Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 94.278
... u jedno te isto?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Andjeoska bica su bespolna.Pre svega, neko anđeosko biće nema to tako, otkriveno.
Ono zaleprša i celo je u sjaju.
Imidž anđela po kom možemo videti telo-to je ljudska uobrazilja. Najčešće ih uopšte ne vidimo, ali osetimo.
Ciljaš na golotinju.
Šta je običan nag čovek? Ima li predmeta smehu ili podrugivanju?
Nema. Golo telo je takvo kakvo je. Ko od toga pravi senzaciju, nije čist u glavi.
Same oci lete!

Ja ciljam na golotinju?Pre svega, neko anđeosko biće nema to tako, otkriveno.
Ono zaleprša i celo je u sjaju.
Imidž anđela po kom možemo videti telo-to je ljudska uobrazilja. Najčešće ih uopšte ne vidimo, ali osetimo.
Ciljaš na golotinju.
Šta je običan nag čovek? Ima li predmeta smehu ili podrugivanju?
Nema. Golo telo je takvo kakvo je. Ko od toga pravi senzaciju, nije čist u glavi.

Ja bik rekao da je mali penis, a uz to i krila, naznaka da se odmakao od nagona i vozdigao.Zanimljivo ka su stari grci imali tkz rastuci penis koji je tipican za severnije rase zbog klimatskih uslova. Mislio sam da oni ipak vode poreklo od juznijih rasa.
Mislis da je to? Pa sta ce mu onda onakvo misicavo telo i jak skocni zglob? Valjda levitira bez napora iznad svih nas.Ja bik rekao da je mali penis, a uz to i krila, naznaka da se odmakao od nagona i vozdigao.
Ono - alegorija?
Džaba krila da su mu stavili golem tuki?![]()
Telo je drugo, makar kod Grka.Mislis da je to? Pa sta ce mu onda onakvo misicavo telo i jak skocni zglob? Valjda levitira bez napora iznad svih nas.
Kakvo razbijanje brate, pojasni to lepo.Telo je drugo, makar kod Grka.
Ono- fizičko i mentalno razbijanje.
Ali ništa od qqirca razbijanje...![]()
Razvijanje.Kakvo razbijanje brate, pojasni to lepo.
Simbolicno.A i onda valjda ne bi trebalo da ima tuki u opste. I dalje ga ima. Sta ce mu?
Razmisljam ako bi tuki trebao da predstavlja nekakvo vozdizanje od ovozemaljskih potreba, mozda da se pretvori mozak. Znas ono kao razmisljaj glavom ne tukijem.Razvijanje.
Autokorektor
Njemu je sve razbijanje...
A i mene, naime, uvek mrzi da objašnjavam..
Pa to.Razmisljam ako bi tuki trebao da predstavlja nekakvo vozdizanje od ovozemaljskih potreba, mozda da se pretvori mozak. Znas ono kao razmisljaj glavom ne tukijem.