LogOut
Zainteresovan član
- Poruka
- 379
Ysrael.Ovde nije dozvoljeno vredjanje a ja sam prave vere izvorno hriscanstvo
Bog je na nebu
Čitaš Toru?
Ja i nju, i quran, poceh i Zen, a i Bibliju.
Kad je prva "knjiga" napisana?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ysrael.Ovde nije dozvoljeno vredjanje a ja sam prave vere izvorno hriscanstvo
Bog je na nebu
Biblija je prva napisana.Ysrael.
Čitaš Toru?
Ja i nju, i quran, poceh i Zen, a i Bibliju.
Kad je prva "knjiga" napisana?
Bog je uspostavio veru a ne ljudi. Bog je izvor vere, a ljudi koji su imali veru nabojani su u Bibliji kao primeri vere.znaci Bog nije uspostavio veru..to su uspostavili ljudi kasnije da bi u njegovo ime vladali drugima i uzimali njihov novac?
A ono lopov i lazov sada, a sutra svedok i kako kaze poslovica, zora...religija je nastala kad je prvi prevarant sreo prvu budalu-Mark Tven
A prva knjiga?Biblija je prva napisana.
Znam Bibliju.
i aj zapisi rimskim.brojevima tu nuluizmedju -1 i 1![]()
III precrtana, ili III vodoravno povucena....ILi pak Z ili pak W ili pak M ili pak latinsko F.i aj zapisi rimskim.brojevima tu nulu
a đe je nula u rimskom broju 10?III precrtana, ili III vodoravno povucena....ILi pak Z ili pak W ili pak M ili pak latinsko F.
Zanimljivo mi je azbucno P.
Drkosi sto koriste matis....
Izracunajte:
MX*MD-{I-I-I}/MXXVI+LI
Бог је био јесте и биће. Ти вероватно мислиш на његовог сина, рођеног, а не створеног. Исус Христ, син Божији, није демијург, стваралац свега. Он је Логос, део Светог Тројства, уз Духа Светога.tek nulte godine?
Zasto su postojala druge narocito mnogobozacke religije pre.
Kako njegova nije bila prva ako je stvorio zemlju?
Prakticno Nasa vera je medju poslednjima.. jedino je budizam nastao jos kasnije ali to je ionako vise filozofija nego religija.
to mu dođe nešto kao predsednik i podpredsednik?Бог је био јесте и биће. Ти вероватно мислиш на његовог сина, рођеног, а не створеног. Исус Христ, син Божији, није демијург, стваралац свега. Он је Логос, део Светог Тројства, уз Духа Светога.
verovao ti ili ne u srednjem veku u crkvenim zapisima i kalendarima su imali nulu, pisali su je sa N od latiskog null ali to je bila njihova izmisljotina zbog potrebei aj zapisi rimskim.brojevima tu nulu
A u vreme isusa nije bilo nulte godine... sve do srednjeg veka... pa kako je isus pisao u svom CV-ju "rodjen sam na pravoslavni Bozic nulte godine?"verovao ti ili ne u srednjem veku u crkvenim zapisima i kalendarima su imali nulu, pisali su je sa N od latiskog null ali to je bila njihova izmisljotina zbog potrebe
u latinskom izvornom nema oznake za nulu.
indijci su je izmislili.
JHVH je bio lokalno bozanstvo Edoma, neka verzija Ela, boga groma. Mada, ni El nije bio bog, već astronomsko-poljoprivredni marker, kao sva druga božanstva.Tek Nulte Mislis na Isusa? Isus je Bozji Sin od njega se racuna ne.
Bog JHVH se ljudima javio odmah nakon stvaranja Adamu i Evi
a ljudi su stvoreni 4026 pre ne.
pa to.. nije postojala nula.A u vreme isusa nije bilo nulte godine... sve do srednjeg veka... pa kako je isus pisao u svom CV-ju "rodjen sam na pravoslavni Bozic nulte godine?"
pa kad je rođen Isus??pa to.. nije postojala nula.
ako se dobro secam nesto oko 5. veka je tek uvedena.
Biblija.A prva knjiga?
Pogledaj duhoviti komentar na duhoviti odgovor odmah iznad. MunRet EA.
Moon Rat(war/pacov) i EA, simbolika aeternuma.sto je i "a" "ET" "ter" "num" a" ili od A do a pa od a do A.
2 pre ne.pa kad je rođen Isus??
Netacno,JHVH je bio lokalno bozanstvo Edoma, neka verzija Ela, boga groma. Mada, ni El nije bio bog, već astronomsko-poljoprivredni marker, kao sva druga božanstva.
Bibliju, kanone, božije zakone, sve su to napisali ljudi da bi upravljali drugim ljudima.
U Bibliji ima znanja, informacija iz istorije, ima bajki. Očito je plagijat drugih knjiga.
Bog kao hrišćanski bog je čista izmišljotina, stvoren radi utehe. Čoveka je kreirala nauka, on je produkt inteligencije i znanja, i nauka će to jednoga dana i potvrditi.
nemoguće, Isus je rođen pre smrti Heroda velikog, koji je umro u 4 godini PNE2 pre ne.
moguce istorijski podaci neki su netacninemoguće, Isus je rođen pre smrti Heroda velikog, koji je umro u 4 godini PNE
mozda jeste mozda nije....moguce istorijski podaci neki su netacni
Bi. B. LI. JA. Gde si ti tu?Biblija.
Netačno?Netacno,
Bog je obznanio svoje ime ljudima JHVH Jehova.
Imas netacne informacije dzabe ti knjige to nisu Bozje nego ljudske.Netačno?
Imam 5 knjiga sa fakulteta od kojih svaka daje jasan dokaz ko je bio Jahve. Koji dokaz ti imaš?