Adaptacija stana od poda do plafona

Mirka sve zna,cak je i za to cudo cula:worth:
Ja iskreno nikad pre nisam,ali mi se svidelo kad sam videla kako izgleda i mislim da je
vrhunski odradeno,pogotovo u decijoj sobi gde su zidovi u zutoj i crvenoj.
Deluje mi da moze da se samo prebrise krpom i da kad se to stavi da si deset godina
miran s krecenjem.Samo nesto mi 25 eura zvuci previse,ali moguce da je toliko.

Pa to se i pere , skoro da je neunistivo, osim ako ga ne čukneš nečim pa ne slupaš zid.
Sjajno je, i moze da se igra sa tim predobro.
Ko ume .

A danas majstori sve "umeju" samo da ti uzmu pare.
A sta ispaden na kraju ....to znam ja koja posle teram da popravljaju :lol:

Salim se.
Nisam radila spalulat u stanu , smorio me.
Gledam ga vec godinama po stanovima, kaficima, restoranima, bila je pomama za tim , kao nekad za španskim zidom. Cini mi se da gore na Milicinim slikama ima špatulata u hodniku.

Evo primera

15chb1g.jpg

А да, само да кажем да за чишћење кожне гарнитуре НЕ користите Казабланку, мене мрзело да идем до пијаце у блоку 70, и одем у Супер макси и купим Казабланку као универзално.... значи не ваља, бар не за нашу белу гарнитуру
Иначе, Ердалова је за сјајне кожне, тако да можда и ваља, за моју није сигурно

Ja sam se zvanicno smorila od razmišljanja o kuhinji.
I odem danas u onaj stan , prazan onako bez majstora , pun djubreta i kojekakvih stvari i sednem na pločice koje su na sred dnevne sobe i došlo mi da plačem.

Ni blizu nismo uselenju a deluje kao da bi mogle sutra stvari da se unesu. ( ako pre toga izbaimo djubre :roll: )

Nemam više zivaca ...ni strpljenja ...zbog prokletih terasa na kojima ima pola metra snega sad ne radimo ništa a satic kuca ....Moj pametni gradjevinac kaze - cekamo da otopli....Vidim ja da ce do juna sigurno moci da se useli :evil:

marina c, spatulat si videla na slikama na prethodnoj strani. to je jedna vrsta molerske tehnike koja se radi ili specijalnim sundjerima ili specijalnim spahtlama (zavisi od sare koju biras u katalogu). meni se licno ne svidja samo to sto deluje plasticno na tamnijim bojama. prednost je sto se lako odrzava (pere se opet specijalnim sundjerima - cini mi se da ih i vileda proizvodi). kod mene u stanu je radjena tehnika oto cento, nesto slicno spatulatu ali ne toliko sjajno. ono sto mi se najvise dopada je to sto u zavisnosti od doba dana i osvetljenja cak i od ugla gledanja zavisi i boja zida.
moonja, kadu jos nisam probala jer nije montirana do kraja, ali iz licnog iskustva hidromasazne kade su super. legnes, opustis se, a milioni mehurica oko tebe. jedina mana je odrzavanje, dakle mora se voditi racuna i za odrzavanje se koriste specijalni deterdzenti.
diplon sam po sebi je izuzetno los brend, tako da nikom ne bih preporucila da bilo sta kupuje tamo. bolje ustedeti pare i kupiti bilo sta drugo.

ps, sto se tice masina za susenje vesa cula sam da nikako ne treba birati te koje nemaju odvod za kondenzaciju, jer ma koliko kvalitetne bile kondez ce se siriti po celom kupatilu u vreme kad je masina ukljucena. licno imam iskustva samo sa onima sa odvodom i smatram da je masina za susenje vesa nesto najgenijalnije izmisljeno posle masine za pranje sudova (pre bih se tv-a odrekla nego ovih masina).

elem, ja sam danas blejala kod mene u stanu, ispratila majstore koji su mi "okrenuli" vrata na frizideru, i ostala tamo jos sat dva. jednostavno mi se nikako nije islo odatle. sutra predajem stolaru crteze za namestaj u spavacim sobama i odbrojavam dane do uselenja. dala sam sebi rok dva meseca da sve bude tip top :D

...Mirka, da se nadovežem : Sve se slažem sa Taote- treba ti i taj spa ali više od toga nove cipele.Jedino što će te spasiti jeste da ne moraš da uparuješ torbu sa cipelama. Juče si naučila da ove mlađe to više ne rade( a ti sebe smatraš mlađom, jel??!)...Elem, uštedećeš na torbi i uložićeš u kujnu!
Nek ti je sa srećoM!:lol:

...Mirka, da se nadovežem : Sve se slažem sa Taote- treba ti i taj spa ali više od toga nove cipele.Jedino što će te spasiti jeste da ne moraš da uparuješ torbu sa cipelama. Juče si naučila da ove mlađe to više ne rade( a ti sebe smatraš mlađom, jel??!)...Elem, uštedećeš na torbi i uložićeš u kujnu!
Nek ti je sa srećoM!:lol:

ma kao da je ne uparim:besna::besna::besna::besna::besna:
to mi je kao Mirko bez Slavka
:manikir::manikir::manikir::manikir::manikir:

Ja sam se zvanicno smorila od razmišljanja o kuhinji.
I odem danas u onaj stan , prazan onako bez majstora , pun djubreta i kojekakvih stvari i sednem na pločice koje su na sred dnevne sobe i došlo mi da plačem.

Ni blizu nismo uselenju a deluje kao da bi mogle sutra stvari da se unesu. ( ako pre toga izbaimo djubre :roll: )

Nemam više zivaca ...ni strpljenja ...zbog prokletih terasa na kojima ima pola metra snega sad ne radimo ništa a satic kuca ....Moj pametni gradjevinac kaze - cekamo da otopli....Vidim ja da ce do juna sigurno moci da se useli :evil:

Blago tebi... samo ti je došlo da plačeš... ja sam sa ovim mojim kretenima već od-plakala... Dunav ceo... grade kuću kao puževi... SAMO 4 meseca su probili rok do sada... a to je tek gruba gradnja... kad krenu fini radovi, idem mesec dana u Apatin... da odmorim...:besna:
Pa kad se vratim ima ovakva da budem :tease:

Back