A zasto samo Srbi cute i trpe?

bez da ikog provociram , mene je iznenadilo što ste tako lako pustili Kosovo da ode. Nekim slučajem, bubnuti ću da Istra i oni Talijani kao počnu pričati o nekoj neivisnosti ja mislim da bi nestali preko noći. A vi ste to Kosovo samo tako lako pustili eto da ode, razbili svoj glavni grad ne vidim sa kojom svrhom, iskoristili priliku da kradete tenisice i repromaterijal. Nakon toga mi je postalo jasno da , teško da ćete se boriti sami za sebe.

Sto cemo sa Prevlakom? :think:

Svedoci smo poslednjih meseci ogromnih nemira sirom sveta, u Grckoj, Italiji, Francuskoj radnici strajkuju zbog nezaposlenosti, novih zakona o penzijama itd, u Engleskoj studenti protestuju protiv povecanja skolarina, evo cak i u Tunisu ljudi protestuju zbog ogromnih cena i nezaposlenosti.

Ali u Srbiji svaki dan svi kukaju kako je lose, velika nezaposlenost, porezi cene skacu u nebo i opet nista?

Zasto svi protestuju a samo Srbi cute i trpe?

Zasto smo mi specificni? U cemu je fora???

U Tunisu je neko pogurao stvar - to je vise nego jasno.

Svedoci smo poslednjih meseci ogromnih nemira sirom sveta, u Grckoj, Italiji, Francuskoj radnici strajkuju zbog nezaposlenosti, novih zakona o penzijama itd, u Engleskoj studenti protestuju protiv povecanja skolarina, evo cak i u Tunisu ljudi protestuju zbog ogromnih cena i nezaposlenosti.

Ali u Srbiji svaki dan svi kukaju kako je lose, velika nezaposlenost, porezi cene skacu u nebo i opet nista?

Зашто?Па одговор сте добили од једног политичара када је реко истину.А истина је да сте у предности зато што тамо је увек криза и лакше је вама.Нек му мисле они који не знају шта је криза.

Zato što su zastrašeni, frka na sve sve strane, nigde se ne nazire normala..a vrhunac je kada ideš ulicom i strahuješ da li će slobodni psi lutalice da ti zaskoče na nogu ili ne.

strah-strah-strah na sve strane

nesto sto je zajednicko vecini tih protesta (ne svih) jeste stratifikacijska i vjersko nacionalana pripadnost. bjela rasa i krscani su inferiorni u tim protestima. bune se oni koji imaju natalitet i mladost. mladi su uvjek bili pokretaci promjena i oni od 16,17 pa do 30 jesu nosioci drustvenih promjena. zato su u islamskim zemljama ceste pobune i promjene, u evropi npr. francuskoj najvise se bune crni i islamske vjeroispovjesti.
elem, hocu reci da je natalitet kljuc drustvene pokretljivosti. sve evropske (a i srpska) nacije stare i sve je veci udio starog stanovnistva u ukupnom stanovnistvu.

Srbi su morbidan narod.:aha:

pa ako državni teritorij niste branili kako treba, kako možete se aktivno organizirati kao građani da prisilite vladu na bilo što. To je poanta.

Ако си се већ дотакао проблема јужне српске покрајине,могао би успут да споменеш допринос Хрватске,њене емиграције и утицај њених политичара чланова ЦКЈ који су отворено подржали албанску иреденту у САП Косово.

Не ради се о специфичности народа већ о томе да народ није у стању да се самоорганизује већ је потребно неко да га води и усмерава,као што је то био случај приликом револуције у октобру 2000-е.Свако ко мисли да ће народ самоиницијативно предузети кораке у циљу промене друштвеног поретка тај се вара.Свака револуција и мењање јавног поретка има своје подстрекаче.Масовни излазак народа на улице је само манифестни облик рада тих подстрекача-конспиратора.Гледано са стране све изгледа спонтано,мађутим пре или касније на видело изађу чињенице које говоре другачије и из којих се јасно види да је народ изманипулисан и употребљен зарад остваривања одређених циљева.

