Aca Lukas: "Rekao sam sinu da mu drogu neću plaćati"

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
19.691

"SAZNAO SAM DA SE MOJ SIN DROGIRA"​

Lukas prvi put o nasledniku i borbi sa porocima, ovako ga je uslovio:​

"Od njih nisam krio da sam koristio, znam šta je zlo"​

Screenshot_7.png

Folk pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas prvi put je govorio o pojedinim
temama iz života i tom prilikom govorio je o svom sinu koji je konzumirao nedozvoljene supstance.

- Kako misliš da je najbolje da se vaspitaju deca? - započeo je temu voditelj u potkastu "Lazarov".

Screenshot_11.png

- Naravno. Pogotovo zbog mog stila života... Ja nisam mogao da kažem mojoj deci:
"Nemoj to da radiš, to je štetno", a nisam ništa krio, zna se šta sam radio...
Imao sam slučaj da sam saznao da je moj sin...
Kako bih ti rekao, jako je teško da objasniš da ne radi to i da to nije dobro, a ti to radiš ili si radio
.

E sad, da ne dužim priču, u našem gradu ne može ništa da se uradi, moja deca ne mogu da urade ništa
više od dva puta, a da ja to ne saznam, šta god da je. Ja sam to saznao i on je tu krenuo da krivuda, a ja
sam mu rekao:

"Ja sam ti otac. Podržavam te u svemu. Posao ću ti naći, kupio sam ti auto i stan ti plaćam... Ništa nije
problem, ali pobrkao si lončiće, Aca Lukas sam ja, ti nisi, ti ćeš možda biti neko, možda ćeš uraditi nešto.
Kada budeš nekad nešto, onda ćeš da radiš to i ja neću moći ništa da ti kažem, ali dok te ja izdržavam i
dok si pod mojim jaslama sve je u redu, drogu ti plaćati neću.
Dakle možeš da imaš sve ovo što ti pružam ili da nemaš ništa od toga.

Kako je istakao, njegov sin je brzo shvatio šta gubi ukoliko nastavi lošim putem:
- Pa, matematiku je, hvala bogu naučio. Jedan plus jedan je dva, vrlo je dobro sabrao šta gubi, a šta dobija
- dodao je on.

"Imao sam sreće da ne prođem pakao zbog droge"

Aca je o svom poroku uvek otvoreno govorio u javnosti kako bi apelovao na sve loše što donosi konzumiranje
nedozvoljenih supstanci.

Aca Lukas

Aca Lukas

- Da je droga štetna jeste. To što sam ja imao sreću, možda je i genetski, da me za sve ove godine nije oštetilo,
to ne znači da nekoga neće ubiti iz dva puta. To je zaista štetno i nije dobro. Ja, kao čovek koji je popularan tolike
godine i koga, na kraju krajeva, klinci obožavaju, ja ne mogu da nemam toliku društvenu neodgovornost i da ćutim
o tome. Znači, i treba da me kopirate po ovome i onome, ali jedina stvar za koju ne morate da me kopirate, a možete
da budete Aca Lukas i bez toga, je da zaista zaobiđete tu drogu. To je apsolutno stvar koja nije potrebna nikome.
Prošao sam kroz to, nije mi bio pakao, jer nisam takav tip. Ne mogu da kažem da sam prošao kroz pakao, nisam, jer
sam imao sreće.

"SAZNAO SAM DA SE MOJ SIN DROGIRA"​

Lukas prvi put o nasledniku i borbi sa porocima, ovako ga je uslovio:​

"Od njih nisam krio da sam koristio, znam šta je zlo"​

Pogledajte prilog 1649026

Folk pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas prvi put je govorio o pojedinim
temama iz života i tom prilikom govorio je o svom sinu koji je konzumirao nedozvoljene supstance.

- Kako misliš da je najbolje da se vaspitaju deca? - započeo je temu voditelj u potkastu "Lazarov".

Pogledajte prilog 1649031

- Naravno. Pogotovo zbog mog stila života... Ja nisam mogao da kažem mojoj deci:
"Nemoj to da radiš, to je štetno", a nisam ništa krio, zna se šta sam radio...
Imao sam slučaj da sam saznao da je moj sin...
Kako bih ti rekao, jako je teško da objasniš da ne radi to i da to nije dobro, a ti to radiš ili si radio
.

E sad, da ne dužim priču, u našem gradu ne može ništa da se uradi, moja deca ne mogu da urade ništa
više od dva puta, a da ja to ne saznam, šta god da je. Ja sam to saznao i on je tu krenuo da krivuda, a ja
sam mu rekao:

"Ja sam ti otac. Podržavam te u svemu. Posao ću ti naći, kupio sam ti auto i stan ti plaćam... Ništa nije
problem, ali pobrkao si lončiće, Aca Lukas sam ja, ti nisi, ti ćeš možda biti neko, možda ćeš uraditi nešto.
Kada budeš nekad nešto, onda ćeš da radiš to i ja neću moći ništa da ti kažem, ali dok te ja izdržavam i
dok si pod mojim jaslama sve je u redu, drogu ti plaćati neću.
Dakle možeš da imaš sve ovo što ti pružam ili da nemaš ništa od toga.

Kako je istakao, njegov sin je brzo shvatio šta gubi ukoliko nastavi lošim putem:
- Pa, matematiku je, hvala bogu naučio. Jedan plus jedan je dva, vrlo je dobro sabrao šta gubi, a šta dobija
- dodao je on.

"Imao sam sreće da ne prođem pakao zbog droge"

Aca je o svom poroku uvek otvoreno govorio u javnosti kako bi apelovao na sve loše što donosi konzumiranje
nedozvoljenih supstanci.

Aca Lukas

Aca Lukas

- Da je droga štetna jeste. To što sam ja imao sreću, možda je i genetski, da me za sve ove godine nije oštetilo,
to ne znači da nekoga neće ubiti iz dva puta. To je zaista štetno i nije dobro. Ja, kao čovek koji je popularan tolike
godine i koga, na kraju krajeva, klinci obožavaju, ja ne mogu da nemam toliku društvenu neodgovornost i da ćutim
o tome. Znači, i treba da me kopirate po ovome i onome, ali jedina stvar za koju ne morate da me kopirate, a možete
da budete Aca Lukas i bez toga, je da zaista zaobiđete tu drogu. To je apsolutno stvar koja nije potrebna nikome.
Prošao sam kroz to, nije mi bio pakao, jer nisam takav tip. Ne mogu da kažem da sam prošao kroz pakao, nisam, jer
sam imao sreće.
Pa dobro mu je i rekao...

Obratite paznju da sve javne licnost kada priznaju da se drogiraju u stvari priznaju da su se drogirali, ustvari hoce da kazu kako su prestali....Za sve njih je kao to proslost....A u sustini sigurno je da rade idalje, jer skinuti se ne znaci pauzirati...U sustini svima njima te male pauzice sluze da sebi pokazu kako eto "mogu",a u ustvari su zesce navuceni...Covek koji se stvarno skine(sto je velika retkost), na njemu se vidi velika promena, cesto oni koji se skinu skrenu s uma sto bi se reklo, ponasaju se totalno drugacije nego uobicajeno do tad, to zaista prikaze novi zivot i ima posledice na svesti, a fizickom izgledu itd...Aca je kao priznao i da mu se sin drogirao, znaci telefonira nam fazon, ej skinuo mi se sin...Realnost je da on krije od sina da se radi, a da sin krije od njega da se radi i da zive u takvoj realnosti...Svi srecni, dok jednom ne pukne...

Back