Accessorize

Bambina

Buduća legenda
Poruka
25.036
logo.gif

http://www.accessorize.com/en/restofworld/page/home/

Jedna od meni najdrazih prodavnica na celom svetu.
Prvi put sam u Accessorize usla u Veneciji.
Bila sam odusevljena kad se otvorio i kod nas.
Mislim da godisnje tamo ostavim pravo malo bogatstvo.
Svakako sam njihova hodajuca reklama.

Sta vi mislite o ovom brendu?

Imala sam jednu kapicu ( nepazljivo glupo ju je nedavno izgubilo), nalik na beretku, bila je bas lepa; lancic iz one kolekcije J'taime Paris, i mislim da je za sad to sve.
Za moj dzep su povoljni samo na rasprodajama. Torbice su im savrsenstvo. Kod mene vecita borba izmedju Acc i Sixa, mada prednost dajem Sixu zbog realnijeg odnosa kvalitet-cena.

Kupujem njihove stvari isključivo na sniženju. Mislim da je previše dati 3.000 za bižuteriju ili ešarpu made in China. Stvari su lepe i slatke, nije da nisu, samo ih malo precene.

Meni se cini da je Accessorize kao brend opasno precenjen. Recimo uzela sam zimus rukavice kod njih koje su se istipoljile nakon tri dana dok su isto toliko u PS-u kostale kozne rukavice najsarenijih boja. Retko sta mi ne deluje buvljacki i skupo za ono sto jeste, esarpa od 25evra jednostavno mora da bude svilena, ako nije precenjena je. Tasne su skoro sve platnene, ves sinteticki, cipele pvc, realno govoreci same sirovine koje koriste nisu kvalitetne, nemam pojma kako uopste postadose must have.

Sad u ZG kad sam bila..uđem njihovu radnju i vidim preslatku torbicu u obliku sove, ma šećer. Vrlo mala, mislim da stanu novčanik i mob otprilike...
A ono cena, otprilike 5000 dinara :lol:
Kako nisu normalni..al stvarno nisu..ne da je precenjen brend nego..

Ne volim tu njhovu bizuteriju i nekvalitet,pa jos sve sareno u fazonu "sve mi boje dobro stoje"...ono sto oni prodaju je katastrofa...2.000 din za narukvicu...bezobrazluk...dodas jos malo i kupis srebrnu,umesto bizuterije koja ce da zardja za godinu dana...

kupila sam dva-tri puta neku bižuteriju na oko vrlo lepu nije mi potrajala par nošenja, narukvice su neke pukle, neke se pokidale, a minđuše se otkačile a ove druge stalno padaju nemogu da ukapiram u čemu je fazon ali toliko je loše da nemogu da verujem, moja j ekoleginica kupila neku ešarpu jeste divna ali oko 35 evra je bila (cotton) , pa neverovatno, nisu oni tog ranga brand da imaju te cene, ali dok je ovaca...

Nekada davno sam bacala novac na gluposti tamo, mislim na nakit prvenstveno. Brzo menja boju, a kamenčići su slabo zalepljeni i ispadaju.
Šalovi, ešarpe, torbe i novčanici su lepi, ali vrede samo na sniženju 50-70%.

Opametila sam se po pitanju džidžabidža, ali još uvek slatko nosim njihovih pet tašni, tri ešarpe i jedan šal, koje sam kupila pre dve-tri godine.

Tako da ima da se probere ako se strpljivo sačeka rasprodaja, ali generalno su šlj kvaliteta.

Back