Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Eeeee.....kum nije dugme...pazi kad me ne chudi....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bila bi bolja pricha da je doshao njen brat i rekao da je u ljubavi s njenim muzzem a da je njegova keva trudna sa njenim bratom a chale njen i chale njegov razvili ljubav na pecanju a komshinica pooshila poshtaru pa on ostavio bebu koju je ona dobila posle toga jer je zatrudnela u poshtansko sanduche kod zzeninog dede kog je nakon toga napustila baba jer je svakako vech bila u ozbiljnoj vezi sa bratom njenog muzza.
E to bi bila pricha!

Zdlavooooooooo!!!!![]()

Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Situacija je sledeca:
Muskarac, ozenjen..zena mu je rodila dvoje dece...jedno je 2 godine i drugo je 5 godina staro...Brak je savrsen, pun ljubavi i razumevanja, oboje su predivni roditelji....Jedan dan u goste im dolazi zenina rodjena starija sestra...jos neudata...i tako pricaju oni i u jednom trenutku, sestra koja je dosla u posetu saopstava da je trudna...i to da je zatrudnela sa muzem svoje setre..muz prilazi zeninoj sestri, zagrli i je i kaze da je to istina...i da zeli da ona zivi pod istim krovom gde i zena i on zive...Ljubav prema zeni se nije promenula, nijedne indicije nema da je los mus i da je los roditelj ali neprijatno je iznenadio svoju zenu..ali voli i zeninu sestru istom jacinom i toplinom kao i svoju zenu....
Pitanje je sledece i vise je namenjeno zenama ali mogu i muskarci da odgovore :
Da se nadjete u tako iznenadnoj situaciji, kako bi reagovale...da li bi napustile muza, da li bi zauvek zaboravili na rodjenu sestru ili bi prihvatile realnost i nastavile da zivite sa jos vecom ljubavlju u sebi i prema muzu i prema sestri?
Situacija je sledeca:
Muskarac, ozenjen..zena mu je rodila dvoje dece...jedno je 2 godine i drugo je 5 godina staro...Brak je savrsen, pun ljubavi i razumevanja, oboje su predivni roditelji....Jedan dan u goste im dolazi zenina rodjena starija sestra...jos neudata...i tako pricaju oni i u jednom trenutku, sestra koja je dosla u posetu saopstava da je trudna...i to da je zatrudnela sa muzem svoje setre..muz prilazi zeninoj sestri, zagrli i je i kaze da je to istina...i da zeli da ona zivi pod istim krovom gde i zena i on zive...Ljubav prema zeni se nije promenula, nijedne indicije nema da je los mus i da je los roditelj ali neprijatno je iznenadio svoju zenu..ali voli i zeninu sestru istom jacinom i toplinom kao i svoju zenu....
Pitanje je sledece i vise je namenjeno zenama ali mogu i muskarci da odgovore :
Da se nadjete u tako iznenadnoj situaciji, kako bi reagovale...da li bi napustile muza, da li bi zauvek zaboravili na rodjenu sestru ili bi prihvatile realnost i nastavile da zivite sa jos vecom ljubavlju u sebi i prema muzu i prema sestri?

to počela neka nova telenovela???![]()
cenis?..mislim da bih bio odlican scenarista..jos samo glumce da nadjemo..ali o tome u nekom novom postu

ja oću da budem zla maćeha.. ona što čitavog života živi ko bubreg u loju,hihi, zamisli forumaše i urmašice u nekoj "por favor" priči....![]()
ja oću da budem zla maćeha.. ona što čitavog života živi ko bubreg u loju,
zajebava koga oće i svima pravi zvrčke
i pred kraj života se pokaje (šatro), prizna šta je uradila, svi joj oproste plačući i ona mirno umre.

pa više sam mislila na hermionu iz kasandre
mislim, kasandra bi svima trebala da nam je uzor

hihi, zamisli forumaše i urmašice u nekoj "por favor" priči....![]()
cek,cek..kad budem napisao novu forum novelu...neko ce se smejati,neko plakati, neko pizdeti...

cek,cek..kad budem napisao novu forum novelu...neko ce se smejati,neko plakati, neko pizdeti...

nemoj samo mene da plačem, por favor!![]()
samo opusteno, "gagi" - ama bas svi ce se ...smijati...![]()
ti ces se bas smijati svojoj novoj ulozi....
)preskocicu te..ali neke necu...

hocu, jace je od mene...
samo, ako budem radila "korekturu scenarija" (a hocu, i to je jace od mene...)
to se neces smijati...jako dugo (garantiram)
drug si
radije ću biti ona dežurna seoska luda, samo da ne cmizdrim...