Не ради се о специфичности народа већ о томе да народ није у стању да се самоорганизује већ је потребно неко да га води и усмерава,као што је то био случај приликом револуције у октобру 2000-е.Свако ко мисли да ће народ самоиницијативно предузети кораке у циљу промене друштвеног поретка тај се вара.Свака револуција и мењање јавног поретка има своје подстрекаче.Масовни излазак народа на улице је само манифестни облик рада тих подстрекача-конспиратора.Гледано са стране све изгледа спонтано,мађутим пре или касније на видело изађу чињенице које говоре другачије и из којих се јасно види да је народ изманипулисан и употребљен зарад остваривања одређених циљева.

Prirodna elita srpskog naroda je umlacena vise puta u toku novije istorije , da je pravo cudo da ista srpko u opste postoji .
Zadnji put su je umlatili titovi komunisti . Skroz naskroz .

Prirodna elita srpskog naroda je umlacena vise puta u toku novije istorije , da je pravo cudo da ista srpko u opste postoji .

mda...komunisti su krivi sto je prosjecni...desnicar u pokusaju lajav samo na internetu, na slavama...u pijanom stanju;
dok place nad svojom sudbinom...? z:lol:

nesto sto je zajednicko vecini tih protesta (ne svih) jeste stratifikacijska i vjersko nacionalana pripadnost. bjela rasa i krscani su inferiorni u tim protestima. bune se oni koji imaju natalitet i mladost. mladi su uvjek bili pokretaci promjena i oni od 16,17 pa do 30 jesu nosioci drustvenih promjena. zato su u islamskim zemljama ceste pobune i promjene, u evropi npr. francuskoj najvise se bune crni i islamske vjeroispovjesti.
elem, hocu reci da je natalitet kljuc drustvene pokretljivosti. sve evropske (a i srpska) nacije stare i sve je veci udio starog stanovnistva u ukupnom stanovnistvu.

Ess - radi se o doktrini tkz. ,,mreznog soft rata ,, ... Mogu poprilicno o tome - ali razmisli , koja je dobna struktura najsugestibilnija i kao takva najpodloznija manipulaciji . Nezrele , neinformisane i mlade osobe . I tu je kljuc .... A vidi i onu sliku ribe iz Kijeva - ono je protip Jusenkovih fanova i buntovnih ,mladih ,, revolucionara ,, ....

Ne . Komunisti su krivi za ono sto sam ja napisao . U Srbiji desnicari su toliko retki , da ne bi mogli da organziuju skupljanje lisa . U Srbiji n=, najbrojniji su radikalni levicari . Desnice cak i nema .

stvarno...to je bash, bash...potresna prica...za koju su, naravno, opet krivi komunisti...?
pa da li je...moguce da su bili toliko...temeljiti
ili je ipak nesto drugo u pitanju...tj. de malo...pretresi pojmove, nesto si ...pobrko...:lol:

stvarno...to je bash, bash...potresna prica...za koju su, naravno, opet krivi komunisti...?
pa da li je...moguce da su bili toliko...temeljiti
ili je ipak nesto drugo u pitanju...tj. de malo...pretresi pojmove, nesto si ...pobrko...:lol:

Nema portrebe , ti si pobrkan .
Ja tako vidim stvari . | cela nasa politicka scena je levicarska , kad se uzme u obzir da je u Srbiji i medju Srbima levica imala samo jedno lice . A to je beskompromisna anacionalnost kad su Srbi u pitanju , i prakticna mrznja prema svom narodu .
Obzirom da je to jedini i najvazniji temelj srpskog komuniznma ,. lako se , kao takav uocava medju pripadnicima danasnje vlade .
Dakle , srpski levicari , ne osecaju se Srbima i to je prvi i najsigurniji znak raspoznavanja .
Prezir srpskih levicra prema nacionu , odnosi se samo na srpsku naciju i srpski nard . Druge narode i te kako uvzavaju i postuju . A neretko rade ruku pd ruku s frugim narodima , a protvi svog .
Etto ti slika i prilika .
A oni koje srpki levicari i Jugosloveni zovu Nacionalistima , to su u stvari umerenjaci i ljudi koji gravitiraju centru .
desnicara nema u aktivnoj politici .
Ono sto ti Juglosloveni , jgonislalgicari i ini , nekad davno smo imali u drugom obliku .to su bili tzv. Turkofili , koji su se u Srbiji pojavili posle delimicnog oslobodjenja od turaka .

