morgensterncyber
Početnik
- Poruka
- 12
Имам следећи проблем. Покренуо сам судски поступак против оца ради издржавања. Имам 22 године на редовном сам школовању. На три рочишта отац није дошао јер позив није био уредно достављен. На 3. рочишту ми је судија рекла како нисам суду доставио тачну адресу !?!? Наводно према изјави станара зграде на тој адреси више од 6 месеци нико не живи. Наравно не зна се ко су станари зграде који су то изјавили ! Прилично сам сигуран да мој отац (тужени) живи на тој адреси и да је судског достављача подмитио да напише како су станари изјавили да се одселио. Сада имам рок од неколико дана да доставим тачну адресу туженог или се у противном затвара поступак...
Моје је питање. Како могу да докажем да он живи на тој адреси а да то није сведочење комшија (јер их не познајем) ? Јел могу некако у СУП-у да затражим да ми се изда потврда о пребивалишту туженог ? Јел има неки други начин ? Да унајмим детектива или нешто слично ? Највећи проблем је у томе што је Суду морам доставити физички доказ да је живи на тој адреси и избегава позив јер у супоротном ми се гаси поступак?
Јел има неко неки савет како могу да решим овај проблем ?
Моје је питање. Како могу да докажем да он живи на тој адреси а да то није сведочење комшија (јер их не познајем) ? Јел могу некако у СУП-у да затражим да ми се изда потврда о пребивалишту туженог ? Јел има неки други начин ? Да унајмим детектива или нешто слично ? Највећи проблем је у томе што је Суду морам доставити физички доказ да је живи на тој адреси и избегава позив јер у супоротном ми се гаси поступак?
Јел има неко неки савет како могу да решим овај проблем ?