Абортус је раван холокаусту

govorim ti o prirodnim materijalima kao što su seno,lišće,piljevina,ostatci kukuruza i još mnogo toga
evo ti jedan primer takve bašte ako možeš da vidiš ovaj album
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.388600981200927.89760.100001530862129&type=1

Ne koristim FB.
Ako pokupiš svu slamu sa njive gde su žitarice, čime ćeš da đubriš tu njivu, sa koje si odnela slamu?
Znaš li koji je red veličine težine neophodne piljevine da se nađubri sa njom i gde naći toliku piljevinu?
Travu kada pokosiš, takođe odnosiš hranjive elemente iz zemlje, koje bi inače trava svojim raspadanjem delimično vratila u zemlju, i na taj način ispošćuješ zemlju.

Šta uradiste od teme ..... Sad mi se jede musli. Ili šopska salata.

:lol:

Normalno je sve to. I sve je povezano Neko ko ne razume elementarne činjenice - recimo da polja pod usevma "ne zvrje prazna", ili da je neisplativo gajiti paprike u Sahari diskutuje sa istom neukom nonšalancijom i o pitanjima života i smrti.

Neko ko elementarne činjenice o uzgoju biljaka proglašava "lažljivim statistikama" i iz nekih mutnih razloga veruje da sve životinje u prirodi uvek donose na svet savršeno zdravo potomstvo i da nikada ne nastradaju prilikom koćenja, smatra da je dovoljno kvalifikovan da govori o ljudskom porođaju jer je čuo nekoliko predavanja nekakvog (jedva) svršenog geologa. :kafa:

Ne koristim FB.
Ako pokupiš svu slamu sa njive gde su žitarice, čime ćeš da đubriš tu njivu, sa koje si odnela slamu?
Znaš li koji je red veličine težine neophodne piljevine da se nađubri sa njom i gde naći toliku piljevinu?
Travu kada pokosiš, takođe odnosiš hranjive elemente iz zemlje, koje bi inače trava svojim raspadanjem delimično vratila u zemlju, i na taj način ispošćuješ zemlju.
Pitanja su ti smešna.
evo prouči ovo pa ćeš videti koliko ne znaš

O tome ti pričam.
Hajde molim te reci nam šta te je korisno naučila škola?
Sem što si stekla odgovarajuće znanje da možeš da radiš u nekoj robovlasničkoj firmi - u prevodu da budeš rob.
Ako grešim ti me slobodno ispravi.

Ti izgleda brkas formalno i neformalno obrazovanje. Meni je formalno obrazovanje omogucilo da se bavim profesijom koju volim i nikada nisam radila u firmi. Vrhunac moje profesionalne satisfakcije je cinjenica da sam tridesetak advokata-pripravnika koji su prosli kroz moju kancelariju osposobila za samostalan rad u advokaturi. Neki od njih su vremenom prevazisli svog mentora i ja sam ponosna zbog toga. Sve je to niklo pod mojim okriljem, jer sam im svoje steceno znanje nesebicno prenosila.

Dakle, nisi u pravu kada kazes da te znanje koje steknes u skoli ucini robom. Naprotiv, ucini te slobodnim covekom.

samo nece biti gladi po selima, a ovi kojima viri slama iz dupeta, ti ce biti pogani, ali to tebe ne tangira vi cincari ste u evROPSKOJ uniji, u vas je blagostanje.
Prouči malo bližu istoriju. Kad god je bilo kakve krize, a da nije bio rat, najgladniji su bili po selima.
Pretpostavljam da su ti kojima viri slama iz dupeta Jesetra i drugi pobornici malčiranja. :lol:
U mene jeste blagostanje, ali ne zato što sam u Evropskoj Uniji.
I svakako nisam Cincar.
:kafa:

Prouči malo bližu istoriju. Kad god je bilo kakve krize, a da nije bio rat, najgladniji su bili po selima.
Pretpostavljam da su ti kojima viri slama iz dupeta Jesetra i drugi pobornici malčiranja. :lol:
U mene jeste blagostanje, ali ne zato što sam u Evropskoj Uniji.
I svakako nisam Cincar.
:kafa:

ovo ce biti drugacije, bice skrgut zuba i plac
e bogu hvala da si u blagom stanju.
sta si onda, gedza?

Pitanja su ti smešna.
evo prouči ovo pa ćeš videti koliko ne znaš

Vrt bez motike?
Rekoh da je u pitanju neka sektaška literatura.

Onaj gore poseduje nekoliko planinskih jezera u privatnom vlasništvu, takođe i izvor sa dobrim protokom vode, koji može da upotrebi za proizvodnju struje i slično.
Takođe poseduje velike pašnjake i šume i primer je izuzetno bogatog zemljoposednika, veleposednika.
To ikako ne možeš uzeti kao primer za snabdevanje mravinjaka jednostavno jer je takvih idiličnih mesta na Zemlji veoma malo.

Vrt bez motike?
Rekoh da je u pitanju neka sektaška literatura.

Onaj gore poseduje nekoliko planinskih jezera u privatnom vlasništvu, takođe i izvor sa dobrim protokom vode, koji može da upotrebi za proizvodnju struje i slično.
Takođe poseduje velike pašnjake i šume i primer je izuzetno bogatog zemljoposednika, veleposednika.
To ikako ne možeš uzeti kao primer za snabdevanje mravinjaka jednostavno jer je takvih idiličnih mesta na Zemlji veoma malo.
šta da ti kažem onda, ako iz svega ovoga ne možeš da izvučeš nešto pametno,ti skapaj u smrdljivom gradu

Back