Administrativni odbor novčano kaznio šestoro poslanika opozicije

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
27.041

Na današnjoj sednici Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja, šestoro opozicionih poslanika kažnjeno je novčano zbog toga što su im na prethodnim sednicama izrečene "mere održavanja reda", odnosno opomene.​

Odbor kojim predsedava poslanik SNS-a Milenko Jovanov, većinom glasova doneo je odluku da se Borislavu Novakoviću, Miroslavu Aleksiću i Stefanu Jovanoviću iz Narodne stranke kao i Zoranu Lutovcu i Srdjanu Milivojeviću iz Demokratske stranke izreknu novčane kazne, u visini od deset odsto osnovne plate narodnog poslanika, u iznosu od 9.310,58 dinara.

Odbor je doneo i odluku da se narodnoj poslanici DS-a Dragana Rakić zbog, kako je navedeno, oduzimanja reči, izrekne kazna u visini od 40 odsto osnovne plate, odnosno od 37.242,30 dinara.
https://novimagazin.rs/vesti/284465-administrativni-odbor-novcano-kaznio-sestoro-poslanika-opozicije.
*****************************************
,,Док је оваца, биће и шишања''!
Поздрављам одлуку овог Одбора, јер се коначно одлучио да некако смири ,,усијане главе'' које од скупштинских седница праве циркус. Треба још ригорозније поступати јер ид тих ,,усијаних глава'' никакве користи у смислу конструктивности рада Скупштине већ само стварање нереда.
 

ziltoid

Iskusan
Banovan
Poruka
5.860
A onda ti isti koji su sada kažnjeni od strane Vučićevih poslušnika u skupštini, i dalje lažu narod kako je bojkot izbora bio prava stvar, a zapravo je bio poklon Vučiću od strane Đilasa i istih tih Đilasovih potrčkala koji su sada (nepravedno) kažnjeni. Te kazne su dokaz da je bojkot izbora išao na ruku samo i jedino Aleksandru Vučiću. Posle ovih kazni očito je da diktatoru smeta bilo kakav otpor u skupštini, a bojkot izbora 2020. mu je bio omogućio defakto jednopartijski parlament i apsolutnu vlast SNS-a.
 

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
27.041
Posaljite SMS na 069 234xxx da se steta nadoknadi.Sto ja nisam u parlamentu nazadnjaci bi bezali na vrata.Ne bi im palo da udju u salu.
Такви се и не бирају у Парламент!
Како видим, сила си ти, али ниси баш паметан јер кажеш: ,,Sto ja nisam u parlamentu nazadnjaci bi bezali na vrata''. Па ако си паметан, спречи их овако без да си у Парламенту. Стани испред Скупштине и натерај их на бежанију. Ћорак, зар не!?
 

Top