A zasto ja volim starije muskarce???

mandrak-21:
Earthworm:
IZLUDJUJE ME!!! ZASTO?
pitanje ti je bezvezno, kakve veze ima sto su stariji.Ima mnogo takvih parova i ja tu nista ne vidim nenormalno.Da me ipak ne shvatis pogresno ja sam imao vezu sa zenom starijom od sebe 15 god a isto tako i sa mladjom od sebe 12 god (mislim na veze duze od 6 meseci)a kres-varijante jos sa vecim razlikama.Moja sedasnja supruga je 9.god mladja od mene i idealno se slazemo.
pozdrav za tebe i nemas razloga za brigu
:wink:

Konacno kapiram ono 21 u nick-u: nisu godine - posto nisi u zatvoru, nije ni IQ, znaci dimenzije! Bravo majstore... :lol:

galathea:
Captain Jack Sparrow:
galathea:
Krcko Orashchic:
Earthworm:
IZLUDJUJE ME!!! ZASTO?

Mozda zato sto ti kupuju "poklone" koje mladji muskarci nemogu da ti kupe? :P :P
zasto mladji muskarci ne mogu da prihvate cinjenicu da i stariji mogu biti isto tako potentni, vec izgovor traze u utilitarizmu???

neznam za gospodina orashchica ali ja sam stariji gospodin (kao i svi ostali uspeshni gusari) i volim mlade devojcice a jos vise volim kada i one vole stariju gospodu (gusare) a inace mladje devojcice danas nemaju nista protiv cika u godinama .... mada ja mislim da ocekuju nadoknadu za paznju koju pruzaju a cesto je otvoreno i traze pre nego sto se potpuno prepuste pa onda "Draga moja" mislim da je vas odgovor malo van stvarnosti ali ajde necu da gresim dusu to sto ja nisam doziveo neznaci da se nemoze desiti (?) :roll: :roll: :?
bila sam u vezi sa skoro 15 godin astarijim muskarcem, i osim sto je on placao pice u kaficu i sto je sam snosio troskove kupovine kondoma, nisam imala nikakvu korist od toga,a bilo mi je lepo s njim. Kako to objasnjavate Captain Sparrow?

Pa to je fantasticno !!! ako ste dovoljno mladji mozemo da se upoznamo na jednoj privatnoj plovidbi zarkim morima 8) moze :?: :wink:

Captain Jack Sparrow:
galathea:
Captain Jack Sparrow:
galathea:
Krcko Orashchic:
Earthworm:
IZLUDJUJE ME!!! ZASTO?

Mozda zato sto ti kupuju "poklone" koje mladji muskarci nemogu da ti kupe? :P :P
zasto mladji muskarci ne mogu da prihvate cinjenicu da i stariji mogu biti isto tako potentni, vec izgovor traze u utilitarizmu???

neznam za gospodina orashchica ali ja sam stariji gospodin (kao i svi ostali uspeshni gusari) i volim mlade devojcice a jos vise volim kada i one vole stariju gospodu (gusare) a inace mladje devojcice danas nemaju nista protiv cika u godinama .... mada ja mislim da ocekuju nadoknadu za paznju koju pruzaju a cesto je otvoreno i traze pre nego sto se potpuno prepuste pa onda "Draga moja" mislim da je vas odgovor malo van stvarnosti ali ajde necu da gresim dusu to sto ja nisam doziveo neznaci da se nemoze desiti (?) :roll: :roll: :?
bila sam u vezi sa skoro 15 godin astarijim muskarcem, i osim sto je on placao pice u kaficu i sto je sam snosio troskove kupovine kondoma, nisam imala nikakvu korist od toga,a bilo mi je lepo s njim. Kako to objasnjavate Captain Sparrow?

Pa to je fantasticno !!! ako ste dovoljno mladji mozemo da se upoznamo na jednoj privatnoj plovidbi zarkim morima 8) moze :?: :wink:
Kapetane, preskocila bih zarka mora, ali moze sladoled u centru, na Trgu imaju dobru poslasticarnicu. Nadam se gos'n kapetane da imate 40 godina, mladje ne uzimam u razmatranje

Bad_Wolf:
mandrak-21:
Earthworm:
IZLUDJUJE ME!!! ZASTO?
pitanje ti je bezvezno, kakve veze ima sto su stariji.Ima mnogo takvih parova i ja tu nista ne vidim nenormalno.Da me ipak ne shvatis pogresno ja sam imao vezu sa zenom starijom od sebe 15 god a isto tako i sa mladjom od sebe 12 god (mislim na veze duze od 6 meseci)a kres-varijante jos sa vecim razlikama.Moja sedasnja supruga je 9.god mladja od mene i idealno se slazemo.

Konacno kapiram ono 21 u nick-u: nisu godine - posto nisi u zatvoru, nije ni IQ, znaci dimenzije! Bravo majstore... :lol:
ONIH 21 STRCHE KAD GA UHVATIM SA DVE RUKE :wink:

mandrak-21:
Bad_Wolf:
mandrak-21:
Earthworm:
IZLUDJUJE ME!!! ZASTO?

Po mashala sistemu? Uvek sam mastao da ye8em iza coska... :twisted:

Bad_Wolf:
mandrak-21:
Bad_Wolf:
mandrak-21:
Earthworm:
IZLUDJUJE ME!!! ZASTO?

Nije mandrak džaba podpredsednik u DSDS, moj bato :wink:

ja sam cula da ta zelja za starijim muskarcem, posto je to i kod mene slucaj, pa sam se malo raspitivala potice iz pporodice u tom smislu sto je otac verovatno stariji dobio dete, tj. vas i vi celog zivota gledate zrelu musku osobu, stabilnu, odraslu potpuno, covek u zrelijim godinama i sl.ili stariji od keve,...Nije mnogo mudro ali ima tu necega.
U vecini slucajeva stariji muskarac zna sta hoce i to otvoreno kaze ili stavlja do znanja, dok mladji, jos uvek nepronadjeni u ovom haosu su konfuzni i ne znaju sta hoce

apotekarka:
Bad_Wolf:
mandrak-21:
Bad_Wolf:
mandrak-21:
Earthworm:
IZLUDJUJE ME!!! ZASTO?

Nije mandrak džaba podpredsednik u DSDS, moj bato :wink:

...BRE! :wink:

Back