Rockerka_U_Dusi
Domaćin
- Poruka
- 4.335
Lepo receno
Lol
Lol
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kakve veze ova dva benda imaju..?![]()
Dve najpoznatije hard-rok grupe...
Pih ako su gunsi hard...
Nije fora za sta se bendovi izdaju vec sta su zaista...
P.S. Ne shvatite pogresno,
nemam ja ama bas nista protiv njih...
uglawnom tako bar pishe u biografiji al da su hard rock bend jesu mada u jednoj biografiji sam prochitala da su oni metal bend ahhahaah lol
taj koji je to pisao ne zna da slusha muziku ochigledno i tom prilikom me je ortakinja ubedjiwala kako su gnr metal bend jel to tamo pishe i kako je ona welika metalka jel slusha gunse
znachi LOL !!!neki ljudi bash ne znaju da slushaju muziku xD ko da kazhesh e seka aleksitj je ono black metal prwereno je nigde weze !!!!pa kazhu da su gunsi stworili nowi prawac rocka sliz rock ne znam kak se pishe nbtuglawnom tako bar pishe u biografiji al da su hard rock bend jesu mada u jednoj biografiji sam prochitala da su oni metal bend ahhahaah lol
taj koji je to pisao ne zna da slusha muziku ochigledno i tom prilikom me je ortakinja ubedjiwala kako su gnr metal bend jel to tamo pishe i kako je ona welika metalka jel slusha gunse
znachi LOL !!!neki ljudi bash ne znaju da slushaju muziku xD ko da kazhesh e seka aleksitj je ono black metal prwereno je nigde weze !!!!
ma, gansi su gansi, ali je ac/dc meni bolji. Mada, ove teme su generalno glupe, jer ima ljudi koji ma se vise svidjaju gansi, a ima i acdc-ijevaca, a to sve zavisi od ukusa... zato je tema apsurdna 
pa kazhu da su gunsi stworili nowi prawac rocka sliz rock ne znam kak se pishe nbtuglawnom tako bar pishe u biografiji al da su hard rock bend jesu mada u jednoj biografiji sam prochitala da su oni metal bend ahhahaah lol
znachi LOL !!!neki ljudi bash ne znaju da slushaju muziku xD ko da kazhesh e seka aleksitj je ono black metal prwereno je nigde weze !!!!

pa sad teshko da su ac/dc slabi bar meni al kao shto rekoh ac/dc obozhawam a za gunse zhiwim![]()

lele xD bag hehehe

Hahahaha ac-dc su dobri ali su mi nekako slabi...ne znam
Gunsi su stvarno ono se trazi![]()
AC-DC su 100% vise jaci u ROCK smilsu nego Gunsi`...

AC-DC su 100% vise jaci u ROCK smilsu nego Gunsi`...

AC/DC su po meni puno bolji, vokali su im slicni mada AC/DC imaju zanimljiviji vokal
iako kreci![]()
vokali uopste nisu slicni ni blizu
de mozes retardiranog axla koj ne peva nego vristi i kristi da uporedis sa bonom![]()