a sta kada je kasno?

Da li ste nekada dozvolili da se to desi?

• Nikada, ne merim vreme, vazna je ljubav.

• Jeste i pokajao/la sam se.

• Nije, ali nikad se ne zna.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Cao LJiSovci :cao:
Imam neka nova pitanja za vas. Evo o cemu se radi:
Kada me neki stari poznanici sretnu i kroz razgovor saznaju da sam jos uvek sa istim deckom, svi me savetuju kako je to glupo i nepotrebno u mojim godinama, da treba da "prozivimo" i tome sl. :roll:
Takodje sam primetila da mnogi srecni i zaljubljeni parovi u vezama koje nisu monotone, jos se pale jedni na druge, imaju poverenje, uzivaju, ma sve sjajno, raskidaju samo i jedino zato sto su dugo zajedno. Neki naprave pauzu, neki stave tacku na to za stalno. :dontunderstand:

Ono sto je najgore u svemu tome je sto posle pate jedni za drugima, a izlaze sa novima,
posle te iste varaju jedni sa drugima jer su osecanja i hemija jos uvek u igri (emocije samo biju), pa onda dodje do ljubomore, svadje, i na kraju se i stvarno izlude.

Moje pitanje je: ZASTO?!
Zasto ostavljati decka/devojku i prekidati savrsenu vezu (u onoj meri koliko je to danas moguce)?!
Zasto, ako kraj te osobe vise ni ne gledamo druge, ako je ta osoba centar nase ljubavi i paznje, jos ako je obostrano, odlazimo od nje?!
Zasto ako razlozi nisu dosada, zasicenje, svadje-zasto traziti problem tamo gde ga nema?!

Mozda se nekom cini da je prerano nasao pravu ili pravog, ali ako vec jeste-zasto komplikuje umesto da uziva?!

Izvinjavam se sto nisam bila konciznija, nisam mogla :lol:

Drugarice verovatno hoce da ti cape decka, a drugovi gaje nesto vise od prijateljskih simpatija;) :ljubomoran:
Ljudi vole da se mesaju u tud intimni zivot, cak iako ih nista iz njega direktno ne pogada.

Mislila sam da tako nesto ne moze da se desi...

Meni se upravo tako nesto desilo- imala sam divnu vezu, nista joj nije falilo, ali sam odlucila da je prekinem, i evo danas, godinama kasnije, nimalo se nekajem... U vreme kad smo poceli da se zabavljamo imala sam 16 godina, smrtno sam se zaljubila i moja ljubav prema toj osobi i dan danas traje ali je tokom ovih godina promenila svoj oblik.
Kad bi me neko pitao zasto sam raskinula, odgovor nije nimalo jednostavan, ali evo sta se desilo: jednog jutra, imala sam oko 18, probudila sam se i veoma jasno pred sobom videla sebe sa 30 godina, njim kako lezi do mene, dvoje dece u susednoj sobi i ja koja se pitam- pa kad pre se sve ovo desilo?
To saznanje da sam ceo zivot provela s njim, a slozicete se da kad dodju deca i brak- tad je vec kasno za nesto drugo, me je strasno uplasilo. Dva dana posle toga sam raskinula. Bila sam u pocetku strasno tuzna, ali sam nastojala da odrzim kontakt s njim.
Proslo leto je dosao kod mene u posetu na deset dana- postao mi je kao brat.
Ceo taj dogadjaj me je ucinio nekako zrelijom i ozbiljnijom i mnogo spremnijom za sve ostale veze i vezice koje su nadolazile, a svaka od njih me je ostavila sa necim novim, i ne bih bila ja ovakva kakva sam danas da se nije to desilo.
Medjutim da se ne bi kajala sto si raskinula- moras sama da osetis jak razlog za tako nesto. Sve dok ga ne osecas- to je najgluplja stvar koju mozes da ucinis, jer svako je razlicit- ja sam mozda imala srece da na vreme shvatim sta ne zelim i nisam se pokajala, ali da sam to radila na silu, jer mi drugi tako pricaju, sigurno to ne bi islo tako.

Back