borisbg
Ističe se
- Poruka
- 2.058
Jel koristio neko dodatne objektive na A-510, gde se mogu kupiti adapteri i jel moze standardni objektiv da se koristi ili mora bas za A-510?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
borisbg:Jel koristio neko dodatne objektive na A-510, gde se mogu kupiti adapteri i jel moze standardni objektiv da se koristi ili mora bas za A-510?
Verovatno to što ne valjaju!jomini:Zašto najviše ljudi danas kupuje te Canone? Počeli masovno sa 70-kom i ne prestaju. Šta je u pitanju?
A ja se čudim zašto celog života koristim te Canone...smeh:Verovatno to što ne valjaju!
"Ti Cannon"-i nose oznaku najpoznatijeg i (verovatno) najboljeg proizvođača na planeti. Svi profesionalci ovog sveta koriste ili Cannon ili Nikon.
Logika kaže da za to, verovatno, postoji razlog...
Da. Sećam se testa modela eos3 kad se pojavio. Bio je po meni ubedljivo najbolje nešto što sam video do tada... Ceo film je mogao ispucati za 4 sekunde!Obersturmfuehrer:pa kanon se odlicno pokazao, cenom, performansama i najvaznije - reklamom...
verovatno slicna prica kao za samsung monitore...
A da malo preciznije definišeš pojam "pre"? I na osnovu čega tako misliš? Svog zapažanja ili nečeg malčice realnijeg?jomini:Ne kažem da ne valjeju niti išta slično. Nego me čudi da je odskočio toliko od Nikona npr. Ipak je pre Nikon bio Br1.
Ne vidim razlog da tako pričaš, ali dobro. Pod ''pre'' sam mislio na vreme pre digitalne fotografije, ali verujem da si to znala....smeh:A da malo preciznije definišeš pojam "pre"? I na osnovu čega tako misliš? Svog zapažanja ili nečeg malčice realnijeg?
Nego reci mi zašto pišeš dva ''n'' u nazivu Canona?smeh:Verovatno to što ne valjaju!
"Ti Cannon"-i nose oznaku najpoznatijeg i (verovatno) najboljeg proizvođača na planeti. Svi profesionalci ovog sveta koriste ili Cannon ili Nikon.
Logika kaže da za to, verovatno, postoji razlog...
A pre digitalne fotografije Canon je takođe imao primat od F1 preko autofokusa EOS 1, najbržeg aparata po uoštravanju, sistemu merenja svetla i objektivima neverovatne svetlosne jačine. Čuo si nadam se za seriju "Fluorit"...I da ne davim dalje. Smeh je sasvim ispravno konstatovala stvari. Nikon je uvek bio blizu i jedini takmac u profi svetu.jomini:Ne vidim razlog da tako pričaš, ali dobro. Pod ''pre'' sam mislio na vreme pre digitalne fotografije, ali verujem da si to znala....
Obično nazive firmi pišem onako kako ih mi izgovaramo - mada nisam isključiva. Pošto se ovde Kanon pominje isključivo kao Canon, samo sam se nadovezala, a dva n su greškom napisana i to više puta. Izvinjavam se. ops:jomini:Nego reci mi zašto pišeš dva ''n'' u nazivu Canona?
Kako ja to "pričam"?jomini:Ne vidim razlog da tako pričaš, ali dobro. Pod ''pre'' sam mislio na vreme pre digitalne fotografije, ali verujem da si to znala....