ADSL u Cacku???????????????????????

Od 1. Novembra ADSl konekciju dobilo je jos 40 gradova u srbiji medju njima je i Cacak i Uzice. Za sada su jos ti paketi znaci od 128,256 i 512 kbps u probama. Kada kazem probama mislim na testiranje. Znaci jos je to u fazi razvoja a cene, cene su iste kao i kod konkretno navodim bezicnog interneta. Ali sta da se radi samo da smo ga dobili pa ce vreme pokazati kvalitet. Pozdrav...

Nedavno sam se i ja prijavila u posti 1 ,ulaz 4 za ADSL.
Jedna moja poznanica koja radi u Telekomu mi je rekla da je sve spremno da ADSL krene u Cacku krajem decembra.Takodje sam dobila informacije od Sezam Pro-a i Ptt u Beogradu da ce oni od 15. decembra poceti da aktivno obavestavaju svoje korisnike iz Cacka da ce ova usluga startovati.
btw cene veoma variraju...u zavisnosti od paketa i provajdera...pa razmislite kod koga cete se prijaviti.

Pa lepo je to. U Uzicu su rekli da ce poceti ugradjnja uredjaja iliti svega toga od 15 decembra. Kako sam ja cuo od jedne prijateljice koja isto radi u telekomu ima prijavljeno trenutno nekih 20 ljudi koji zele da uzmu adsl. Za sada naj trazeniji je paket od 128/128kbps, pa cemo da vvidimo kako ce dalje da se razvija situacija. Ja sam konkretno na wireelesu mada planiram da isprobam adsl u uzicu ali tek tamo nekada sledece gdine. Pozdrav svima...

evo sta je meni danas stiglo od TELECOMA SERBIA ;)

Poštovani,

Očekujemo da do kraja godine ADSL bude u funkciji na teritoriji Centralne Srbije,a funkcionisanje po Izvršnim jedinicama će zavisiti od isporuke opreme koja je predviđena za ovu vrstu usluga, pa Vam ne možemo reći tačan datum.

Želimo Vam srećne predstojeće praznike,

DIREKCIJA ZA USLUGE

Sektor za brigu o korisnicima

Ljudi jel' ima neko nekog rodjaka u telekomu ...pa dobijemo konacno neku konkretnu informaciju vezano za ovo.
Iskreno ja sam cula 20 razlicitih verzija do sada (svaki provajder prica svoje) a u sustini se sve svodi na ono ''sve zavisi od Telekoma''
vec se blizi kraj januara a trebali smo da dobijemo ADSL jos u decembru !

ja sm dobio nowi broj krajem decembra i baš mi je bila frka za adsl jer su mi rekli da se posle ng naplaćuje čak i prijawa za isti,al pošto sam `oživeo` liniju , kako oni kažu - dozvolili su mi da popunim obrazac za dodatne usluge, u koji se i piše zahtew za adsl i rekli mi da je zadnji rok MART 2007.
ne werijem da će bilo ko pre telekoma moći nešto da uradi jer bez njihowe opreme to je nemoguće, mislim na sezam i ostale
cena je čini mi seoko 1300 dinara za minimalan protok (128kb)

meni ortak radi u telekomu i danas smo pričali o tome, kaže nema ništa pre febrauara (u najboljem slučaju), jer (i ovi) čekaju neku opremu iz kg.
Bila je neka varijanta da se uvede do nove godine za dž, sad se uvodjenje plaća oko 6000-7000 hiljada. Najmanje je 256 za oko 1400 dindži.

Back