- Poruka
- 1.273
Pochni neshto da trenirash,mozhda cjesh tamo upoznati nekoga...
ne naj ortaka,ali s nekim chisto da budesh u kontaktu..
Ma hvala vama na savetima, ali ne pomaze nista, ne znam zasto sam otvorio ovu glupu temu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pochni neshto da trenirash,mozhda cjesh tamo upoznati nekoga...
ne naj ortaka,ali s nekim chisto da budesh u kontaktu..
Pa moze pomoci pri odabiru momaka, ali...
Ma ne moras...![]()
Ja ovako radim:
Ustanem kad ustanem,oko 11-12,visim na kompu(igram Travian), odem kod burazera pa se oderemo od alkohola(nekad i ne) , posle gledamo neke filmove,šta se nađe,a onda uveče u grad...I kad dođem,opet na komp i na spavanje...Sasvim zanimljivo prođe vreme...
Ti ako ne znaš šta,počni neki instrument da sviraš, nađi neke klošare pa visite negde dan i noć...To je zanimljivo.
Ne znam sto,al meni se cini da ti imas problema sa samopouzdanjem.
Ne samo sa samopouzdanjem, vec i sa izgledom, govorom, depresijom......
pa onda ti nema pomocji
(izvini al bilo je jache od mene xD)
Ma opusteno, nisi ni prva ni poslednja koja mi to kaze...
O Boze......Pa da,tako ,imas 17-18 godina i ako nastavis da se sazaljevas ,neces daleko stici.Poradi na sebi,,promeni izgled,promeni stav koji imas...
Ne znam sto,al meni se cini da ti imas problema sa samopouzdanjem.
I jos jedna stvar, ljudima je ponekad prazan zivot (tu ukljucujem i sebe) zbog njihove mrzovolje...
Iako mislim da si kreten jer si anarhista (ne panker vec ljudi koji su protiv drzave i nacionalizma i sl) mogu da te posavetujem *** prosao sam kroz to! Za pocetak moras imati malko para da kupis nekog odela i pare za pice! Moras biti u nekom fazonu da bi se sa nekim zblizio,tj sa nekom grupom ljudi(moras imati nesto zajednicko a sto je ocigledno)! U zavisnosti od interesovanja kreni da izlazis sam na takva mesta koja te zanimaju,ali pre toga budi u tom fazonu! Sednes sam za sank i rokaj za sve pare. prvo trebaju da te primete ostali da tu izlazis,drugo da si cudan i svako ce biti zainteresovan da te upozna,e tu stupa na scenu novac ma koliko si jadan svako ce da bude uz tebe dok imas kesa! Ne smas biti cicija,ali ne daj da te i svi iskoriste,prvo ces upoznati grebatore i jajare,pa ces preko njih upoznati jos nekog i kad upoznas druge ljude odrzavaj kontakte,idi na svirke i sl i polako ces siriti drustvo i poznanike! Meni je trebalo 8 meseci da nadjem novo drustvo i mesec dana da ga ucvrstim,samo budi svoj i prirodan! Nema nadrk stav ako se neko nasali na tvoj racun jer ako provale da se ljutis nikad se neces sprijateljiti i nikad se neces osecati prijatno u njihovom drustvu cak i ako se sprijateljis jer ce te rasturati! Good luck mate!
to je prva faza! Drugo:
stani ispred ogledala i trazi sve svoje nedostatke,ali budi realan ni suvise surov,ni preblag i kad nadjes sve slabosti vidi da ih se otreses i non stop unapredjuj sebe! Preporucujem ti da izbegavas anarhiste,rome,komuniste,skinse,dzankije i naciste jer mozes da najebes jer jos nisi upoznat sa desavanjima (grupe su u zavadi i prebijaju se medjusobno,pogotovu u BG-u)!