actual spy ili nesto drugoo??????????????????

Uredno platio program ACTUAL SPY 3.0 koji sljaka nevidjeno dobro, neregistrovana verzija moze da pamti samo 40 minuta, registrovana verzija pamti sve sta je ukucano na tastaturi ukljucujuci i [space][BkSp]
i ostale znake na tastaturi, slika screenshoot na vreme koje ste vi podesili (minimalno na svake 3 sekunde, maximalno koliko vi odredite), prestaje da pravi screenshootove posle 15 minuta nakon sto prestanu aktivnosti na tastaturi (ili nakon kraceg vremena ako to podesite), belezi koji su sve programi korisceni....

ukratko MOZETE PRATITI AKTIVNOSTI ONOG KOG ZELITE (ali program morate sami instalirati u zeljeni racunar, za sada ne vidim nacin da nekome to posaljete kroz nekakav mail pa da on sam to uradi svom racunaru pa da vi dobijete povratno sve informacije).

I da, najbolje od svega je sto se program SAM pokrece nakon podizanja sistema, sakriven je sasvim (i u "progam files", i u "add or remove programs").

Jedini problem stvaraju antivirusi koji ga prepoznaju kao virus i zele da ga ubiju. ja koristim NOD32 koji ga ne vidi kao virus i sa njim nemam problem, ali zato AVG i BITDEFENDER stalno smaraju iskakanjem prozora kako su videli virus. Svejedno, kad jednom instalirate program "Actual Spy" i pokrenete (prilikom instalacije onemogucite antivirus da ga ubije) on ce raditi bez obzira ako ga kasnije antivirus prepozna i ubije - jer vi ste vec odradili najbitnije!!!

Ovo sve pisem pod pretpostavkom da hocete da instalirate ovaj fenomenalni program kod svoje dece kako bi pratili da ne surfuju netom tamo gde ne bi trebalo, ili da kontrolisete vaseg bracnog druga da ne koristi net za dogovaranje svalerisanja :-))) Tako da, kad program instalirate i podestite, on ce sve snimiti u skrivenom folderu "C:\Program Files\ACSPMonitor" i ako bi ga antivirus i ubio (antivirus ce ubiti izvrsni exe fajl) vi mozete u tom folderu pronaci sve aktivnosti "zrtve"

Ukoliko sam nekome pomogao ovim pisanjem DRAGO MI JE. Ako imate bilo kakvo pitanje u vezi sa ovim slobodno mi pisite na mail djpeki@yahoo.com

Srecno​
 
Instalirao sam actual spy 3.0 (cracked by union) i imam problem sa sending report.
kad saljem na email adresu izbacuje "Creck up Internet Connection". Onda sam podesio na FTP Server : ftp.*********** ali samo upload-uje folder npr.: "2012_2_14_12_50_42" a u njemu nema log fajla. Moze li ko pomoci oko ovog problema????
 

Back
Top