gost 305754
Poznat
- Poruka
- 9.412
subotarski sektasi laku noc ma gde god se nalazili.....
sve najbolje
sve najbolje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Smesko, napisao sam ono sto sam mislio, a nije stamparska greska.
Nisam rekao da se Isus NIKADA NIJE MOLIO NIKOM,
nego sma rekao da se u pustinji pre kusanja nije nikome molio, to kazem na osnovu ovoga:
"Tada Isusa odvede Duh u pustinju da ga djavo ksa, I postivsi 49 dana na posletku ogladnje. I pristupi Njemu kusac...." Matej 4,1-3.
"I odmah Duh izvede Ga u pustinju I bi onde u pustinji dana 40 i kusa Ga sotona." Marko 1,12,13.
"I odvede ga Du u pustinju. I 40 dna kusa ga djavo." Luka 4, 1.2.
Dakle, Smesko d ali si razumeo, da djavo nije dosao zbog toga sto se Isus bilo kome molio, nego je dosao i bez molitve da ga kusa.
Vidis Smesko, na osnovu toga mislim da sam rekao istinu, a ako ti mislis da nisam, objasni.
To uopste nije isto.
Isus se nikome nije molio.
Sotona se Hristu nije pojavio zato sto se molio ili sto nije, nego se pojavio da bi Ga kusao.
A onaj se moli Bogorodici i ta molitva prizvala je demona.
Dakle, Smesko d ali si razumeo, da djavo nije dosao zbog toga sto se Isus bilo kome molio, nego je dosao i bez molitve da ga kusa.
Vidis Smesko, na osnovu toga mislim da sam rekao istinu, a ako ti mislis da nisam, objasni.
el si se molio sotoni 29 dana kao osnivacica tvoje parasinagoge?ne moras dugo samo 29 dana ..organozovace se seminari i za te stvari![]()
Dakle pastore Mico to što si tamo izjavio ili tvrdio nije legitimno ili šta već? Hajd da mi to brzo proverimo.
Dobro majstore Mico moja greška! Eto neka ti bude po volji da se Gospod i Svevišnji Bog Isus nije molio u pustinji nikom! dogovoreno A?
Idemo dalje.
Ok a dal se Gospod I Svevišnji Bog Isus van pustinje ikada kome molio, ako jeste kaži forumašima kome se i kada se to "ON Gospod i Bog Isus" molio?
Ne zaboravi majstor Mico da si kazao da je tebi "ON Isus" Gospod Bog iz starog zaveta "Gospod Bog svemogući Jehova" jer jedan je samo Bog nisu valjda TRI, jel tako majstor Mico?
Dragi moj Mico družebrižniče imaj na umu da ja samo povremeno čitam ovu temu i da komentarišem tu i tamo po koji biser subotarskog fantaziranja, tako da ti se izvinjavam! Moja greška. Sada kad si se izjasnio mogu reći da imaš pravo jer može biti i tako kako kažeš: Da je Đjavo došao da kuša jedinog Svevišnjeg Boga Isusa bez njegove "bez Božije molitve- bez Isusove molitve". Vidi šta sam ja razumeo ili svatio, ponoviću a ti me ispravi ako grešim OK.
Svemogućeg Boga Isusa je Bog Sveti Duh vodio u pustinju da ga nečastivi Sotona kuša! raumeo sam i da se jedini Svevišnji Bog Isus nije molio Sotoni ni da dođe ni da ga kuša, OK. Sada prihvataš li ti moje izvinjenje dragi moj družebrižniče ili ne prihvataš? Jesam li ja dobro razumeo ili još nisam, E a ako nisam da mi obrazložiš gde sam i zašto pogrešio, OK.
