aaaaaaaa, sta da radim?

Ja ovako radim:
Ustanem kad ustanem,oko 11-12,visim na kompu(igram Travian), odem kod burazera pa se oderemo od alkohola(nekad i ne) , posle gledamo neke filmove,šta se nađe,a onda uveče u grad...I kad dođem,opet na komp i na spavanje...Sasvim zanimljivo prođe vreme...

Ti ako ne znaš šta,počni neki instrument da sviraš, nađi neke klošare pa visite negde dan i noć...To je zanimljivo.

Ja ovako radim:
Ustanem kad ustanem,oko 11-12,visim na kompu(igram Travian), odem kod burazera pa se oderemo od alkohola(nekad i ne) , posle gledamo neke filmove,šta se nađe,a onda uveče u grad...I kad dođem,opet na komp i na spavanje...Sasvim zanimljivo prođe vreme...

Ti ako ne znaš šta,počni neki instrument da sviraš, nađi neke klošare pa visite negde dan i noć...To je zanimljivo.

E blago tebi, bar ti je ispunjen dan, al cisto sumnjam da mi nesto moze pomoci, bzvze sam otvorio temu................................

Evo jedna pesma koja opisuje tebe(po mom mišljenju)

Nikoga nisam poznavao
samo sam jeo i spavao
sam bez igde ikog
makar malo bliskog

U gradu ispod Avale
sve su me izbegavale
kao da sam ne daj Boze gubav
s' koliko nula se pise ljubav

Ref.
Uz'o lekar plajvaz
i napis'o nalaz
mozak skoro neprimetan
idiot i to kompletan

Retardiran, zakrzljao
bas je tako nazvrljao
i u razvoju ometen
skolski primer, dete kreten

Kao uran osiromasen
bio sam dibidus promasen
na poraz unapred osudjen
usamljen i otudjen

Lut'o sam ko gluva kucka
i dosao do zakljucka
surova je ovo stvarnost
kada nemas popularnost

Ref.

Nisam ja ni lep ni ruzan
al' sam dobro naoruzan
pucao sam, jer se bojim
da misle da ne postojim

Sa krova Beogradjanke
na gradjane i gradjanke
kao sve masovne ubice
pucao sam nasumice

Ref.

Ubijenih dvadesetak
ispaljen posljednji metak
bacio sam pusku praznu
i trazio smrtnu kaznu

Stigao sam do novina
do zatvora, do Kovina
poslove nemaju prece
mene zdravog tamo lece

Ref.

Inače,plajvaz je olovka,hemijska. :D

I meni isto zbog ove kise dan za danom SMOR. Jedva sam docekao raspust, i sad se smaram kao lud. Srecom pa nisam po starom dobrom obicaju od*ebao sve nego sam forsirao kontakte i sad treba na more u avgustu i na neki seminar krajem jula i vidjam se sa drustvom sem toga je stvarno smor.

Najvise me ubise casovi voznje, kad mi instruktor kaze zvacu te popodne malo ranije i ja sad ko majmun sedim od dvanaest dok on ne nazove ne mogu nista da pocnem posto ne znam kad ce osloboditi auto i izgubim ceo dan. Mislim sedim i gledam tv i cekam da me zove da to odradim i onda sam kao slobodan...

Ali iz iskustva znam da uvek ima nesto sto moze da te zabavi samo treba to pronaci. Nekad je to neki sport, nekad je to video igrica, nekad je to hobi, ne mora uvek biti drustvo...

Pa i ja sam pomalo Stepski Vuk ali nemas nista od smaranja danima i zivotarenja bez drustva... Zvrcni par puta drugare i onda ce oni tebe par puta, ili brata sestru... Sigurno ima neko ko je druzeljubiv iskoristi to nazovi ga neka dodje do tebe jedan dan, posle par dana opet, kada vidi da si zainteresovan za druzenje [iako to mozda i nisi nego forsiras malo] on ce tebe zvati treci put idi do njega par puta pa ga opet nazovi, zatim prosiris drustvo itd... :D mislim snadji se...

Sto bi neko rekao ovde na forumu: "Jedini izlaz je samoubistvo" :mrgreen:

Ajd' sad malo ozbiljnije:
Secam se da u selu do pre neku godinu nisam imao nijednog drugara, toliko sam se dosadjivao, minuti su prolazili kao sati, a sati kao dani. Onda sam jednostavno izasao na basket sa nekim tamo likovima, koji su mi cak postali nekako dragi.

Naravno, za tebe postoji toliko drugih opcija, trebalo bi samo da se malo iscimas i angazujes...

Ne znam sto,al meni se cini da ti imas problema sa samopouzdanjem.

Tu kod mene u zgradi ima (postoji) 1 jako povucen i nesiguran, zbunjen, stidljiv lik. Njegov krug prijatelja (drugova) je bio sacinjen iz jedne osobe, i sa njom je provodio po citave dane, u osnovnoj i srednjoj su ga svi prozivali zbog svoje povucenosti i izgubljenosti. Godinama vec ide sam na koncerte, i eto, danas sam ga video sa nekim drugovima kako idu kod njega kuci...

Ne zelim da poistovetim ovog lika sa likom koji je otvorio temu, samo sam hteo da kazem nesto o drugarenju ;)

Nemam ni ja bog zna sta dobrih drugara, a mislim da bi meni mogao biti drugar samo onaj ko je u svemu bolji od mene, ali ipak imam drustvo za grad i drustvo za ispred zgrade. Vise mi ni ne treba za sad...kad porastem, tada ce se valjda nesto promeniti(nadam se na bolje)...

