gost 133940
Elita
- Poruka
- 23.648
Kakve velelepne gluposti se izrode kad se svršena krojačica udruži sa raznosačem guski pa prepričavaju šta je njih učio Miroljub. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

govorim ti o prirodnim materijalima kao što su seno,lišće,piljevina,ostatci kukuruza i još mnogo toga
evo ti jedan primer takve bašte ako možeš da vidiš ovaj album
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.388600981200927.89760.100001530862129&type=1
Šta uradiste od teme ..... Sad mi se jede musli. Ili šopska salata.

ne bih rekla da je on licimer
crče čovek štucajući koliko ga spominješ
Kakve velelepne gluposti se izrode kad se svršena krojačica udruži sa raznosačem guski pa prepričavaju šta je njih učio Miroljub.![]()
al ko zna sta...
Ti ni sam nemaš pojma šta bi da kažeš, ali već ti je unapred smešno, jel'da?ti si izgleda samo svrsen..al ko zna sta...
![]()

Ti ni sam nemaš pojma šta bi da kažeš, ali već ti je unapred smešno, jel'da?![]()

Pitanja su ti smešna.Ne koristim FB.
Ako pokupiš svu slamu sa njive gde su žitarice, čime ćeš da đubriš tu njivu, sa koje si odnela slamu?
Znaš li koji je red veličine težine neophodne piljevine da se nađubri sa njom i gde naći toliku piljevinu?
Travu kada pokosiš, takođe odnosiš hranjive elemente iz zemlje, koje bi inače trava svojim raspadanjem delimično vratila u zemlju, i na taj način ispošćuješ zemlju.
ruralnoj
O tome ti pričam.
Hajde molim te reci nam šta te je korisno naučila škola?
Sem što si stekla odgovarajuće znanje da možeš da radiš u nekoj robovlasničkoj firmi - u prevodu da budeš rob.
Ako grešim ti me slobodno ispravi.
Kad po gradovima budu umirali od gladi, po selima će se rokati sekirom u čelo za komad platna ili litar nafte.svi cemo se mi vratiti na selo
po gradovima ljudi ce umirati od gladi

i ne samo zbog hrane, vec i zbog vodeKad po gradovima budu umirali od gladi, po selima će se rokati sekirom u čelo za komad platna ili litar nafte.![]()
i ne samo zbog hrane, vec i zbog vode
zivi bili pa videli

Mislila sam da ćeš reći: Ne dao Bog!![]()
nece toga biti po selima, zadovoljavacemo se samo sa hranom i vodom, taka nam kriza dolazi
klace se ljudi po gradovima, oni koji nemaju kud da begaju ili oni koji prate svetski poredak, razumni ce morati bezati.

Nemate vi ljudi pojma kakva pogana životinja čuči u gedži kad ogladni.
Ne bi bila ni prvina.![]()
Prouči malo bližu istoriju. Kad god je bilo kakve krize, a da nije bio rat, najgladniji su bili po selima.samo nece biti gladi po selima, a ovi kojima viri slama iz dupeta, ti ce biti pogani, ali to tebe ne tangira vi cincari ste u evROPSKOJ uniji, u vas je blagostanje.

Prouči malo bližu istoriju. Kad god je bilo kakve krize, a da nije bio rat, najgladniji su bili po selima.
Pretpostavljam da su ti kojima viri slama iz dupeta Jesetra i drugi pobornici malčiranja.
U mene jeste blagostanje, ali ne zato što sam u Evropskoj Uniji.
I svakako nisam Cincar.
![]()
Neće biti drugačije. Svaka kriza je ista.ovo ce biti drugacije, bice skrgut zuba i plac
e bogu hvala da si u blagom stanju.
sta si onda, gedza?

Neće biti drugačije. Svaka kriza je ista.
A nisam u blagom stanju.
Nisam ni gedža.![]()
Pitanja su ti smešna.
evo prouči ovo pa ćeš videti koliko ne znaš
šta da ti kažem onda, ako iz svega ovoga ne možeš da izvučeš nešto pametno,ti skapaj u smrdljivom graduVrt bez motike?
Rekoh da je u pitanju neka sektaška literatura.
Onaj gore poseduje nekoliko planinskih jezera u privatnom vlasništvu, takođe i izvor sa dobrim protokom vode, koji može da upotrebi za proizvodnju struje i slično.
Takođe poseduje velike pašnjake i šume i primer je izuzetno bogatog zemljoposednika, veleposednika.
To ikako ne možeš uzeti kao primer za snabdevanje mravinjaka jednostavno jer je takvih idiličnih mesta na Zemlji veoma malo.
šta da ti kažem onda, ako iz svega ovoga ne možeš da izvučeš nešto pametno,ti skapaj u smrdljivom gradu
nećemo svi,vratiće se samo pojedinci koji kapiraju šta se dešava,ostali će skapati u gradovimasvi cemo se mi vratiti na selo
po gradovima ljudi ce umirati od gladi