ancika
Iskusan
- Poruka
- 5.441
Sta se desava kada prestanemo da volimo? Da li umiremo? Da li zaista umremo onda, ili samo mislimo da smo mrtvi?Zasto tako mislimo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ancika:Sta se desava kada prestanemo da volimo? Da li umiremo? Da li zaista umremo onda, ili samo mislimo da smo mrtvi?
...ili samo mislimo da prestajemo?MUDRICA:ancika:Sta se desava kada prestanemo da volimo? Da li umiremo? Da li zaista umremo onda, ili samo mislimo da smo mrtvi?
...da li mozemo da prestanemo?
Onaj ko nikad nije pomislio da je mrtav jer je njegova ljubav umrla, nikad nije ni volio...ancika:Sta se desava kada prestanemo da volimo? Da li umiremo? Da li zaista umremo onda, ili samo mislimo da smo mrtvi?Zasto tako mislimo?
Au, jel to znaci da ja nisam volela? Ma daj...SINDI:Onaj ko nikad nije pomislio da je mrtav jer je njegova ljubav umrla, nikad nije ni volio...ancika:Sta se desava kada prestanemo da volimo? Da li umiremo? Da li zaista umremo onda, ili samo mislimo da smo mrtvi?Zasto tako mislimo?
Ne znam.Da li si?Saznaces...MozdaSunashce:Au, jel to znaci da ja nisam volela? Ma daj...SINDI:Onaj ko nikad nije pomislio da je mrtav jer je njegova ljubav umrla, nikad nije ni volio...ancika:Sta se desava kada prestanemo da volimo? Da li umiremo? Da li zaista umremo onda, ili samo mislimo da smo mrtvi?Zasto tako mislimo?
to je pravo pitanje...Kelis:znaci ne verujes u neku vecnu ljubav... koju mozes da ostvaris samo sa svojom srodnom dusom... tamo negde i to samo jednom u zivotu?
Kelis:znaci ne verujes u neku vecnu ljubav... koju mozes da ostvaris samo sa svojom srodnom dusom... tamo negde i to samo jednom u zivotu?
ancika:Sta se desava kada prestanemo da volimo? Da li umiremo? Da li zaista umremo onda, ili samo mislimo da smo mrtvi?Zasto tako mislimo?
random_cloud_form:trositi toliko kvalitetne energije na neku tamo osobu, ideju ili stvar, je jedna velika glupost.
random_cloud_form:Kelis, hehehe. Nisam se precizno izrazio, kada sam rekao - trositi toliko kvalitetne energije - mislio sam u smislu kao da je to jedina stvar na svetu, kao sto rekoh, za neke je ljubav smisao zivota pracen stopostotnim uverenjem, a to, izvini, nije mala stvar. Mislim, nemam nista protiv tih romanticarskih sanjarenja, jesti rizu, piti vino i musli, pa se karnuti malo, pa sledeci dan otici u setnju, jer prava ljubav je jaca i od smrti i vremena a i razlog zasto se kosmos shiri, jer tesko je naci mesta za toliku ljubav :wink: …. ali da li to PO SEBI treba biti smisao zivota? Na stranu sto ni taj hedonizam za zaljubljene nema nikakvog smisla ako nema nikog da ih vidi kako su srecni ( npr smesni fenomen drzanja za ruke kojim se upucuje poruka drugima). Jer je u osnovi svega toga jedan agresivni egocentrizam….
divlja-u-srcu:Ti nisi ZELJA!
Ti nisi POTREBA!
Tvoje ime je LJUBAV!
Ti si LJUBAV u MENI!
Ja sam SAMA!
Ja sam SLOBODNA!
Ja sam CELINA!
Ja gorim sopstvenim PLAMENOM!
Ja sam RADOST!
JA SAM CARSTVO!
LJUBAVI!
ancika:Sta se desava kada prestanemo da volimo? Da li umiremo? Da li zaista umremo onda, ili samo mislimo da smo mrtvi?Zasto tako mislimo?
divlja-u-srcu:Ti nisi ZELJA!
Ti nisi POTREBA!
Tvoje ime je LJUBAV!
Ti si LJUBAV u MENI!
Ja sam SAMA!
Ja sam SLOBODNA!
Ja sam CELINA!
Ja gorim sopstvenim PLAMENOM!
Ja sam RADOST!
JA SAM CARSTVO!
LJUBAVI!
cLick - OR - Die:
Šaptač:ancika:Sta se desava kada prestanemo da volimo? Da li umiremo? Da li zaista umremo onda, ili samo mislimo da smo mrtvi?Zasto tako mislimo?
U, obožavam plačip*čkastu metafiziku!
Da vidimo...
Kada prestanemo da volimo umiremo.
Kada prestanemo da volimo umire nam duša.
Kada prestanemo da volimo umire univerzum.
Kada prestanemo da volimo umire bog u nama.
Kada prestanemo da volimo umire Elvis.
Kada prestanemo da volimo pretvaramo se u ništa.
Kada prestanemo da volimo duša nam se pretvara u ništa.
Kada prestanemo da volimo duša nam se pretvara u voćni jogurt od maline.
Itd, itd...![]()