Нажалост нигде, Телеком је једна монополистичка компанија у којој раде људи који нису у стању да тај нмнопол макар искористе, него им је изгледа циља са се телекомуникације у Србији што спорије развијају (за оне који не знају монопол је Телекому истекао 9.6.2005, али није проредила агенција која издаје дозволе, тј. прорадила је, али још не изнаје дозволе, како класично за земљу Србију...). У суштини ти остале да чекаш и да се надаш да ће доћи неки шваба (ово је једина област у којој сам апсолутно за долазак страних фирми и затварање домаћих) који ће понудити цене које ће бити бар упола добре као оне на западу (један мој познаник плаћа 5Mbps у Канади 40$, а у Токију се за 50$ може добити 100/10Mbps, али добро, далеко смо ми од Јапана

).
Мислим да nikodim добро на разлику између Кb и KB, али је хтео да каже да ти се лако може десити да уплатиш 256/128Kbps, а да ти интернет иде брзином од 180/90Kbps зато што је 256/128 максимална, а не загарантована брзина (они теби практично могу да испоруче 1bps, a ти нећеш имати на шта да се жалиш). Постоје и пакети са загарнтованим брзинама, али су они доста скупљи.
Што се конкретног питања тиче не могу одговорити зато што сам на SBB кабловском. E сада се још нечега сетих, обавезно пази д али пакет има неограничен проток или имаш одређен проток након ког мораш да доплатиш... Ја конкретно користим prepaid пакет од 3400МB који траје 4 месеца и кошта 2400 динара, тако да практично плаћам 600 динара за 850МB месечно, а
загарнтована брзина ми је 2/1Mbps. Мени је ово довољно, таман, али таман се уклопим.....