Atomic™
Starosedelac
- Poruka
- 198.532
Uveli su IPv6Ma nek uvedu ipv6. Misllim da u 2021. voziti cgnat je kao da smo u 20. veku...
Uveli su IPv6Ma nek uvedu ipv6. Misllim da u 2021. voziti cgnat je kao da smo u 20. veku...
Jos letos.Imao sam IPV6,jos u Julu.Uveli su IPv6
Pricao sam vec o tome...Uveli su IPv6
Uveli su decembra 2021. nakon ovog threada...Jos letos.Imao sam IPV6,jos u Julu.
To je satelitska, supernova je zemaljska...Kada budem migrirao u Supernovu da li će mi biti kao i kod mSAT?
![]()
Ja sam dobio tek u Julu,kako sam i napisao.Dotle je bilo IPV4.Uveli su decembra 2021. nakon ovog threada...
Imas i sad IPV4 koji je natovan... da je samo ipv6 pola sajtova ti ne bi radilo...Ja sam dobio tek u Julu,kako sam i napisao.Dotle je bilo IPV4.
Reade oba.Imas i sad IPV4 koji je natovan... da je samo ipv6 pola sajtova ti ne bi radilo...
ali i to se da resiti...
I taman ih pohvalih, evo od 15 do 21h, nema ni kablovske ni neta, nema uopshte signala...
Sad sam na telefonu, tetherging ili shta god...
Ponuda kanala uvek ista od tristo i nesto gledas uvek jedan kanalKakva su vam iskustva sa Supernova kablovskim operaterom? Uzela bi njih zbog bolje ponude kanala, ali se plasim da internet ne bude los. Inace sam skoro 10 godina na SBB-u i internet im odlican, ali mi se ne svidja ponuda kanala (sve vise ukidaju one koje ja volim 😕). Molim ko god da ih koristi da mi iskreno kaze kakvi su prvenstveno sa netom. Invalid sam u kolicima i onda mi sve to bas treba. Hvala vam drugari 💖
Ponuda kanala, me ne zanima al evo skoro 24h nema ni kanala ni interneta...Ponuda kanala uvek ista od tristo i nesto gledas uvek jedan kanal
Kod nas u unutrasnjosti je gadno,kada uhvati vikend.mada bi trebali imati i dezurnu ekipu za vikend,ali ne.Inace kada ih zovem danas,ili uvece,vec sutradan su majstori tu.Opet ceo dan nema interneta… ne mogu ih preporuhiti, nestanci preko 12 sati su nedopustivi… i to u centru… mogu da zamislim kako
je u unutrahsnjosti...