Adaptacija stana od poda do plafona

a evo i moje kuhinje

Prilozi

• P2160390.JPG
    P2160390.JPG
    126,9 KB · Pregleda: 162
Sve sam obisla iii zaključak dana je : ono sta ja zelim NEMA !!!

Bilo u Dipo-u do skora al sad više jok. :evil: Tim rečima mi danas rekoše :roll:
Cudo jedno kakva neljubaznost vlada po tim radnjama .

Sad sledi promena plana ...na zalost :(
Kombinovacu wenge , belo i stakloo....

Nešto ovako :
zn4hgh.jpg

Samo uz vise belih i staklenih elemenata...

Da ne bude da sam protracila dan ....promenila sam boju kose :lol: i kupila trpezariski sto kakav sam zelela ...140x140 wenge ...sjajan je ....aliii...biće knap u trpezariji :mrgreen: rekao mi muz da sam megaloman nevidjeni i da kod mene ništa malo ne može da prodje:mrgreen:
hihihi wenge, mirka je u trendu, svi se loze na wenge :lol: ja grickam nokte dok nam ne isporuce univer, pa kad te budem zvala da placem i kukam ti mi reci sto nisi uzela lepo wenge ko sav normalan svet :mrgreen:

hihihi wenge, mirka je u trendu, svi se loze na wenge :lol: ja grickam nokte dok nam ne isporuce univer, pa kad te budem zvala da placem i kukam ti mi reci sto nisi uzela lepo wenge ko sav normalan svet :mrgreen:

Ako izuzmemo cinjenicu da je Mirka lansirala novi modni trend za sezonu prolece/leto 2009, u domenu dekora ce biti hit light ferrara oak
Inace, mi smo isto fanovi tog vengea, pa iako moji dobavljaci mu prognoziraju skoru propast, varaju se e he he:per:

Ti si moj idol, ja bih do sada bila u ustanovi zatvorenog tipa, ne bi mi dali ni da heklam. Masina za susenje vesa mi je visemesecni projekat, a mm fantazira da se ne moze staviti direkt na masinu za pranje nego mi izmislja nosace i majstore:besna:

Kod mašine za susenje samo odbrati paznju na tip.
Postoje dve ...ona kojojj treba odvod za paru i ona kojoj to ne treba.
Ja sam uzela ovu koja je kondenzaijska, na sslici se vidi, ima fioku i sva voda se tu skuplja i posle svakog susenja se voda iz fioke izbaci...

Nista majstori nista nosaci, jednostavne vakum nogice koje dodju uz masinu :)
Ubice me tvoj muz :mrgreen:
kako to mislis tebi nije mesto..naravno da jeste mesto...cmok

Mislim da je moje mesto sa ove strane Dunava .

Ali alal, ja nisam zelela wenge , ja sam zelela i volela belo ....sjajno....al nema sestro slatka za mene to sto ja zelim. :( Pa sam se nasilno rpilagodjavam trpezariskom stolu da ne pravim cirkus od stana. Zato wenge.

A i to sta filozofiras, sto lepo nisi kupila wenge ko sav normalan svet :mrgreen:

Ako izuzmemo cinjenicu da je Mirka lansirala novi modni trend za sezonu prolece/leto 2009, u domenu dekora ce biti hit light ferrara oak
Inace, mi smo isto fanovi tog vengea, pa iako moji dobavljaci mu prognoziraju skoru propast, varaju se e he he:per:

:eek: koi dobavljaci ???
Kako sam ja to preskocila ???
Ti imas dobavljace a meni ne kazujes ????

I kakva je bre to light ferrera ???

Ocu da mi se sve kaze !!!!! :evil:

Back