I ne zaboravi da sam i ja tebe nešto pitao eve ti gore boldovano, neću ponavljati jer računam da pametnom jednom dosta.
Veliki pozdrav svim subotarima želim.
sve su to pickematerne i golikurci nesvesni svoje nesvesti bez pojma i svesti koje traze visi smisao a intelektom i pojmom ne zavredjuju ni komparaciju sa macijim govancom
Smesko, drago mi je da smo se i nas dva makar jednom razumeli i slozili. To je pohvalno od tebe da si priznao da si me pogresno razumeo. A i ja mora da priznam da ni moja prva izjava nije bas potpuno jasdna pa se i moglo tako rasumeti kao sto si je ti razumeo. Tako oba smo u izvesnoj meri pogresili i eto pokuslai smo da to izpravimo.
Mozda je i suvise reci da se Isus u pustinji nije molio Bogu, mi to ne znamo, ali na osnovu tekstova koje sam gore naveo, znamo da se nije mjolio da prizove sotonu niti je sotona dosao da ga kusa zbog neke molitve.
E sada da se vratimo na tvoje pitanje: Da li se Isusi izvan te pustinje ikad ikome molio. Pa to i deca znaju da jeste. On se mnogo puta molio svome Ocu.
Znam da ces pitati kao sto si to vec nagovestio, ako je on Bog kao sto tvrdite, zbog cega treba i on da se moli i kome se moli?
Tvoje pitanje je konstruktivno i dobro.
Isus se molio u Getcimaniji. Moli se na krstu. i vise puta je zahvaljivao svome Ocu.
Isus ovde na zemlji, hodao je i funkcionisao kao covek, bio je slican nama, osecao glad, zedj, umor, zalost, tugu. samo sto nije imao nikavog greha.
Imao je moc i silu da ucini sto je god hteo. Medjutim, njegova najveca borba bila je da ne upotrebi svoju Bozansku moc u svoju odbranu ili u svoju korist.
To je i sotona znao, zato je pokusao da Ga izazove da od kamena stvori hleb, a Isus je to mogao da ucini, ali time bi upotrebio ono sto mi kao
ljudi ne posedujemo i tako ne bi nama mogao biti primer. Zato Isus nije koristio svoju Bozansku moc za svoje dobro.
Tako on se obracao Ocu isto kao i mi ljudi sto mu se obracamo.
Kako sad to, kad si napisao da se Isus nikome nije molio?
Pa nije ni on prizivao Djavola nego se molio a Djavo se javio jer mrzi ljude koji se mole.Ali Isus nije zvao djavola kao u primeru sa Nikolajem gde je svetenik svesno znao sta ce se dogoditi i ponudio coveku susret sa demonima...
Isus nije nicim prouzrokovao taj suret.
A ko od nas je primao savete od umrlog?KO OD NAS NIJE SANJAO NEKOG SVOG UMRLOG?
Mika je napisao da se Isus nikome nije molio, a ne da se nikome nije molio da bude iskušavan, što se podrazumeva, jer je znao da će biti iskušavan. Dakle, ovde vidimo da ste se i ti i tvoj sabrat zapleli ko pilići u kučine. I trice.

