A Whiter Shade Of Pale

gost 67981

Veoma poznat
Poruka
10.021
...u poslednje vreme neshto nema pozitivnih emocija ovde...:neutral:

...da "oduvamo" prashinu sa nashih izbledelih memo "kartica"...:lol:

..." prvi Ultra adrenalin "...tj. kada, sa kim i uz koju pesmu se "odigrao" vas prvi "stiskavac"...:rumenko:

...zimovanje, V osnovne...dok su se moji drugari smejali i bacali sa stolica, ja skupio cohones i pitao je za ples...ona se zvala Vanda ( mozhda je to bila ova nasha :cool: )...a pesma beshe...

...

lepa tema
klasika, sedmi razred i dirty dancing, sa deckom u kojeg je bilo zaljubljeno tacno pola odeljenja :)
i gledala sam ga nedavno opet :rumenko:

Ajd' sad ozbiljno =)
Prvi stiskavac, devedesetih uz neku glupu dens pesmu verovatno, eto, ni ne sećam se, ali zato prvi ples je bio uz:

oopa devojcice :)

nisam siguran, bilo je to bas davno :)
reko bi da je ova

ma nee.. obicno su zurke isle red djuske, red sentisa.. u sentis delu, na svim zurkama, noci u belom satenu je bila neizbezna..
nisam nista narucivao.. a toliko je cesta bila da se verovatno ona zalomila

Poslednja izmena:
diskoteka sadasnjeg hotela Grand, tada je bio Karavan, na Kopu :)
a decka se slabo secam, niti da sam ime zapamtila :rumenka:

sad kad ovo napisah, vrti mi se po glavi

Priča - Milos Crnjanski

Sećam se samo da je bila
nevina i tanka ...
...
U tišini slutim
da joj se imena ne mogu setiti
nikad više .:aha:

Poslednja izmena:

Prvi stiskavac mi se desio u šestom razredu, na proslavi jednog rođendana.
Za ples me je zamolio Srđan, zvani Điđa, moja tajna simpatija. Posle me je ispratio do kuće jer mu je bilo, kobajagi, usput. Deo društva se išunjao za nama i gađao nas grudvama, pa se Điđa na kraju potukao sa jednim dečkom koji me je pogodio grudvom u glavu. Eh, onda je postalo prilično romantično: poljubila sam ga u obraz zato što je bio hrabar (i mnogo sladak), a zatim je i on mene poljubio u obraz (bez poslebnog obrazloženja :lol:).
Điđe odavno nema, ali ga se uvek setim kad slušam Santanu.
Sve bilo je muzika ...:)

Back