aaaaaaaa, sta da radim?

Tokom cele skolske godine sam nestrpljivo cekao raspust. Konacno je dosao, ali nije ni prici onome cemu sam se nadao. Evo ga moj radni dan. Ustajem u 12h, doruckujem do 1h, budem na kompu do 3h, rucam i gledam tv, opet komp, i sve tako, sve se vrti u krug...Smaram se i ne znam sta da radim. Imate li neki predlog?

Citaj knige,ako imas rodjake negde idi malo kod njih mozda tamo upoznas nekoga, mozes da radis nesto za pare, bavi se sportom...... ima mnogo nacina da sa zabavis samo moras da budes kreativan.

O ženice, otkud ti ranije ? :mrgreen:

Slažem se i ja za aktiviranje, čovjek je ipak biološko i društveno biće, dakle ne može bez ljudi...
Svima nam dođe neki period kada želimo da smo usamljeni ovo ono.
Dok ima ideja neće biti dosadno, čim dobiješ neku ideju baci se na njeno realizovanje, pa i ako je ne ostvariš makar ćeš steći neko novo iskustvo i skratićeš dosadu...

Ajte ljudi relax....:cool:

ja sam u grckoj sa kevom i njenim deckom,ne razumem ni rec grckog:dash:,ujtru se budim u 7 sati posto lezem u 22 koliko mi je smor,odem na plazu kad tamo sao bit mo babe i dede:roll:,odem u kafic niko ni rec eng.ne zna...sve tudum:dash:,razume me samo pekar :per:p ceo dan blejim u pekari i jedem kekse...
oce neko da se menja samnom?
da napomenem da sam ovde mesec dana...:hahaha:

Ako za mjesec ne naučiš osnove jezika, otiđi i uguši se :mrgreen:
Pa jezik se najlakše uči u komunikaciji sa drugima, iako blage nemaš čuješ kako izgovaraju, naučiš par rečenica da sklopiš i ići će lakše. A poslije gramatiku proučiš i savladane osnove jezika.

O ženice, otkud ti ranije ? :mrgreen:

Slažem se i ja za aktiviranje, čovjek je ipak biološko i društveno biće, dakle ne može bez ljudi...
Svima nam dođe neki period kada želimo da smo usamljeni ovo ono.
Dok ima ideja neće biti dosadno, čim dobiješ neku ideju baci se na njeno realizovanje, pa i ako je ne ostvariš makar ćeš steći neko novo iskustvo i skratićeš dosadu...

Pa poranila, vidis kako sam vredna. Idem danas na upis u skolu i da kupim sa drugaricama nesto.
Samo covek da ne sedi kuci, nece mu niko kucati na vrata i nuditi, moras izaci napolje, istrazivati, traziti, gledati. Vec ce se nesto i neko pojaviti s kim ces moci da opusteno komuniciras, druzis se.

Isti sluchaj :p
Tako da predloga nemam.... Ne, nemam manjak kreativnosti i bla, bla... nego samo sve ovo pochinje da ide na zivce tako da sam reshila da uzmem stvar u svoje ruke i krenem u neka istrazivanja, pa shta bude bude... samo josh da izaberem temu :mrgreen:

Ako za mjesec ne naučiš osnove jezika, otiđi i uguši se :mrgreen:
Pa jezik se najlakše uči u komunikaciji sa drugima, iako blage nemaš čuješ kako izgovaraju, naučiš par rečenica da sklopiš i ići će lakše. A poslije gramatiku proučiš i savladane osnove jezika.

oo p naucila sam ja i da pisem njihova slova chak i to sama...a sto se tice komunikacije,kazu mi da pricam kao shiptar:hahaha:
al vala znam da trazim sve vrste sira,ribe,voca i povrca..i hleba :per:
al nema omladine.....:ceka::ceka:

oo p naucila sam ja i da pisem njihova slova chak i to sama...a sto se tice komunikacije,kazu mi da pricam kao shiptar:hahaha:
al vala znam da trazim sve vrste sira,ribe,voca i povrca..i hleba :per:
al nema omladine.....:ceka::ceka:

Bolje i da nema, ja nisam u Grckoj videla ni jednog lepog Grka :D Jedino jednog sto je radio na pumpi, bio je u ranim 30im. Izgledao je k'o maneken :zper: A ostalo...piiih..bol i tuga.

pa brate prevelika si ocekivanja imao i imas , a premalo preduzimljivosti... losa kombinacija u svakom slucaju
ne ocekuj da ce ti neko drugi uciniti raspust zanimljivim
dakle pokreni se iz te camotinje izadji na svetlost dana razbistri misli od nas budala sa foruma i udari opusteni trip ladovina hladno pivce, ribice prolaze i tako uzivancija... ako smo mi vec ruzni one su i dalje lepe;)
sta ces drugo i to je dosta za pocetak...
i bre ljudi kakav crni posao dosta je za Srbin cela , cela skolska godina....

Poslednja izmena:

Back