adenovirus, mononukleoza..

tina1992

Početnik
Poruka
2
Imam 18 godina , bolesna sam od 24 marta, pa sve do septembra nisam znala sta mi se desava, imala sam u pocetku temperaturu 37.2, bolne limfne cvorove od marta do maja , uzasan slajm koji me je doslovice davio, tesko disanje, doktor mi je rekao da je virus i da odmaram, posle 15 dana sam krenula u skolu, i mucila se , 15 maja su bili malo blazi simptomi,, ali sam uzasno tesko disala, sve do danas oktobra ,kad disem jos gore, doktor se sjetio da mi da uput da uradim testove na viruse nakon pola godine mog mucenja! (koje je postalo i postaje sve gore i gore) :sad2: na nalazu sam imala mononukleozu negativan, znaci da je bio i prosao, zatim adenovirus jos uvijek imam, i moram da ponovim test na koksaki virus :( Cesto me bole pluca, grlo, slajm, lupanje srca, zacepljen nos, ponekad me bole limfni cvorovi, ali najgore od svega je disanje! uvece ne mogu da spavam od gusenja, kao da prestajem da disem pa se budim, placem , drhtim, srce mi lupa, ne znam da li je to strah ili sta li vec ali je nepodnosljivo,, .. :dash: molim nekoga ako ima iskustva sa tim adenovirusima ili neprelezanom mononukleozom da mi posalje poruku ,, hvala unaprijed!! ;)

Back