S
Sonja_ZH
Gost
Vidim ima nas po celoj Evropi- od Norveske do Spanije, pa se zapitah nema li slucajno nekoga i u Svajcarskoj. Ne verujem, da sam jedino ja!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vrlo malo na ovom forumu..Sonja_ZH:Vidim ima nas po celoj Evropi- od Norveske do Spanije, pa se zapitah nema li slucajno nekoga i u Svajcarskoj. Ne verujem, da sam jedino ja!
nisi jedina ja sam u cirihu pa se javiSonja_ZH:Vidim ima nas po celoj Evropi- od Norveske do Spanije, pa se zapitah nema li slucajno nekoga i u Svajcarskoj. Ne verujem, da sam jedino ja!
bass:I to bas iz ZH.
Pozdrav.
kreis 3.
pozdrav Anita iz centraAnita_:I ja sam u Cirihu!
Pozdrav za komsije iz Kreis-a 3!
tamo sam gde....:vrlo malo na ovom forumu..Sonja_ZH:Vidim ima nas po celoj Evropi- od Norveske do Spanije, pa se zapitah nema li slucajno nekoga i u Svajcarskoj. Ne verujem, da sam jedino ja!![]()
tamo sam gde....:vrlo malo na ovom forumu..Sonja_ZH:Vidim ima nas po celoj Evropi- od Norveske do Spanije, pa se zapitah nema li slucajno nekoga i u Svajcarskoj. Ne verujem, da sam jedino ja!![]()
Sonja_ZH:tamo sam gde....:vrlo malo na ovom forumu..Sonja_ZH:Vidim ima nas po celoj Evropi- od Norveske do Spanije, pa se zapitah nema li slucajno nekoga i u Svajcarskoj. Ne verujem, da sam jedino ja!![]()
da, stvarno nas ima malo na forumu! ko bi rekao...po gradu se stalno cuje srpski...
koliko ste vi dugo u ch? je l' radite ili studirate...?
ja sam od februara u cirihu, ali se vracam u junu![]()
Sonja_ZH:da, stvarno nas ima malo na forumu! ko bi rekao...po gradu se stalno cuje srpski...
oko-3god,radim u "usz"dole samo na odmor..nemoj da si tuzna,ako zelis ti ces ostati..sem ako..?Sonja_ZH:tamo sam gde....:vrlo malo na ovom forumu..Sonja_ZH:Vidim ima nas po celoj Evropi- od Norveske do Spanije, pa se zapitah nema li slucajno nekoga i u Svajcarskoj. Ne verujem, da sam jedino ja!![]()
da, stvarno nas ima malo na forumu! ko bi rekao...po gradu se stalno cuje srpski...
ima imaSonja_ZH:Vidim ima nas po celoj Evropi- od Norveske do Spanije, pa se zapitah nema li slucajno nekoga i u Svajcarskoj. Ne verujem, da sam jedino ja!
tu sam sanjaSonja_ZH:Vidim ima nas po celoj Evropi- od Norveske do Spanije, pa se zapitah nema li slucajno nekoga i u Svajcarskoj. Ne verujem, da sam jedino ja!
tamo sam gde....:oko-3god,radim u "usz"dole samo na odmor..nemoj da si tuzna,ako zelis ti ces ostati..sem ako..?
Anja :*:Nikada se ne zna sta nosi dan, sta nosi noc...
Mozda uskoro postanem sugradjanka nekome od vas!
HA HA HA AH HAtamo sam gde....:vrlo malo na ovom forumu..Sonja_ZH:Vidim ima nas po celoj Evropi- od Norveske do Spanije, pa se zapitah nema li slucajno nekoga i u Svajcarskoj. Ne verujem, da sam jedino ja!![]()
baby cool:Anja :*:Nikada se ne zna sta nosi dan, sta nosi noc...
Mozda uskoro postanem sugradjanka nekome od vas!
E,vala se neces pokajati! :wink: