Adidas одбио да Bella Hadid прави рекламу за њих зато што је критиковала Израел

БелиВук

Domaćin
Banovan
Poruka
4.126
Bella Hadid је критиковала Израел због геноцида у Гази. Израел као обично све што им се не допада оптуже за антисемитизам. Нису мени нарочито симпатични Палестинци, али је огромни политички утицај што има Израел на Западу је за сваку осуду. Фанатична Западна подршка Јеврејима на Западу је ван памети, док например истребљење исконских хришћана у Турској не добива ни хиљадити део поштовања. Докле више?

Adidas drops Bella Hadid from ad after Israeli criticism

West Jerusalem has accused the 27-year-old model of anti-Semitism for her pro-Palestinian stance
https://www.rt.com/pop-culture/601399-adidas-bella-hadid-israel/

Мора узмем неке адидаске.

1721631257274.jpeg

Prvo, ne navijam ni za jednu stranu. Ima ona stara Borina "Boli me d*pe za Irak i Iran, oni se kokaju, a ja sam miran".
Zanimljivo je da ona koja je poreklom odande ne sme javno da podržava svoju stranu (a zapravo pitanje je da li je podržavala svoju stranu ili kritikovala i komentarisala drugu stranu), a gomila drugih ljudi koji ni na karti ne bi znali da pokažu Izrael i Palestinu mogu da daju svoje mišljenje (između ostalog i mi ovde).

Koja je ovo ironija, Adi Dasler je bio nacista, član partije od 1933, podržavao genocid nad Jevrejima, a sad Adidas podržava Jevreje koji prave genocid nad Palestincima
Izgleda da Adidas ide logikom da je svaki genocid dobar, nebitno ko koga ubija. :mrgreen:

Koja je ovo ironija, Adi Dasler je bio nacista, član partije od 1933, podržavao genocid nad Jevrejima, a sad Adidas podržava Jevreje koji prave genocid nad Palestincima
Izgleda da Adidas ide logikom da je svaki genocid dobar, nebitno ko koga ubija. :mrgreen:
Podseća na AOC kad je rekla da će zbog Elona Maska "Teslu" zameniti električnim VW (VW osnovali nacisti).

Danasnja vlasnicka struktura Adidasa nema neke veze sa Adi Daslerom.

Mnogo je vode Dunavom proteklo za prethodnih skoro 100 godina.

Adidas ide logikom "koliko sam ja tu dobar" i drži se iste.
Za jednu kompaniju sasvim prirodno i štaviše poželjno ako misle da budu na vrhu.

Inače odavno prešao na Skechers mada se i oni izbezobrazili sa cenama.
Ali svakako podržavam Izrael u tamanjenju kozojebnih fanatika i nerviranje WOKE liberalnih fripalestajnera širom sveta a dodatno na to naših i inih evropskih putinoguza.
Jbt Monti Pajtonovci ne bi mogli da izmisle takvu free palestine koaliciju :lol:

Ja obuću svakako ne kupujem zbog promotera. Za dotičnu najiskrenije prvi put čujem. Ta kolekcija koju je trebalo da reklamira koliko shvatih ima naziv ( ili dio naziva ) 72. A to je tamo asocijacija na Minhen i terorostički napad Arapa na olimpijadu. Tako da...
Za mene je '72 dobra godina... moja godina.

Back