lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
ona koristi sve od modernoga , a sad bi cevi uzela starinsko , ili se drzis necega ili ne , mada sve je ovo besmislica ionakoZašto da ne, ako su mogli Rimljani pre par hiljada godina, zašto ne bi mogla i Ona?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ona koristi sve od modernoga , a sad bi cevi uzela starinsko , ili se drzis necega ili ne , mada sve je ovo besmislica ionakoZašto da ne, ako su mogli Rimljani pre par hiljada godina, zašto ne bi mogla i Ona?
teši se samoma znas ti , kako nema , zurke crvi prave svako vece , pa jos i crno vino kad padne , ihajjjjjjjjj
o čemu ti to?Kako nema, kada bez tog nazovi groba Ti ne bi mogla da napraviš svoju malu planisku idilu?
radiću onako kako mogu,neću mnogo filozofiratiNije smešno, može od bambusa ili ako naiđe na glinu, može da pravi cevi kao što su radili Rimljani u svoje vreme.
zašto misliš da su ljudi koji prodaju cevi i pumpe satanisti
kada imaš dobru ekipu i veru u Boga s vremeno je moguće napraviti čudo![]()
samo se ti tešisve sto koristis neko je napravio , nije bog dao
radiću onako kako mogu,neću mnogo filozofirati
sama nemogu ali zato imam dobre ljude oko sebeZašto da ne, ako su mogli Rimljani pre par hiljada godina, zašto ne bi mogla i Ona?
obrazovanje srednje škole nije mu potrebno za posao koji ćemo mu obezbeditislobodno ?a ne das mu srednje obrazovanje , posao ,
o čemu ti to?

preko veze?a on nema zeljaobrazovanje srednje škole nije mu potrebno za posao koji ćemo mu obezbediti
mogu da koristim sve što je moderno koliko god hoću sve do momenta dok to počne da narušava moje zdravljeona koristi sve od modernoga , a sad bi cevi uzela starinsko , ili se drzis necega ili ne , mada sve je ovo besmislica ionako![]()
sama nemogu ali zato imam dobre ljude oko sebe
njihov život njihova stvarZar ne žive satanističkim načinom života?
bez zejtina se može ali ako je baš neophodno ima rešenjaIstina.
Nego mani se čuda, možeš li objasniti kako ćeš obezbediti običan zejtin?
njihov život njihova stvar
bez zejtina se može ali ako je baš neophodno ima rešenja
http://www.bio-dizel.rs/lat/Ma%C5%A1ine/Hladno-ce%C4%91enje-ulja

licemrjeOnda znaš zašto sam rekao tzv. satanisti, jer ih tako Ti nazivaš.
Ova mašina Ti je baš onako prirodna 100%.
Pa znaš li Ti koliko treba otrovnog otpada da se proizvede u onim tzv. grobovima, kako bi Ti dobila svoju malu zelenu mašinicu za hladno ceđenje?
Ali Tebe to ne zanima, to je njihov problem, ono što Tebe zanima to je hladno ceđeno ulje.
Beskrupulozno, uobraženo.
novac služi da ga tošimo a ne da ga volimoi to je neko u gradu napravio , a kosta boga mi bas lepo , za vas sto ne volite novac
zašto bih ljude koji prodaju cevi i pumpe nazivala satanistima?Onda znaš zašto sam rekao tzv. satanisti, jer ih tako Ti nazivaš..
ja sam lepo rekla da je život bez zejtina moguć ali ti si insistirao pa sam ti ponudila moguće rešenje,meni ulje nije neophodnoOva mašina Ti je baš onako prirodna 100%.
Pa znaš li Ti koliko treba otrovnog otpada da se proizvede u onim tzv. grobovima, kako bi Ti dobila svoju malu zelenu mašinicu za hladno ceđenje?
Ali Tebe to ne zanima, to je njihov problem, ono što Tebe zanima to je hladno ceđeno ulje.
Beskrupulozno, uobraženo.
trčiš ko ždrebe pred rudulicemrje