Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 103.798
Nisam pitao koliko imaš adaptera 😆Šta je ovo.. ispovjedaonicca
Imam preko 300 raznih adaptera od 2V pa do48V..![]()
Nisam pitao koliko imaš adaptera 😆Šta je ovo.. ispovjedaonicca
Imam preko 300 raznih adaptera od 2V pa do48V..![]()
Postavi , posle ću da doniram rublje.Imam takav, ako treba.. daš 100eura i odmah postavim sliku.![]()
Postavis pitanje, stavis sliku koja opovrgava sta si prethodno napisao, pokazes poprilicnu kolicinu neznanja i nakon svega nadjes se kompetentan da nekome soliš pamet.Jebajiga ,sad ne znam ni śta mi ntreba ,stanica nije Kineska nedo bog. no je Australija kupljena na Ebayu ,a ja ne kupujem kinesko proizvedeno u Srbiji ,kao gorenje ,ili metalac ,i ostala sranja,vi u srbiji će te uskoro hodat na kineske baterije ,znaći odeś do pijace ali se ne vratiś,i żene vam prićajuKineski,jebeś adapter prikopćam na banderu ko u Srbiji kad kradu struju![]()
![]()
Ma samo gukni šta tie zanima.. koji hoćeš AC ili DC, žičani ili bežični..Nisam pitao koliko imaš adaptera 😆
Ajde postavi bilo koji samo da je na 3v i ima 2A ili vise i od cega je ...Ma samo gukni šta tie zanima.. koji hoćeš AC ili DC, žičani ili bežični..![]()
A ako daš 10 eura reći ću ti za šta je namijenjen.Ajde postavi bilo koji samo da je na 3v i ima 2A ili vise i od cega je ...
OK ide prijava za iznudu.A ako daš 10 eura reći ću ti za šta je namijenjen.![]()
Postavi , posle ću da doniram rublje.
A ti seronja nemoj da mi kvariś poso i ne guraj taj smrdljivi nos,nemoj ćitat i gotovo ,a ovo nije govnaru fakultet za pismenost no forum ,ti si pismen ,sigurno ti je otac bio rabađija,odjebausPostavis pitanje, stavis sliku koja opovrgava sta si prethodno napisao, pokazes poprilicnu kolicinu neznanja i nakon svega nadjes se kompetentan da nekome soliš pamet.
Usput, i to uradis na nejasan i nepismen nacin.
A ti seronja nemoj da mi kvariś poso i ne guraj taj smrdljivi nos,nemoj ćitat i gotovo ,a ovo nije govnaru fakultet za pismenost no forum ,ti si pismen ,sigurno ti je otac bio rabađija,odjebaus
Ovim zavrśavam temu i obraćanje ,***** i tebe i adapter
Ajde postavi bilo koji samo da je na 3v i ima 2A ili vise i od cega je ...
Ono sto je neno postavio daleko je kompaktnije.