Quantcast

Adam Martinakis: Paralelno ljudsko postojanje u 3D prikazima

Mita Komita

Elita
Moderator
Poruka
22.402
Od umetnika:

"Naše telo je jedini dom koji zaista imamo, i najizražajniji alat koji imamo. Čak i kada ga ne koristimo, kao kada spavamo ili samo sedimo i razmišljamo, uvek zamišljamo sebe u svojim telima. Koristim ga kao simbol ljudskog prisustva."images.jpg

Adam Martinakis je rođen u Luba u Poljskoj 1972. i poljskog je i grčkog porekla. 1982. preselio se u Atinu, u Grčkoj, gde je kasnije studirao unutrašnju arhitekturu, dekorativnu umetnost i industrijski dizajn. Od 2000. radio je i eksperimentisao sa kompjuterski generisanim vizuelnim medijima (3D digitalna slika/rendering – animacija, digitalna skulptura, digitalni video, novi mediji). Martinakis deli svoje znanje o digitalnim umetnostima i dizajnu, grafikama, dizajnu enterijera i keramičkom dizajnu na mnogim umetničkim institutima. Član je Grčke komore lepih umetnosti i trenutno živi i radi u Poljskoj, ali dosta putuje u Grčku i Veliku Britaniju.

adam_BIo.jpg

SLIDER.jpg
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.