Linkove ka full verzijama na smemo da postavljamo po Pravilniku Foruma, ali da bi pravio sajtove ne treba ti Dreamweaver, jer realno nije on Photoshop ili neki alat pa da je nezamenljiv. I Photoshop je zamenljiv ali ne mogu sebe da zamislim da radim u GIMP-u ili Inkscape-u.
Sajtove odlicno mozes praviti u bilo kom tekst editoru, obican Notepad (ali zaista ne preporucujem ti njega), Notepad++, ma ima ih mali milion i vecina su free.
Jedina prednost koju DW ima je taj da mozes da vidis svoj kod "live" cim menjas promene, mada znam da je taj prikaz zezao nesto u CS2 ili CS3. Opet, nista te ne kosta da sacuvas kod i otvoris tu stranicu u browseru, a jos ako uzmes da "inspect-ujes elemente" videces tek prave promene u realnom vremenu.
Takodje, mozda je nekom korisno ono Insert>Paragraphs i sl, da elemente dodajes iz menija, mada meni je to daleko sporiji nacin jer solidno baratam kodom.
Jedinu stvar koju sam voleo kod DW-a je ta sto ti sam zatvara HTML tagove, i daje suggestije za CSS ili HTML, tako da ne moras da kucas celu rec, sto i nije lose ako ne znas CSS i jos ucis pa i ne umes da ih spellujes lepo.
Opet, vecina text editora Notepad++ imaju tu mogucnost tako da mi nije nedostajala kada sam malo uvezbao CSS.
Do para tu i tamo tesko, uci, uci, uci, radi na dizajnu a ne samo na kodu, imas tu i gomilu freelance sajtova pa ti mozda i ispadne nesto.