Zavisi od situacije.
Isus se nikome nije molio da bi dosao sotona kao u dogadjaju koji je opisao Nikolaj kada se covek moli bogorodici a dodje demon?.
To je smisao recenoga i konteskt recenoga.
Sto volite da iskrivljujete kontekst?
Naravno da se kao covek Isus molio Ocu to ces naci u svim nasim knjigama...
Ali ne sa ciljem da tada dodje djavo ili da je on dosao...
Mika je napisao da se Isus nikome nije molio, a ne da se nikome nije molio da bude iskušavan, što se podrazumeva, jer je znao da će biti iskušavan. Dakle, ovde vidimo da ste se i ti i tvoj sabrat zapleli ko pilići u kučine. I trice.
A da pitamo Miku?
Cela Bblija govri o tome da se Isu molio Ocu, i adventisti to uce.
Mesecima sam razgovarao sa svedocima zasto se Isus molio Ocu.
Ali se nije Molio Ocu pa onda dodje sotona.
NA TO JE MIKA MISLIO.
NARAVNO VI BISTE HTELI SADA DA TO IZVRENTE.

Ja se zahvaljujem pravoslvnoj braci na ovolikim citatima jelene Vajt.
Ni mi sami nismo nikada postavili toliko!!!

A osnivači vam sve bili metodisti i baptisti.Mi smo Evandjeoski hriscani...
Ostatak.

A osnivači vam sve bili metodisti i baptisti.![]()

Inace,samo primanje vizija kod Elene je izgledalo na prave spiritisticke seanse:
“Dok smo bili u Exeteru, u Maineu, na sastanku s Israelom Dammonom, Jakovom i brojnim drugima, mnogi medju njima nisu verovali u zatvorena vrata. Puno sam toga pretrpela na početku sastanka. Nevera se osećala svuda. Tu je bila i jedna sestra koju su smatrali veoma duhovnom. Ona je zaista bila majka u Izraelu. Medjutim, medju prisutnima je došlo do podele po pitanju zatvorenih vrata. Ona nije mogla verovati da su se vrata zatvorila. Sestra Durben je ustala i počela govoriti. Ja sam bila vrlo, vrlo zalosna. Moja je cela duša bila prozeta agonijom, i dok je ona govorila ja sam se sa svoje stolice srušila na pod.
Tom prilikom videla sam Isusa kako ustaje sa svog posrednickog prestola i ulazi u svetinju nad svetinjama u ulozi mladozenje kako bi primio svoje carstvo.
Svi su potom bili duboko zainteresovani za ovaj pogled. Rekli su da je on za njih potpuno novi. Gospod je snazno radio kako bi istinu uneo u njihova srca. Sestra Durben je poznavala moć Gospoda, jer ju je i sama osetila mnogo puta; i uskoro nakon što sam ja pala na pod, ona je takodje bila oborena i pala na pod, vapeći Bogu da sa na nju smiluje. Kad sam napustila vidjenje, moje su uši bile pozdravljene pevanjem i glasnim klicanjem sestre Durben. Većina njih su prihvatili vidjenje i uzverovali u zatvorena vrata.” (Manuscript Releases, Volume Five, Page 97, paragraph 3).
Ovako isto padaju medijumi kada ih zaposedne demon:
![]()
DANILO:
15 I kad mi govoraše tako, oborih oči svoje na zemlju i zanemeh.
16 I gle, kao čovek dotače se usana mojih, i otvorih usta svoja, i progovorih i rekoh onom koji stajaše prema meni: Gospodaru moj, od ove utvare navališe moji bolovi na mene i nema snage u meni.
17 A kako može sluga mog gospodara govoriti s gospodarem mojim? Jer od ovog časa u meni nesta snage i ni dihanje ne osta u meni.
18 Tada onaj što beše kao čovek opet me se dotače i ohrabri me.
Dan 8:17 I dodje gde ja stajah; i kad dodje uplaših se, i padoh na lice svoje; a on mi reče: Pazi, sine čovečiji, jer je ova utvara za poslednje vreme.
Dan 10:9 I čuh glas od reči njegovih, i kad čuh glas od reči njegovih, izvan sebe padoh ničice licem na zemlju.
PAVLE:
Apg 22:7 I padoh na zemlju, i čuh glas, koji mi govori: Savle! Savle! Zašto me goniš?
APOSTOL JOVAN PADA KAO MRTAV:
Off 1:17 I kad Ga videh, padoh k nogama Njegovim kao mrtav, i metnu desnicu svoju na me govoreći mi: Ne boj se, ja sam Prvi i Poslednji,
KADA COVEK PRIMA VIDJENJA; VIZIJE I IMA KOMUNIKACIJU SA DUHOVNIM BICIMA, BILO DA SU TO BOZJI ANDJELI SAM BOG ISUS, ILI DEMONI, VIDIMO DA SE SVIM LJUDIMA SLICNO DOGADJA JER COVEK KAO TELSNO BICE TAKO DOZIVLJAVA SUSRET SA TIM BICIMA.
Pitanje je samo sta ti ta bica govre i na osnovu toga mozes da vidis da li su to andjeli ili demoni?