A sta kada ljubav prestane?

Neću da te učim,ali za pesmu koja se peva se drukčije ,zahtevnije piše,mada ti ni to ne bi predstavljalo problem.Cenim da imaš solidan
sluh koji je tu važan...Naime dok pišeš,u sebi pevaš melodiju,a znam ko to i glasno čini(meni to več smešno kad traži reči...)...
E sad...Ima i obrnut način-na zadatu melodiju...Ima ko to kao iz rukava...
Ona pesma koju sam počeo je na melodiju...:D

Sluha imam....osećaj za ritam....dobro plešem.....11 godina folklora, ples....glas nemam...mislim ko iz bureta je :zcepanje: trpi samo samoslušanje :lol:
ajde da probam....baš me zanima....treba mi melodija....kako?koja?izmišljena? :think:

Sluha imam....osećaj za ritam....dobro plešem.....11 godina folklora, ples....glas nemam...mislim ko iz bureta je :zcepanje: trpi samo samoslušanje :lol:
ajde da probam....baš me zanima....treba mi melodija....kako?koja?izmišljena? :think:
Pa valjalo bi i sama melodiju...A možeš i na neku postojeću.Samo kompozitoru ne smeš da kažeš koja je pesma-melodija...Ako se izlaneš-upropastiš
stvar-trajno je veže za tu melodiju!Čudno ,ali tačno...U pitanju su slogovi usklađeni s taktovima...Komplikovano zvuči,ali nije...Nauči se kao plivanje...Neka te Maca
pridržava...:hahaha::rotf::rotf::rotf:

Poslednja izmena:
Ako je osoba vredjela ostaje povezanost..ego zadržava u memoriji rješenje(odn. osobu) koje je u skladu sa njegovom ličnošću, čije prisustvo ne izaziva konflikte sa prvobitnim preferencama, kvalitetima koje smo vrednovali i prije negoli se ta osoba i pojavila ...

Pa valjalo bi i sama melodiju...A možeš i na neku postojeću.Samo kompozitoru ne smeš da kažeš koja je pesma-melodija...Ako se izlaneš-upropastiš
stvar-trajno je veže za tu melodiju!Čudno ,ali tačno...U pitanju su slogovi usklađeni s taktovima...Komplikovano zvuči,ali nije...Nauči se kao plivanje...Neka te Maca
pridržava...:hahaha::rotf::rotf::rotf:

Covi.....ti mi i ne trebaš kad sve mogu sama :zcepanje::zcepanje:

Sta se desava kada prestanemo da volimo? Da li umiremo? Da li zaista umremo onda, ili samo mislimo da smo mrtvi?Zasto tako mislimo?

Ovo nije razmisljanje o jednoj ljubavi, vec razmisljanje sta se desava kada shvatis da ne mozes vise da volis, ako sam dobro razumeo.
Tokom zivota, bio on 25 ili 70 godina, covek se daje, a to se zove ljubav. Sretniji jednog trenutka pomisle da vise nemaju sta da daju i cesto se iznenade, oni manje sretni najcesce ne znaju sta mogu da daju, pa se i oni iznenade cesto.

Nista se ne dogadja, uvek moze da se voli, pitanje je volje, tacnije odluke donete svesno ili nesvesno.

Back