gost 114587
Elita
- Poruka
- 23.661
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

hihihi wenge, mirka je u trendu, svi se loze na wengeSve sam obisla iii zaključak dana je : ono sta ja zelim NEMA !!!
Bilo u Dipo-u do skora al sad više jok.Tim rečima mi danas rekoše
![]()
Cudo jedno kakva neljubaznost vlada po tim radnjama .
Sad sledi promena plana ...na zalost![]()
Kombinovacu wenge , belo i stakloo....
Nešto ovako :
![]()
Samo uz vise belih i staklenih elemenata...
Da ne bude da sam protracila dan ....promenila sam boju kosei kupila trpezariski sto kakav sam zelela ...140x140 wenge ...sjajan je ....aliii...biće knap u trpezariji
rekao mi muz da sam megaloman nevidjeni i da kod mene ništa malo ne može da prodje
![]()
ja grickam nokte dok nam ne isporuce univer, pa kad te budem zvala da placem i kukam ti mi reci sto nisi uzela lepo wenge ko sav normalan svet 
Što da nećeš ti da nam pereš kuhinje ???
hihihi wenge, mirka je u trendu, svi se loze na wengeja grickam nokte dok nam ne isporuce univer, pa kad te budem zvala da placem i kukam ti mi reci sto nisi uzela lepo wenge ko sav normalan svet
![]()

Ne znam šta je "spatulat tehnika"??!
Ti si moj idol, ja bih do sada bila u ustanovi zatvorenog tipa, ne bi mi dali ni da heklam. Masina za susenje vesa mi je visemesecni projekat, a mm fantazira da se ne moze staviti direkt na masinu za pranje nego mi izmislja nosace i majstore![]()

kako to mislis tebi nije mesto..naravno da jeste mesto...cmok
hihihi wenge, mirka je u trendu, svi se loze na wengeja grickam nokte dok nam ne isporuce univer, pa kad te budem zvala da placem i kukam ti mi reci sto nisi uzela lepo wenge ko sav normalan svet
![]()
Pa sam se nasilno rpilagodjavam trpezariskom stolu da ne pravim cirkus od stana. Zato wenge. 
Ako izuzmemo cinjenicu da je Mirka lansirala novi modni trend za sezonu prolece/leto 2009, u domenu dekora ce biti hit light ferrara oak
Inace, mi smo isto fanovi tog vengea, pa iako moji dobavljaci mu prognoziraju skoru propast, varaju se e he he![]()
koi dobavljaci ???
To je neki poseban vid krecenja,izgleda kao da je mermer.
![]()