a sta da radi dama sa mrtvom mackom ili drage moje da li ste nesposobne?

• Začetnik teme Začetnik teme alal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja: "Idi molim te uradi to i to"
MM: "Hoću, evo samo za pet minuta"

Posle 15 minuta
Ja: "Hoćeš li molim te, danas da uradiš to i to?"
MM: "Naravno da hoću, evo odmah krećem"

Posle 20 minuta
Ja sam već počela i oho-ho uradila veći deo posla

MM: "Pa zašto to radiš? Lepo sam ti rekao da ću ja, za pet minuta"

I taaaako, većma ja bacam crknute mačke :hahaha::hahaha::hahaha:

Исто.
А онда сам се лепо развела! :cool:

Kako ne vole nesposobne i nezrele......kad njima mogu da manipulišu kako im volja (čast izuzetcima nisu svi takvi ali većina jeste)...da ih prerađuju i dorađuju po svojoj volji, da
izigravaju viteza kad njima odgovara...a kad su ljuti da kažu kako si glupa kao to nisi
znala sama.......:mrgreen:

Bravo!Slazem se,mada to skoro svaki muskarac pokusava da naprevi od zene,negde nekome i uspe...nazalost,nikako ljudi da shvate da ne trebaju i ne mogu da menjaju druge osobe vec samo sebe da bi njima bilo dobro!:brus:

Јуче код мојих: мама уноси корпу са вешом којег је управо покупила са штрика и спушта је на под у соби. По ивици корпе хода једна смрдибуба и ја јој скренем пажњу на то. У том тренутку она викну:''Драгиии (није драги, него је викнула ћалета именом) дођи брзооо! Види ову бубууу!'' И ћале долази из друге собе и хвата бубу и избацује је напоље...

Ја се шокирала! :eek: Не могу да верујем својим очима. Моја мама која је са њим раме уз раме радила све врсте кућних послова: пољске радове, зидарске, тешке физичке послове, која је увек била изразито јака, стабилна, ослонац свима у сваком погледу, све знала, све умела, ниједног посла се није либила, имала успешну пословну каријеру, стизала да буде сјајна домаћица, способна за све.......одједном зове њега због обичне бубице, а ЗНАМ да јој није никакав проблем да сама згњечи бубу....:eek::confused:
Кад је изашао да изнесе бубу питам је шокирано шта то би. :eek: Она се насмеје и каже:''Еее, и ја сам се опаметила после 45 година брака!'' :confused::hahaha:
Добро да се сетила! :hahaha::hahaha::hahaha:

Ja sam dobra, meni je trebalo jedno 8-9:mrgreen:

Back