- Poruka
- 27.604
Cesto mi za neke sajtove izbacuje ovo Access denied. U cemu je problem, do mene ili ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Za koje tačno sajtove?Cesto mi za neke sajtove izbacuje ovo Access denied. U cemu je problem, do mene ili ?
Preko bare USA , Canada. Neki rade, ali vecina nece.Za koje tačno sajtove?
Pošto neki sajtovi imaju geoblock (ne daju baš svakoj zemlji da pristupi)
Pa daj bar jedan koji neće, da vidimo da li kod nas hoće.Preko bare USA , Canada. Neki rade, ali vecina nece.
Kaoo što sam i pretpostavio. Imaju Geoblock na Srbiju.Kroger, Costco supermarketi npr.
Ne može samo iz podešavanja. Osim ako nisi mega IT expert.Jel moram neku app? Moze iz podešavanja samo?
Ok, hvala.Ne može samo iz podešavanja. Osim ako nisi mega IT expert.
Imaš plaćene VPNove, ali i besplatne verzije. Na primer znam da radi Hola. Imaju svoj browser i exzenzije za Chrome itd.
Izguglaj i probaj.
Jesam relativno često, ali sad nisam.Ok, hvala.
Ja sam mislio tebi ce da radi , jer koliko znam po pisanju ti si tamo u tom delu sveta.
Australija, kod njih sam primetio da znaju cesto da blokiraju, zatim Turska.Za koje tačno sajtove?
Pošto neki sajtovi imaju geoblock (ne daju baš svakoj zemlji da pristupi)
Zavejan snegom od 15 cmEvo meni radi..
Uzmi NordVPN, jeftina mesecna pretplata i super radi..Gledas i Netflix i sta god preko njega...
Pogledajte prilog 1846193
...I kad si vec na sajtu, uplati negde da odes na sunce, dok je Bgd zavejan...
Pogledajte prilog 1846199

NordVPN ti prve godine naplate malo, a onda te oderu sledeće godine jer nisi čitao sitna slova xDEvo meni radi..
Uzmi NordVPN, jeftina mesecna pretplata i super radi..Gledas i Netflix i sta god preko njega...
Pogledajte prilog 1846193
...I kad si vec na sajtu, uplati negde da odes na sunce, dok je Bgd zavejan...
Pogledajte prilog 1846199
NordVPN ti prve godine naplate malo, a onda te oderu sledeće godine jer nisi čitao sitna slova xD
Inače su OK, ali mnogo skupi.
Ovo za NordVPN ne znam iz prve ruke, nego od drugara koji je kupio pa su mu posle godinu dana korišćenja naplatili sledeću godinu 220 evra. (Nemam pojma šta je on uzeo, može biti da je uzeo nešto što nije hteo, ili da je bio u nekom trial periodu).Bilo koji VPN koji se uzima na mesec dana (na pr) je skup i neisplativ, tj uzima se u krajnjoj nuzdi da se “nešto” zavrsi.
NordVPN uzimam na 2 god i bude oko $2.5-$3 mesečno i to je po meni odlična cena. Osim toga serveri rade solidno, ima ih puno, i većina sajtova je dostupna.
Kome je i to skupo (30-40din mesečno), neka se udruži sa nekim da dele isti nalog jer dozvoljava obicno 10-tak uredjaja da se registruje.
Sto se tiče naplate prve godine malo a posle te “oderu”…pretpostavljam da misliš na neku promociju prve godine a posle standard cena?
..i to se lako resi sto se odmah po ukljucenju servisa isključi automatsko plaćanje, pa kome ne odgovara cena..trazi dalje.
Ako imas iskustva sa VPN, koje su alternative NordVPN-u (Exoress VPN i Norton nisu), ali da se uzne u obzir brzina servera , sa koliko uredjaja može da se koristi i da zaista kroz te servere može da se pristupi sajtovima, jer mnoge app ih prepoznaju i samo dobiješ poruku tipa..isključi VPN.
Ovo za NordVPN ne znam iz prve ruke, nego od drugara koji je kupio pa su mu posle godinu dana korišćenja naplatili sledeću godinu 220 evra. (Nemam pojma šta je on uzeo, može biti da je uzeo nešto što nije hteo, ili da je bio u nekom trial periodu).
Treba samo čitati sitna slova, bilo koji provajder da je u pitanju.
Ja sam koristio svojevremeno HMA PVN (Hide my ass) i bio je prilično dobar i brz.
Ali ga ne koristim već godinama pošto nemam neke potrebe.
Wtf? Zakaj i tko vas blokira? Meni iz HR svi ti sajtovi uredno rade, bez VPN-a
Pogledajte prilog 1846884
Sumnjivi su zestoko, njima je 2018. bio hakovan server i cutali su o tome godinu dana, tek kada ih je neko odrukao su i sami priznali, nisu kompromitovani korisnici ali sama cinjenica da su cutali znaci da bi laganica precutali sta hoces.Ovo za NordVPN ne znam iz prve ruke, nego od drugara koji je kupio pa su mu posle godinu dana korišćenja naplatili sledeću godinu 220 evra. (Nemam pojma šta je on uzeo, može biti da je uzeo nešto što nije hteo, ili da je bio u nekom trial periodu).
Treba samo čitati sitna slova, bilo koji provajder da je u pitanju.
Ja sam koristio svojevremeno HMA PVN (Hide my ass) i bio je prilično dobar i brz.
Ali ga ne koristim već godinama pošto nemam neke potrebe.

3 dolara nije 30-40 dinara nego 300-400 dinara.Bilo koji VPN koji se uzima na mesec dana (na pr) je skup i neisplativ, tj uzima se u krajnjoj nuzdi da se “nešto” zavrsi.
NordVPN uzimam na 2 god i bude oko $2.5-$3 mesečno i to je po meni odlična cena. Osim toga serveri rade solidno, ima ih puno, i većina sajtova je dostupna.
Kome je i to skupo (30-40din mesečno), neka se udruži sa nekim da dele isti nalog jer dozvoljava obicno 10-tak uredjaja da se registruje.
Sto se tiče naplate prve godine malo a posle te “oderu”…pretpostavljam da misliš na neku promociju prve godine a posle standard cena?
..i to se lako resi sto se odmah po ukljucenju servisa isključi automatsko plaćanje, pa kome ne odgovara cena..trazi dalje.
Ako imas iskustva sa VPN, koje su alternative NordVPN-u (Exoress VPN i Norton nisu), ali da se uzne u obzir brzina servera , sa koliko uredjaja može da se koristi i da zaista kroz te servere može da se pristupi sajtovima, jer mnoge app ih prepoznaju i samo dobiješ poruku tipa..isključi VPN.
sto ne moze iz settingsa...skine neki vpn ip ima ih na netu koliko zelis i interpolitra u network settings.Ne može samo iz podešavanja. Osim ako nisi mega IT expert.
Imaš plaćene VPNove, ali i besplatne verzije. Na primer znam da radi Hola. Imaju svoj browser i exzenzije za Chrome itd.
Izguglaj i probaj.
i onda te niko ne blokira. osim mozda sto ne mozes da skines app za kladze ili banke.Australija je čak i na jutjubu regionalno zaključala čuvenu scenu iz "Krokodil Dandi" - "To nije nož, ovo je nož". Naravno, našla se posle na drugim kanalima, ali... minut videa oni regionalno zaključali. Imao sam taj link sačuvan i jednom htedoh opet da pogledam, malo da se nasmejem, kad ono "ne može u vašoj zemlji"Australija, kod njih sam primetio da znaju cesto da blokiraju, zatim Turska.