Adaptacija stana od poda do plafona

e sto se rucki tice... trazila ja nesto neobicno za decije sobe. moji stolari me narafski odmah posalju u "agaciju" gde nisam nasla nista. zatim sam obisla jos par radnji i pogadjate - nista. elem, posle odem do buvljaka da pokupujem metle i cetke za ciscenje stana i onako usput pogledam jednu tezgu sa ruckama iiiiiiiiiiii..... bila je to ljubav na prvi pogled. rucke od inoksa u obliku miki mausa i plutona, imaju i paju patka, mini, ma mnogo diznijevih likova. i naravno pazarim odmah. decije sobe stizu sutra, sutra ce biti i montaza pa obecavam slike :klap:

Jao videla sam te ruckice za decu u Dipou.
Slatke su .
Ja sam kupila pink cvetice za deciju sobu , savrseno se slazu uz tapete...Ispratili smo fazon u potpunosti.

To mi je najomiljeniji deo stana :)
Sto ja nisam imala takvu sobu :(

Ja sam kupila vrata u decembru.
Tada su vec bila 830.

Mislim da Bosal sjajno posluje i profesionalni su jako.
Cekam da zavrse svi majstori pa da menjam bravu. Rekli su mi da se to podrazumeva i da se uvek radi.
Jako sam zadovoljna njima.

Mislim da Bosal sjajno posluje i profesionalni su jako.
Cekam da zavrse svi majstori pa da menjam bravu. Rekli su mi da se to podrazumeva i da se uvek radi.
Jako sam zadovoljna njima.

bosal je odlicna firma, u pravu si za sve. ja sam nedavno kodirala bravu, iako jos nisu majstori zavrsili ali ionako sam sa njima stalno i kljucevi su uvek kod mene. ne znam tacno sta rade ali sve je gotovo za 10 min. dobijas novi set kljuceva. ne znam samo da li su ti rekli da ta usluga kosta 50 eura... ili si ti to vec platila pri kupovini?

najbolji izbor rucki za kuhinju je u DAREX-u!!!
sve sam obisla i samo tamo nasla odgovarajuce i to sam ih s vrata ugledala dok sam jos ulazila u radnju
cene su im jako dobre, u artinvestu sam gledala rucke od 400-1600din
u darex-u iste takve su max 600-700din

kod zamene brave... moze se menjati kompletna brava ili zadrzati stara sa starim kompletom kljuceva, samo se promeni kod ili sifra brave, to znaci da druge sipke ulazu u zid od onih koje su ulazile sa starim kodom...

koliko sam se ja raspitivala, zamena radijatora je 20evra po rebru plus ruke
mogu se menjati i tokom grejne sezone, ali moras da odes u toplanu i podneses zahtev da iskljuce grejanje u odredjenom terminu itd. taj zahtev ti najverovatnije nece odobriti jer ako menjas mnogo radijatora, predugo bi trajalo iskljucenje i posle ima mnogo intervencija jer se cevi napune vazduhom, pa komsiluk zove toplanu itd.
ako se radi o manjem zahvatu, kao postavljanje susaca/radijatora u kupatilu, trebalo da ti odobre iskljucenje na par sati
mi smo izmestali cevi u jednom kupatilu, koje prate vertikalu, jer kada smo prosirivali kupatilo, ostale su na sredini... u drugom smo postavili susac i sve to smo platili 250evra sa materijalom
u toplani smo pri podnosenju zahteva dali oko 6-7000din, ne secam se tacno i sve to smo radili u grejnoj sezoni, u novembru

najbolji izbor rucki za kuhinju je u DAREX-u!!!
sve sam obisla i samo tamo nasla odgovarajuce i to sam ih s vrata ugledala dok sam jos ulazila u radnju
cene su im jako dobre, u artinvestu sam gledala rucke od 400-1600din
u darex-u iste takve su max 600-700din

kod zamene brave... moze se menjati kompletna brava ili zadrzati stara sa starim kompletom kljuceva, samo se promeni kod ili sifra brave, to znaci da druge sipke ulazu u zid od onih koje su ulazile sa starim kodom...

znaci da izdvojim oko sto evrica za rucke... ma vala ostaju ove aluminijumske...

