Abraham Lincoln vs John F. Kennedy - Zona Sumraka???

Samo prenosim, a na vama je da procijenite!!!
U svakom slučaju, svako ko ovo potcijeni, a da nije prethodno provjerio predstavlja idiota koji čak nije ni upoznao nešto čemu se podsmijava!!!!!!

Нисам противник изношења оваквих, у најмању руку "чудних", аналогија. Има ту нечега, стварно има. Сатанисти и масони у својим акцијама неизоставно воде рачуна и непогрешиво су прецизни у својим "гатањима". НЕдавно је неко презентовао "рачунање" и стриктно одређене датума разних акција против Србије.8-)8-)8-) Такву праксу наших непријатеља је једини прочитао Коштуница - зато им и одговара истом мером када су у питању акције Србије, једноставно сатанисте блокираш када им удариш "тук на лук"........:razz:

Нисам противник изношења оваквих, у најмању руку "чудних", аналогија. Има ту нечега, стварно има. Сатанисти и масони у својим акцијама неизоставно воде рачуна и непогрешиво су прецизни у својим "гатањима". НЕдавно је неко презентовао "рачунање" и стриктно одређене датума разних акција против Србије.8-)8-)8-) Такву праксу наших непријатеља је једини прочитао Коштуница - зато им и одговара истом мером када су у питању акције Србије, једноставно сатанисте блокираш када им удариш "тук на лук"........:razz:

kao ?

НЕдавно је неко презентовао "рачунање" и стриктно одређене датума разних акција против Србије.8-)8-)8-)

ne pricaj svasta, numerologija je jedna od najglupljih stvari koje je neko mogao da izmisli...
hoces da ti dokazem da EREMITA znaci da si ti cisto zlo?
isto tako tim "racunanjem"?

Napokon neko ko posmatra temu u širem kontekstu!!!:roll:

ne pricaj svasta, numerologija je jedna od najglupljih stvari koje je neko mogao da izmisli...
hoces da ti dokazem da EREMITA znaci da si ti cisto zlo?
isto tako tim "racunanjem"?

Svakim svojim postom sam sebe demantuješ!!!
Tema je postavljena radi diskusije o manje-više čudnim slučajnostima!!!
Vidiš "rođače", unaprijed odbacivati neprovjerenu informaciju predstavlja podjednaki idiotizam kao i prihvatati je "zdravo za gotovo"!!!
Ti o svemu imaš unaprijed betoniran stav i egocentrično nabacuješ svoj konačni sud o stvarima o kojima vjerovatno ništa više pojma nemaš nego ostali ovdje prisutni diskutanti!!!
Ajd ako ti se već postuje na ovoj temi, iznesi argumente da ono u prvom postu nije tačno!!! To bi predstavljalo jedan objektivan i konstruktivan nastup!!!
Ja lično nisam napisao da je ono istina, već sam samo postavio podatke do kojih sam došao!!! Neću ni da opovrgavam jer trenutno, osim teksta u prvom postu nemam mnogo argumenata za, a još manje ih je protiv!!!
Ipak, jedan dobar dio onih navoda predstavlja činjenicu koja može svakog normalnog čovjeka da zainteresuje!!!
Iza svega toga ne mora da bude ništa unaprijed smišljeno, ali svakako da je riječ o nizu interesantnih "slučajnosti"!!!8-)

Svakim svojim postom sam sebe demantuješ!!!

kako sam sebe demantujem?

Vidiš "rođače", unaprijed odbacivati neprovjerenu informaciju predstavlja podjednaki idiotizam kao i prihvatati je "zdravo za gotovo"!!!

vidis, rodjace, ja sam o ovome davno citao i video da se ovaj tekst sastoji od gomile proizvoljno nabacanih cinjenica....

Ajd ako ti se već postuje na ovoj temi, iznesi argumente da ono u prvom postu nije tačno!!!

evo odmah

Back