Aaaaa koliki mu je gepek?

mario80

Legenda
Poruka
67.669
Možda i najbitnije kada miladin kupuje auto je veličina gepeka! On sve ostalo baca u senku, potrošnju, kvalitet, održavanje, udobnost. Ako je veliki onda sve prolazi.

Sećam se davno pre više od 20 god kada sam doterao korada i društvo izašlo ispred kafane da vidi. Izokola naokolo nikoga nije zanimalo da vidi to nemačko čudo od 160 ks krunisano kompresorom.

Šuš šuš i svi su se polako skupili kod gepeka i otvorili da bi nekoliko minuta piljili u njega. Vrteli glavom pipkali bradu ali mislim da je knap prošao. Nikada u životu ništa nisam spustio u taj gepek niti uzeo iz njega.

Mesto radnje, strogi centar bg.

Cak u a4 imam i bocu za plin i skupljao sam kamen okolo za plac za parkiranje,pa vodu sipam na 2 izvora ,presao preko 80 000 i prelazim i po 500km dnevno i svasta tovarim al mi karavan ni na kraj pameti nije,stavicu gepek na krov ako bas zatreba

jos jedna u nizu glupih tema gdje se aludira da su vozaci karavana debili..ne znam sta je gore il ova tema il dje onaj zx prica o kompjuterima i igricama...gepek je uvijek potreban jer nikad ne znas sta ces prevoziti dok te zivot ne osamari...mrzim da pozajmljujem auta il bolje da se odrazim "mrzim da moljakam" prijatelje da mi pozajme auto na par sati jer je u mene gepek mali..imo sam karavane, ljimuzine pa cak i malene autice..karavan je zakon i uvijek potreban..kome ne treba ne mora se ni zaliti..ja nemam kucu ni macu pa me ne mrzi da otvaram teme i pisam po ljudima koji imaju zivotinje u kuci..

moj najbolji karavan koji sam imo

2003_Volvo_V70R_awd_side.jpg

Величина гепека итекако битна, наравно не најбитнија како овде покушава супер Марио да представи. Узмимо да просечна породица у Србији има двоје деце. Па док ставиш бејби седиште, жена, друго дете, њихове ствари, ваше, и све то потрпаш онда ти заиста треба комфоран ауто. И то причамо о свакодневном функционисању, да не узимамо у обзир дужа путовања ван земље ко преферира тај вид путовања.

Ta duža putovanja izvan zemlje sa decom planiram onog trenutka kada vučić proizvede leteće mercedese na litijumski pogon punjen mini hidrocentralama sa stare planine. Do tada ću da koristim avion kao svi normalni ljudi na ovom svetu.

jos jedna u nizu glupih tema gdje se aludira da su vozaci karavana debili..ne znam sta je gore il ova tema il dje onaj zx prica o kompjuterima i igricama...gepek je uvijek potreban jer nikad ne znas sta ces prevoziti dok te zivot ne osamari...mrzim da pozajmljujem auta il bolje da se odrazim "mrzim da moljakam" prijatelje da mi pozajme auto na par sati jer je u mene gepek mali..imo sam karavane, ljimuzine pa cak i malene autice..karavan je zakon i uvijek potreban..kome ne treba ne mora se ni zaliti..ja nemam kucu ni macu pa me ne mrzi da otvaram teme i pisam po ljudima koji imaju zivotinje u kuci..

moj najbolji karavan koji sam imo

2003_Volvo_V70R_awd_side.jpg
To ti je glupo da voziš 2-3 tone lima naokolo parkiraš, popravljaš samo zbog frižidera da preteraš u vikendicu jednom u 5 godina. Isti može i na pak treger i u bilo koji heč.

Xaxa ruzan brate do zla boga
rece vozac bmw...

To ti je glupo da voziš 2-3 tone lima naokolo parkiraš, popravljaš samo zbog frižidera da preteraš u vikendicu jednom u 5 godina. Isti može i na pak treger i u bilo koji heč.
ja nigdje u postu nisam spomeno da bi ga imo samo zbog frizidera..al u pravu si, lakse je dignuti frizider na krov auta nego turiti u gepek...nista druze, ako ne znas da vozis auta teska 2 - 3 tone uvijek mozes voziti tacke hjundai..

Pa msm kupiš frižider donesu ti, kupuješ polovno donesu ti, pokvari se dođe majstor, kupiš novo častiš 500 din da odnesu stari. Još danas postoje platforme kupujemprodajem pa ako ti ne treba pokloniš odnesu za dž.

Jbt organizuješ se malo umesto da vučeš svašta i voziš gepek na točkovima.

Ja iskreno mogu sve da spakujem u heč.

Back