I da.....milice pa eto zasto su vam naplatili menjanje, da ste vratili ceo komplet bilo bi dz.

Ja cu to da radim kad se uselim.
Bar 10 ljudi je te moje kljuceve nosilo kuci .
Al stvano nisam zelela da ustajem u 6 da bi njima otkljucavala vrata.
Lenja sam pa to ti je.
Kad su mi rekli za ovu varijantu sve sam zadovoljno pljeskala rucicama :)

Situacija sa tus kabinom je tuzna, namestise je nekako :roll: i za sad ostaje tako.
Silno me ubedjivase u prodavnici da bi to sve bilo ok da moja kadica nije obla ...cvrc milojka.

Како ми је ово познато

Ljubinka....ona radna ploca je izgleda deficitarna ....i jako su neozbiljni u Profi Housu...bila sam da vidim plocu, sve se dogovorila , receno mi da ne brinem, ali.....oni ne seku za sudoperu i plocu :roll: ne kantuju:roll: i mogu to da posalju u agaciju da se zavrsi al se ceka 5 dana :roll:

Уопште ме не чуди, сад ти је јасно што код мене нису ималу пријем, бар не још, има бољих фирми у овом послу;)

Onda danas mojim kanalima ;) saznam da te ploce i nemaju na lageru centralnom i da je to dečko koji mi je obećao morao da mi kaze juce kad sam bila. A narafski nije. Ja sam ostavila foru do srede da vidim dal mozda nece da je stvori nekako ...pa onda moram da kupim onu drugu belu ....

Желим ти много среће и хвала ти на утисцима
Ипак ме мој јафориџински њух не вара:roll:

QUOTE]

I da.....milice pa eto zasto su vam naplatili menjanje, da ste vratili ceo komplet bilo bi dz.

Ja cu to da radim kad se uselim.
Bar 10 ljudi je te moje kljuceve nosilo kuci .
Al stvano nisam zelela da ustajem u 6 da bi njima otkljucavala vrata.
Lenja sam pa to ti je.
Kad su mi rekli za ovu varijantu sve sam zadovoljno pljeskala rucicama :)

Ja sam u setu za kljuceve dobila 5 crnih,2 plava i 1 "zlatni".Ti plavi su "majstorski" oni se daju majstorima,a kada majstori zavrse sa renoviranjem i vrate mi te kljuceve,u bravu stavim taj "zlatni" koji automatski onemoguci dalje koriscenje plavih kjuceva (nemam pojma kako,ali funkcionise),vise nema sanse da se sa njima otkljuca,i tada mogu normalno da koristim crne kljuceve.Zgodan patenAt :D

Криза бато
Ево јутрос чујем да је једна фирма - представништво које је увозило феноменалне цевне радијаторе по доброј цени - угашено и да ће бренд препустити неком увознику...
Баш тужно, ови су били добри....

Ja sam to juce shvatila.
Odem u Lagado da vidim namestaj , mada sam uverena duboko da od njih ne treba kupiti ništa al ajd da bacim pogled, i tamo nam prodavacica kaze da ako smo ozbiljni cena moze da ide i do 15 % nize al psttttttt :roll:

I bas zato sto je kriza ne razumem kako nase ljude moras da molis da ti uzmu pare.
Zvala sam tipa da mi napravi podprozorske daske a on nikad nije dosao.
Shvatam ne bi to bio neki posao , oko 100 evra , al opet ...koliko nas zaradi 100 evra za 1 h posla ???'

I da ...da vas cujem kakva su vam iskustva sa namestajem i ciju kozu treba kupiti a ciju izbegavati u sirokom luku.

Za sad jedinos to mi se dopada je ova Simpova garnitura
mvn66p.jpg

al bi gledala još neke radnje samo kad bi znala ko je kvalitetan ...

Ми смо купили Малагићеву, Хрвати неки, најлепши дизајн по мени
Види на нету
Продаја им је негде у три лепе, у Малом мокром лугу, а било је и у Еуросалону, не знам да ли још држе, али мислим да држе

Back