ADSL Telekom - pitanje

BLANKED

Elita
Poruka
22.355
Zanima me sta se desava ako se ADSL ruter pokvari, da li korisnik snosi troskove za popravku/kupovinu modema ili mu provajder besplatno dodeljuje novi ?

U ovom slucaju konkretno mislim na Telekom.

p.s.

Izvinjavam se ako je pitanje vec negde postojalo zaista nisam video.
 
Meni su jednom promenili. Nisu nista naplatili. Jedini problem je sto to traje danima. Jedno 2 dana dok dobijes njihovu podrsku. Pa 2 dana dok provere na centrali, pa ako nije tamo kvar onda ti zamene modem tako sto ti donesu na kucu, ali i za to treba par dana.
 
Kako mislis istekao. U klasicnom ugovoru pise da se obavezujes da ces biti njihov korisnik minimum neko odredjeno vreme, na primer godinu dana. Ako se odlucis da prekines ili predjes kod drugog u tom periodu mogu da ti traze da platis do kraja tog perioda kao da si koristio njihov adsl. Ali ako istekne taj period, a ti ostanes kod njih to nista ne menja u pogledu modema.
 
lepo je na pisao ugovor istekao to bi meni znacilo nema vise ugovor a modem je ostao. Niko nije od provajdera zvao da vrati modem jedino ako je ugovorom navedeno da korisnik u toku trajanja koriscenja otplati modem
 
OK kapiram mada kao sto rece NICS mislio sam na to da taj "ugovor" znaci da sam otplatio modem, ali OK je posto sam ionako obnovio ugovor sa njima. Konkretno meni modem radi, ovo sam pitao iz razloga sta raditi ako do takvog slucaja dodje posto me je zbunilo to sto sam na par prodajnih mesta pored ostalih ADSL rutera u jednoj prodavnici racunarske opreme video i jedan Jetspeed IAD-Wp2 identican model kakav Telekom dodeljuje svojim korisnicima, takodje ih vidjam kako se prodaju preko interneta.
 
Poslednja izmena:

Back
Top