ADSL ili Kablovski

I kakav je PTT (mislim da je to Posta)?

Pise na sajtu PTT a da instalacija modema i sve to kosta 500dinara, dakle nista drugo ne treba da platim za modem? Dakle modem nece biti moj?

Poslednja izmena:
Pazi ovako pošto imam PTT kablovsku, negde 2006. godine čini mi se ponudili su besplatno korišćenje modema i interneta (inače brzina je bila neko sra*e). Ali ja sam se prijavio, em je bilo besplatno em nisam morao više da plaćam Dial up. Pošto je u to vreme bilo u trendu imati ADSL, onda sam se lepo prijavio za Telekomov ADSL 1 mb/s i super mi je. Veza mi NIKAD nije pukla, fantastično je. Jedini problem kod Telekoma je što uvek moraju da budu poslednji sa dobrim akcijama (npr. dupliranje brzine, besplatna zamena modema za WiFi ruter...). Trenutno imaju ponude samo za nove korisnike a postojeće su malo zaboravili :) Tako da ti toplo preporučujem ADSL, uzmi paket Click 1 i čekaj da nam ubrzaju internet za iste pare (valjda će do sledećeg leta da nas iznenade).

Ako kojim slučajem imaš nekog studenta u porodici, Telekom ima akciju da 4 mb/s placas po ceni od 1 mb/s. To ti je još i najbolja varijanta.

PS. Što se tiče modema, kada sam koristio PTT kablovski internet, ja sam ga zadržao kod sebe, skuplja mi prašinu. Niko me iz pošte nije ni zvao povodom toga, tako da je sada moj :)

moj drug ima 4mb/s SBB
ja imam 1mb/s Open ADSL
i placamo istu cenu,ali npr,kad nestane struje ili tako nesto,(bar on tako kaze,ja nisam ima priliku da to vidim) nekoliko sati nema pristup internetu,to moze da smeta....
Obicno ne radi ni komp kad nema struje, koliko ja znam, tako da nije bitno koji je internet ADSL ili kablovski ,ukoliko nije u pitanju LAP TOP.

ako vas malo ima ljudi na toj grani kablovskog provajdera onda ne bi trebalo da bude nekih problema..

ADSL je ipak tata..

samo sto je kod nas sve preskupo mereci evropskim standardima..

1Mbit? sta to bese..mislim za evropskog korisnika..
:roll:

ako vas malo ima ljudi na toj grani kablovskog provajdera onda ne bi trebalo da bude nekih problema..

ADSL je ipak tata..

samo sto je kod nas sve preskupo mereci evropskim standardima..

1Mbit? sta to bese..mislim za evropskog korisnika..
:roll:
Ne znam za ADSL, ja imam preko SBB-a 4.mbs. po ceni od 1390.din. mesecno i preko rutera povezana 3 racunara i radi savrseno brzo,sto se nebi moglo reci za ADSL.
Uglavnpm svako koristi ono sto mu je dostupno,a kako mi se cini uhvatili smo se u raspravu kao ono AMD ili INTEL.Dobro je bilo koji,sigurno bolje nego da nema nista,setite se samo dialup-a.:dash:

Ne znam za ADSL, ja imam preko SBB-a 4.mbs. po ceni od 1390.din. mesecno i preko rutera povezana 3 racunara i radi savrseno brzo,sto se nebi moglo reci za ADSL.
Uglavnpm svako koristi ono sto mu je dostupno,a kako mi se cini uhvatili smo se u raspravu kao ono AMD ili INTEL.Dobro je bilo koji,sigurno bolje nego da nema nista,setite se samo dialup-a.:dash:

ne secas se ti BBSova..davno pre interneta u srbiji..

no dobro..ja nemam SBB ni 50 km blizu:(

Priznajem da si me sad zbunio.Nije mi jasno o cemu pricas,mislim na BBS. Jel sala ili???:think:
BulitenBoard System...sezam je bio najveci..sa najvise ulaznih telefonskih linija
pretece danasnjih foruma

inace sezam je bio bbs casopisa racunari
svet kompjutera je takodje imao svoj
to je bilo 56k modem nije bio ni ideja
mislim da je 14.4 bio pojam ..ko danas 16mbit:lol:

nije sala..

Back