gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
Pa svako pise i govori onako kako misli . Zar ne . Ja mislim da je istina ono sto ja tvrdim , a ti nasuprot tome verujes da je istina ono sto ti tvrdis . ( nni to neznaci da si ti u pravu)
Da si ti u pravu , ne bi bilo ni prvog srpskog ustanka , ni drugog , i to u periodu kad su svi cutali pognutih glava oko nas . Ne bi bilo ni prvog svetskog rata , nego bi nas Austrougarska samo okupirala tiho , ko Bosnu i Hercegoinu i mirna Backa . Ne bi bilo ni WW2 , onakvog kakvog ga znamo , nego bi samo silni Srbi , zajedno sa ustaskim govmima iszginuli na Staljingradu , a imali bi smo 50 godina Sovjetsku vlast , sasvim opravdano , onako kako su je imali Madjari .
Al svega toga nije bilo ,jer nismo cutali .
A nimo cutali , jer smo medju nama imali elitu koja nas je vodila .
rezultati strasnog izginuca su ti da nemamo vise elitu . Samo u tragovima , a obzirom na komunisticku diktaturu danas , tragovi nase elite su u misijoj rupi . licno verujem da bi bilo sasvim drugacije , da komunisti nisu ubili onoliko videnog sveta u Srbiji ,i u opste medju Srbima .
Ne samo da bi nas bilo vise , nego bi imali narodne predvodnike , isto onako kako ih imaju i drugi narodi , ne samo oko nas , nego u celom svetu . Mislim da smo mi jedini liseni toga , te zbog toga smatram da je pokolj obrazovanih Srba , kao i srpskih domacina nano takvu sttetu ovom narodu , da se ne mozemo oporaviti nikad .
Drugo .
Dali dobro poznajes srpski narod i srpopsku istoriju ?
da li zaista verujes da bi jedan Srbin isao u Srebrnicu , a da ne ode u Skelane . dal verujes da bi i jedan Srbin , koji je na vlasti , dozvolio da iz zatvora bude pustena Gnjilanska grupa ( siptari koji su svojim rukama ubijali srbe motornim testerama i na svakakve monstruozne nacine ) . da li verujes da kad bi postojala i jedna srpska televizija , da bi oni dozvilil da se ne prikazu snimci ( koji i te kakao postoje ) na kojma eksplicitno muslimani odsecaju glave Srbima u Bosni . A s druge strane , streljanje 5 muslimanskih vojnika je prikazano 48 puta u udarnim terminima na B92 .
E pa vidis ne bi .
Sve ovo je moguce samo zato sto su u svim porama naseg drustva i nasa kompletna vlast Jugosloveni , a ne Srbi . Kad kazem levicari , j mislim samo na srpske levicate . Srpski levicar nije ko drugi levicari sirom sveta . Srpski levicar sledi samo ideju anacionalnosti i jedini neprijatelj srpskog levicara je izmisljena srpska hegemonija .
flosukula koju su srpski levicari zajedno rabili sa hrvatskim desnicarima . Ono sto je glavni neprijetj svakog ustase , to je i glavnoi neprijatelj i svakog jugoslovena srpskog porekla , ili srpskog komuniste i levicra . Srpki levicari su osudjeni da u svakom vremenu , bez obzira na politicku situaciju budu uvek na suprotnoj strani od srpskog naroda i od Srba u opste . |Cak i kad tvrde da vise nisu levicari .
Sva ta komunisticka deca , vaspitana Jugoslovenski , iz dna duse mrze Srbiju jer pogresno smatrajuu da su im Srbi unistili njihovu zemlju Jugoslviju ( prokleta bila )
oces reci da ti zivis u...uvjerenju da "ustanci" nastaju spontano...predvodjeni..."elitom"...?
kao i da su nasi...problemi s... identitetom, samopostovanjem i...radnim navikama skorijeg datuma?
e, pa...nisu.
oduvijek ih imamo...i to nikakve veze s komunistima nema
naime "da komsiji crkne krava..." princip nije komunisticka parola, vec...narodna... izreka...mudros (?)
zapitaj se kakav to narod ima takve izreke...odakle mu...: )
Poslednja izmena: