Aaaaaaaaaaaaaaaa!

pa da... kada sam u takvom stanju, a to se desava skoro svaki dan u nekom intervalu
a desavalo mi se nekad i tako da trcim ulicom i vristim (u isto tako ludom drustvu)

kada sam bila u pubertetu nisam uspevala da se zaustavim i neki ljudi su mislili da nisam normalna... zbog takvih naleta energije
hahahhahahaha... :D

етотако:
pa da... kada sam u takvom stanju, a to se desava skoro svaki dan u nekom intervalu
a desavalo mi se nekad i tako da trcim ulicom i vristim (u isto tako ludom drustvu)

kada sam bila u pubertetu nisam uspevala da se zaustavim i neki ljudi su mislili da nisam normalna... zbog takvih naleta energije

wow, pa daj naleti na mene jednom u takvom stanju...........missssiiiim voleo bih da to doživim......taj sudar energije.......tako je nastao univerzum a i mnoge bebe...........8)

Divlja, jeste, DANAS miriše proleće - prolećence, milo proleće! :D
tj, mirisalo jutros...i donelo, nažalost, samo pola sata (!) lepog raspoloženja dok sam šetala po mirišljavom napolju :D Moraću malo da usporim ubuduće.....8) Od Brankovog mosta, preko Karađorđeve, pa stepeništem (uh!) gore, pa pored Patrijaršije, pa kroz Knez (pa u Vuka Karadžića na vroooču keru! :P ), pa Vasinom...pa eto me još ovde :?
Nije baš skakanje & odlepljivanje ali jeste uživancija :)
Mislim, život JESTE lep i kad je oblačno i sl..

I meni se cesto desava da odlepim pozitivno iz cista mira , da sam happy, a tad cesto pravim sranja u smislu da gnjavim devojku, ludiram se, glupiram. Tad me svi gledaju zabezeknuto i nemogu da veruju da sam to ja. A da li vam se desavalo da vam iz cista mira padne na pamet neka pesma i da je odma zapevate. Kao da neko pucne prstima iiii eto je. ;) :)

Betty:
Divlja, jeste, DANAS miriše proleće - prolećence, milo proleće! :D
tj, mirisalo jutros...i donelo, nažalost, samo pola sata (!) lepog raspoloženja dok sam šetala po mirišljavom napolju :D Moraću malo da usporim ubuduće.....8) Od Brankovog mosta, preko Karađorđeve, pa stepeništem (uh!) gore, pa pored Patrijaršije, pa kroz Knez (pa u Vuka Karadžića na vroooču keru! :P ), pa Vasinom...pa eto me još ovde :?
Nije baš skakanje & odlepljivanje ali jeste uživancija :)
Mislim, život JESTE lep i kad je oblačno i sl..

eeeeeeeeeeeeeeee, sada se i ja osecam uuuuuuuuuuuuu:-D:-D:-D

joj, volim vas kada pisete ovako lepe stwari:wink:

naravno da svakom dodju ti trenuci.. meni tad dodje i najgoreg neprijatelja da pozovem na kafu.. najcesce to prouzrokuje neka dobra pesma..jer sam veliki meraklija po prirodi..
i kamo te srece da imamo vise takvih trenutaka u zivotu :-D

nonono.gif

етотако:

Naleti energije? Odakle to dolazi? A? :razz: :D

divlja u srcu:
Jel' vam dodje nekad, odlepite iz cista mira, kao da vas je grom strefio? I srecni ste, tacnije prozima vas nesto neobuzdano, ne mozete da se smirite, kao da ste provodnik nekih visih sila? :D I lepo vam je , mnogo vam je lepo, hocete da traje i traje, nikada da ne prestane! Smejete se sami sebi, zivot je lep i tako to?
Aaaaaaaaaa, danas vas sve volim! :lol:

Pa tolka euforija bez povoda .... :roll: mora da je bilo nesto ili bar hemija?
Ajde da nam priznas .....
Ja sam bio tako sav presrecan kad mi se sin rodio i samo tad u poslednjih 20 godina

divlja u srcu:
Jel' vam dodje nekad, odlepite iz cista mira, kao da vas je grom strefio? I srecni ste, tacnije prozima vas nesto neobuzdano, ne mozete da se smirite, kao da ste provodnik nekih visih sila?

...aaaaaa.....cesto, ali u blazem obliku :)
...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..redje, ali desava se :D

Back