Iako mislim da si kreten jer si anarhista (ne panker vec ljudi koji su protiv drzave i nacionalizma i sl) mogu da te posavetujem *** prosao sam kroz to! Za pocetak moras imati malko para da kupis nekog odela i pare za pice! Moras biti u nekom fazonu da bi se sa nekim zblizio,tj sa nekom grupom ljudi(moras imati nesto zajednicko a sto je ocigledno)! U zavisnosti od interesovanja kreni da izlazis sam na takva mesta koja te zanimaju,ali pre toga budi u tom fazonu! Sednes sam za sank i rokaj za sve pare. prvo trebaju da te primete ostali da tu izlazis,drugo da si cudan i svako ce biti zainteresovan da te upozna,e tu stupa na scenu novac ma koliko si jadan svako ce da bude uz tebe dok imas kesa! Ne smas biti cicija,ali ne daj da te i svi iskoriste,prvo ces upoznati grebatore i jajare,pa ces preko njih upoznati jos nekog i kad upoznas druge ljude odrzavaj kontakte,idi na svirke i sl i polako ces siriti drustvo i poznanike! Meni je trebalo 8 meseci da nadjem novo drustvo i mesec dana da ga ucvrstim,samo budi svoj i prirodan! Nema nadrk stav ako se neko nasali na tvoj racun jer ako provale da se ljutis nikad se neces sprijateljiti i nikad se neces osecati prijatno u njihovom drustvu cak i ako se sprijateljis jer ce te rasturati! Good luck mate!

to je prva faza! Drugo:
stani ispred ogledala i trazi sve svoje nedostatke,ali budi realan ni suvise surov,ni preblag i kad nadjes sve slabosti vidi da ih se otreses i non stop unapredjuj sebe! Preporucujem ti da izbegavas anarhiste,rome,komuniste,skinse,dzankije i naciste jer mozes da najebes jer jos nisi upoznat sa desavanjima (grupe su u zavadi i prebijaju se medjusobno,pogotovu u BG-u)!

Idealno bi bilo da imas hobije ili siroki spektar interesovanja.

Najveci problem kod te (ako si ozbiljan i ako se ne zezas; pretpostavicu da si ozbiljan iako mi se cini drugacije) je, kao sto neko rece, mrzovoljnost. Jednostavno, koju god aktivnost ja da pomenim ti ces reci da te mrzi ili da ti je smor. Jedan od nacina da razbijes mrzovoljnost je da pomocnes da razmisljas o lepoj strani te aktivnosti i da pronadjes sve sto te odbija kod te aktivnosti.

Recimo:

Aktivnost: casovi plesa
Stav: smor
Lepe stvari: fizicka aktivnost, naucices da pleses, devojke, nova poznanstva
Ruzne stvari (odbojnosti): sramota me da plesem, me je stid devojaka

Ruzne stvari mozes lako eliminisat ako ih izdvojis kao zasebne probleme. Ako te sramota da pleses onda mozes pokusat par koraka kod kuce dok si sam ili bilo gde gde te je najmenje stid. Cisto da pocnes da razbijas strah. Onda mozes posmtrat kako drugi "kezjual plesaci" igraju i time se malo tesit. Itd itd itd

Kapiras uglavnom.

Iako mislim da si kreten jer si anarhista (ne panker vec ljudi koji su protiv drzave i nacionalizma i sl) mogu da te posavetujem *** prosao sam kroz to! Za pocetak moras imati malko para da kupis nekog odela i pare za pice! Moras biti u nekom fazonu da bi se sa nekim zblizio,tj sa nekom grupom ljudi(moras imati nesto zajednicko a sto je ocigledno)! U zavisnosti od interesovanja kreni da izlazis sam na takva mesta koja te zanimaju,ali pre toga budi u tom fazonu! Sednes sam za sank i rokaj za sve pare. prvo trebaju da te primete ostali da tu izlazis,drugo da si cudan i svako ce biti zainteresovan da te upozna,e tu stupa na scenu novac ma koliko si jadan svako ce da bude uz tebe dok imas kesa! Ne smas biti cicija,ali ne daj da te i svi iskoriste,prvo ces upoznati grebatore i jajare,pa ces preko njih upoznati jos nekog i kad upoznas druge ljude odrzavaj kontakte,idi na svirke i sl i polako ces siriti drustvo i poznanike! Meni je trebalo 8 meseci da nadjem novo drustvo i mesec dana da ga ucvrstim,samo budi svoj i prirodan! Nema nadrk stav ako se neko nasali na tvoj racun jer ako provale da se ljutis nikad se neces sprijateljiti i nikad se neces osecati prijatno u njihovom drustvu cak i ako se sprijateljis jer ce te rasturati! Good luck mate!

to je prva faza! Drugo:
stani ispred ogledala i trazi sve svoje nedostatke,ali budi realan ni suvise surov,ni preblag i kad nadjes sve slabosti vidi da ih se otreses i non stop unapredjuj sebe! Preporucujem ti da izbegavas anarhiste,rome,komuniste,skinse,dzankije i naciste jer mozes da najebes jer jos nisi upoznat sa desavanjima (grupe su u zavadi i prebijaju se medjusobno,pogotovu u BG-u)!

Тебе родитељи баш и нису волели, јел... ?...

А ти синко штоз покрено тему, итиз морон... Крени полако од тога...

Back