Абортус је раван холокаусту

sama nemogu ali zato imam dobre ljude oko sebe

Gomila entuzijasta, puna para, koji ikada nisu osetili muku života u planini, pa bi da žive kao u holivudskim filmovima.
Ti u stvari govoriš o urbanizaciji netaknute prirode, jer ono o čemu Ti govoriš jeste da savremenu tehnologiju, koja je začeta u tzv. grobovima, poneseš sa sobom u netaknutu prirodu i tamo izigravaš neki zdrav život.
Bolje ostavi tu netaknutu prirodu onima koji stvarno imaju petlju da žive prirodno, a takvi sigurno ne provode vreme na netu, već čuvaju ovce i krave i peku jaja na svinjskoj masti.

njihov život njihova stvar

bez zejtina se može ali ako je baš neophodno ima rešenja
http://www.bio-dizel.rs/lat/Ma%C5%A1ine/Hladno-ce%C4%91enje-ulja

Onda znaš zašto sam rekao tzv. satanisti, jer ih tako Ti nazivaš.

Ova mašina Ti je baš onako prirodna 100%.
Pa znaš li Ti koliko treba otrovnog otpada da se proizvede u onim tzv. grobovima, kako bi Ti dobila svoju malu zelenu mašinicu za hladno ceđenje?
Ali Tebe to ne zanima, to je njihov problem, ono što Tebe zanima to je hladno ceđeno ulje.
Beskrupulozno, uobraženo.

Onda znaš zašto sam rekao tzv. satanisti, jer ih tako Ti nazivaš.

Pa znaš li Ti koliko treba otrovnog otpada da se proizvede u onim tzv. grobovima, kako bi Ti dobila svoju malu zelenu mašinicu za hladno ceđenje?
Ali Tebe to ne zanima, to je njihov problem, ono što Tebe zanima to je hladno ceđeno ulje.
licemrje

Onda znaš zašto sam rekao tzv. satanisti, jer ih tako Ti nazivaš..
zašto bih ljude koji prodaju cevi i pumpe nazivala satanistima?

ja sam lepo rekla da je život bez zejtina moguć ali ti si insistirao pa sam ti ponudila moguće rešenje,meni ulje nije neophodno

Back