Nema portrebe , ti si pobrkan .
Ja tako vidim stvari . | cela nasa politicka scena je levicarska , kad se uzme u obzir da je u Srbiji i medju Srbima levica imala samo jedno lice . A to je beskompromisna anacionalnost kad su Srbi u pitanju , i prakticna mrznja prema svom narodu .
Obzirom da je to jedini i najvazniji temelj srpskog komuniznma ,. lako se , kao takav uocava medju pripadnicima danasnje vlade .
Dakle , srpski levicari , ne osecaju se Srbima i to je prvi i najsigurniji znak raspoznavanja .
Prezir srpskih levicra prema nacionu , odnosi se samo na srpsku naciju i srpski nard . Druge narode i te kako uvzavaju i postuju . A neretko rade ruku pd ruku s frugim narodima , a protvi svog .
Etto ti slika i prilika .
A oni koje srpki levicari i Jugosloveni zovu Nacionalistima , to su u stvari umerenjaci i ljudi koji gravitiraju centru .
desnicara nema u aktivnoj politici .
Ono sto ti Juglosloveni , jgonislalgicari i ini , nekad davno smo imali u drugom obliku .to su bili tzv. Turkofili , koji su se u Srbiji pojavili posle delimicnog oslobodjenja od turaka .

sustina ove...tvoje...pricice
je u recenici koju sam ti, ljubazno, oznacila crvenom bojom
naime, to sto ti...tako vidis stvari ne znaci da su one zaista takve...zapravo, puno su gore...
zato se i nalazimo, neprestano, u istoj...ovoj situaciji...
tj. nasa "politicka scena" jeste...dupeuvlakacka po defaultu...
samo to nema veze s...bojama/politickom orijentacijom vec s...mentalitetom...sklonocsu da pratimo...trendove...:lol:
vis kako si lijepo uocio..."turkofile"...
ostaje ti samo da pravilno saberesh...;)

zato shto smo banana drzavica u kojoj ne postoji niko ko ce da organizuje rushenje zutih lopova
a najjadnija stvar je da bi obva lopovska vlast pala da ih pritisne par stotina ljudi
neka omanja militantna grupa bi olako razguzila i tadicevu policiju i ostatke nazovi vojske
toliko su jadni

Pa secate li se kako su prestravljeni EUtisticni klovnovi plakali posle onog propalog pederskog sou programa... Nedeljama nisu silazili sa medija vristeci kako su Rusi platili neke tamo organizacije... z:)z:lol:z:D

Pa secate li se kako su prestravljeni EUtisticni klovnovi plakali posle onog propalog pederskog sou programa... Nedeljama nisu silazili sa medija vristeci kako su Rusi platili neke tamo organizacije... z:)z:lol:z:D

hehe da to je slika i prilika ove klovnovske vlasti
usrali se i deebelo im se uzdrmala stolica od shake klinaca pa je krenula pa pa paranoja o specijalnim NINDZA tinejdzerima koje obuchavaju tajni centri moci:mrgreen:
najsmeshnije je shto ljudi ne shvataju koliko je ova vlast sprdnja i koliko su jadni jer je za njih stvarno ta grupica balavaca bila skoro pa nereshiv bezbednosni problem lol

sustina ove...tvoje...pricice
je u recenici koju sam ti, ljubazno, oznacila crvenom bojom
naime, to sto ti...tako vidis stvari ne znaci da su one zaista takve...zapravo, puno su gore...
zato se i nalazimo, neprestano, u istoj...ovoj situaciji...
tj. nasa "politicka scena" jeste...dupeuvlakacka po defaultu...
samo to nema veze s...bojama/politickom orijentacijom vec s...mentalitetom...sklonocsu da pratimo...trendove...:lol:
vis kako si lijepo uocio..."turkofile"...
ostaje ti samo da pravilno saberesh...;)

