Milance Skot
Domaćin
- Poruka
- 4.126
Idemo ovako.
Da vas NATO pakt planira da bombarduje,vasa vlast da to sazna,objavi narodu-sami bi ste preko noci dali istri nezavisnost i to jos sa laznim osmehom na licu slavili govreci u sebi(za dlaku se izvukosmo),to je istina.
Sto se tice nas,istina je daleko od toga da smo "lako" predali Kosmet,blize je istini da smo ispali moroni jer ga u ratu sa najjacom vojom silom nismo predali a godinu dana posle rata u miru ga predali,e to je jos gluplje nego da smo ga u ratu predali.
Da sto ne zameris.
Boldovan deo je istina; sve i da je vojska morala da se sukobi sa 50% Siptara na Kosovu, a toje skoro MILION ljudi, to bi ovako ili onako, uz opstu mobilizaciju, moglo da se vodi - ali da oni budu pesadija NATO-u dok nas oni gadjaju GBU-ima sa 15 kilometara, pa mnogo je, to mogu samo 2-3 zemlje danas samostalno da vode rat protiv Trule Koalicije.
Podvuceni deo je samo i jedino krivica onog pozarevackog pseta Milosevica sto je i sahranjen kao crknuta dzukela - u dvoristu. Jos je i dobro prosao, da sam ja vlast dekretom bi zabranio da se djubre sahrani, nego bi mu lesinu bacio na djubriste i ogradio bi da ne prilaze ljudi, da se ne inficiraju.
[Ne_Vazim_Se];16509149:Ono u fazonu a ja da se cimam za ovo za ono itd a vi nishta da mi ne date da zivim ovde kao ker pun mi je ku*ac vishe i to?
Pa da, to je realno... dopizdelo ljudima.
Jer, sve je to lepo ta epska sr*nja and stuff al' je*eni zivot se svodi na to da l' cesh sutra imati za leba...
Sve je ovo tacno, preko ***** su mi svi i sve, ceo balkan bi digao u vazduh da imam malo crveno dugme ali za manje od toga necu da se cimam.