D
Emilija:varao me...do prije dva mjeseca...vara mozda i sada...mrzis sebe sto ga volis,mrzis njega sto te vara i ne voli na nacin kako ti njega volis,mrzis nju,a znas da nema razloga da nju mrzis...mrzis sve ,volis njega ,volis sve ...*...haos..eto...
e moj ti...bash si joj lepo rekao..to je normalan zivot...pa jeste,ali u mexichkim serijama..badboy:Mislim da je najbolje da i ti njega varas, onda ces ziveti normalnim zivotom
badboy:Mislim da je najbolje da i ti njega varas, onda ces ziveti normalnim zivotom
kosmopolit:svako nekog vara, ali ne zna da zapravo sam sebe vara ( u tome je poenta )
Emilija:kosmopolit:svako nekog vara, ali ne zna da zapravo sam sebe vara ( u tome je poenta )
hm...pa ja sam prevarena zena...i sta sad...volim ga da budem iskrena,ali,meni se ne dopada sad ono kao''imperija uzvraca udarac'',mada prvo sto mi je bilo na pameti,e sada cu ja tebi vala pokazati...Drug mi kaze,prevari i ti njega,bolje ces ga shvatiti...Ma daj,sta ima ja tu da shvatam,...meni je sex sa njim najljepsi,on me najvise privlaci od svih muskaraca,on zna sta ja volim,a i zasto sam se kog djavola udavala,da bih se tucala sa drugim muskarcima...ali ako se desi susret...hm,ovog puta cu dobro da razmislim![]()
Ma, kakav razlog!!! On je jednostavno takav, varace svaku pa da se ozeni jos deset puta. Krivo mi je samo sto sam bila tolika curka pa to nisam ranije videla!!!kosmopolit:mora da je imao dobar razlog :wink:
Pa to se svi sad pitamo: sto se zenio??? I veruj mi, posle svega sto mi se izdogadjalo cula sam jos za more maltene identicnih slucajeva, samo sto zene cute i trpe, sto zbog sramote da se tako brzo razvedu, sto zbog materijalne zavisnosti, straha od samoce, nedostatka podrske roditelja... Ja sam bar sa tih strana imala srece i skinula sam bedu sa vrata. Sto se desilo, desilo se, verovatno sam zbog neceg morala da prodjem kroz sve to, bilo je jezivo, ali vreme ipak na kraju izleci rane. Ja nisam verovala kad su mi govorili, ali tako je!!Gazdarica:Vec poslije pola godine braka, otkrila si da te muz vara...??? Pa, kad je onda poceo...? :shock:
Nije mi jasno zasto se onda uopste zenio... :?
Ja sam prezivela!!! Zato i kazem da je najbolje u startu sve preseci, pogaca kad pukne vise se ne spaja!!!kosmopolit:nista zato, preziveces vec ti to ...![]()