Pa svako pise i govori onako kako misli . Zar ne . Ja mislim da je istina ono sto ja tvrdim , a ti nasuprot tome verujes da je istina ono sto ti tvrdis . ( nni to neznaci da si ti u pravu)
Da si ti u pravu , ne bi bilo ni prvog srpskog ustanka , ni drugog , i to u periodu kad su svi cutali pognutih glava oko nas . Ne bi bilo ni prvog svetskog rata , nego bi nas Austrougarska samo okupirala tiho , ko Bosnu i Hercegoinu i mirna Backa . Ne bi bilo ni WW2 , onakvog kakvog ga znamo , nego bi samo silni Srbi , zajedno sa ustaskim govmima iszginuli na Staljingradu , a imali bi smo 50 godina Sovjetsku vlast , sasvim opravdano , onako kako su je imali Madjari .
Al svega toga nije bilo ,jer nismo cutali .
A nimo cutali , jer smo medju nama imali elitu koja nas je vodila .
rezultati strasnog izginuca su ti da nemamo vise elitu . Samo u tragovima , a obzirom na komunisticku diktaturu danas , tragovi nase elite su u misijoj rupi . licno verujem da bi bilo sasvim drugacije , da komunisti nisu ubili onoliko videnog sveta u Srbiji ,i u opste medju Srbima .
Ne samo da bi nas bilo vise , nego bi imali narodne predvodnike , isto onako kako ih imaju i drugi narodi , ne samo oko nas , nego u celom svetu . Mislim da smo mi jedini liseni toga , te zbog toga smatram da je pokolj obrazovanih Srba , kao i srpskih domacina nano takvu sttetu ovom narodu , da se ne mozemo oporaviti nikad .
Drugo .
Dali dobro poznajes srpski narod i srpopsku istoriju ?
da li zaista verujes da bi jedan Srbin isao u Srebrnicu , a da ne ode u Skelane . dal verujes da bi i jedan Srbin , koji je na vlasti , dozvolio da iz zatvora bude pustena Gnjilanska grupa ( siptari koji su svojim rukama ubijali srbe motornim testerama i na svakakve monstruozne nacine ) . da li verujes da kad bi postojala i jedna srpska televizija , da bi oni dozvilil da se ne prikazu snimci ( koji i te kakao postoje ) na kojma eksplicitno muslimani odsecaju glave Srbima u Bosni . A s druge strane , streljanje 5 muslimanskih vojnika je prikazano 48 puta u udarnim terminima na B92 .
E pa vidis ne bi .
Sve ovo je moguce samo zato sto su u svim porama naseg drustva i nasa kompletna vlast Jugosloveni , a ne Srbi . Kad kazem levicari , j mislim samo na srpske levicate . Srpski levicar nije ko drugi levicari sirom sveta . Srpski levicar sledi samo ideju anacionalnosti i jedini neprijatelj srpskog levicara je izmisljena srpska hegemonija .
flosukula koju su srpski levicari zajedno rabili sa hrvatskim desnicarima . Ono sto je glavni neprijetj svakog ustase , to je i glavnoi neprijatelj i svakog jugoslovena srpskog porekla , ili srpskog komuniste i levicra . Srpki levicari su osudjeni da u svakom vremenu , bez obzira na politicku situaciju budu uvek na suprotnoj strani od srpskog naroda i od Srba u opste . |Cak i kad tvrde da vise nisu levicari .
Sva ta komunisticka deca , vaspitana Jugoslovenski , iz dna duse mrze Srbiju jer pogresno smatrajuu da su im Srbi unistili njihovu zemlju Jugoslviju ( prokleta bila )

Back