a sta da je bog bio zensko?!

Dragi moj,pa TI nista nisi shvatio!!!Ne radi se o osecaju nize vrednosti;radi se o SMIRENJU! Kazi mi , mili moj ,ako je iko bio vlastodrzac to su bili Stefan Nemanja(=Sveti Simeon Mirotocivi) i princ Rastko (=Sveti Sava).Oni kao vlastodrsci nisu nikoga drzali u pokornosti,vec su i sami otisli u manastir.A to ucenje,koje propovedas,o drzanju poslusnog stada pod kontrolom itd. je posledica skolovanja=vaspitanja u komunistickim skolama u koje smo svi isli!CIST KOMUNIZAM!Hula na Boga i Crkvu.Laz o Bogu(=da ga nema) i laz o Crkvi(=da je instrument potcinjavanja radnika i seljaka od strane eksploatatora).Ta KUGA koju treba iskoreniti je KOMUNIZAM cijeg ucenja,ljubljeni moj,se ti jos nisi oslobodio!

A ti si kao po običaju bežao sa časova.
Zato si sad tako pametan :D

Nije da nisam razmišljala o ovoj temi, davne 2004.godine :mrgreen:, dok me još nije bilo na forumu.

No, pošto ste povampirili temu:
da savršeni apsolut, deus kreatus, uopšte postoji, svakako ne bi stvorio nesavršene sledbenike koji se, obožavajući ga, ponosno samounižavaju.
Ako - pukim ne-slučajem, ipak postoji, svakako nije žena. Žena ne traži poniznost već ponosno a iskreno pripadanje.
Žena Bog bi svojim vernicima davala ljubav, za džabe. Ne bi tražila ništa za uzvrat, izuzev, ponekad, malo slatkih reči.
Moral ne bi bio moranje; laž ne bi bila greh; i svet bi - naravno - bio brbljiviji.

Samo jedno bi bilo isto kao i u slučaju muškog Boga: satrla bi konkurentkinje, proglasivši ih nepostojećim ili inferiornijim od nje.

ovaj muski mu dodje pravedniji...svoje ne da a tudje dira, razbija i denominuje, a zenski bi svoje razdesila a tudjem progledala kroz prste...e glupaca li.
posto nema nista od pripadanja, slatke reci se brzo istope, moralno je temporalno, u lazi kratke stikle, od brbljanja samo stete...ostaje da se bacimo na zemlju i klanjamo Njemu.

da li bi svet bio drugaciji da je bog (bio) zena?
volela bih da cujem neka vasa razmisljanja? da li je mozda zbog toga doslo do neke podele prava izmedju muskaraca i zena ili je muskarac uvek bio u povlastenom polozaju??! samo razmisljanje.......

ako si moja drugarica narcisa, kustos muzeja africke umetnosti onda cu se samo nasmejati a ako nisi, reci cu ti filozofski... ne bi sada komunicirali

E, ali interesantno je da odriču popovi polnost riščanskom Boži! On je, kao ,bespolan
i ovo ono,msm brateee,žurka...
Koga oni rade!?
Onamo kroz Sveto pismo ga veličaju kao velikog dasu,kao najmoćnijeg koji kad prdne
-duvaju orkani i koji ženama naredio da kleknu pred muževima svojim te zapretio da ne bi slučajno
i pomislile da im zine na neki drugi penis osim na muževljev...Što zna Boža da su nepouzdane, u tom
pogledu je samo nemoćan,ali što i one znaju dokle njegova dopire...Pih...Imaju one svoje jače
argumente...Ako mužić previše pominje Božu,nju odmah "nesnosno" boli glava i nije nizašta (:rotf:),
tako da veliki vernik može da putuje zveckajući testisima umesto crkvenim zvonima...
Pravi vernik više veruje u nju nego u onog moćnog kretena...:manikir:

..ne bi imao problema sa prostatom..

ali bi igrom svojih hormona od sveta napravila raj.

Ne bi morao da brine o bradi koja mu svakodnevno raste.

mislioce, i zenama raste brada svaki dan, ne znam odakle tolika neupucenost. one zauzete to briju pre no sto se muskarac probudi a one nezauzete kad stignu i kad moraju, a neke ni ne moraju da bi bile ravnopravne.

Bog nema pišu .

on je hermafrodit i nosi Hermes tasnicu.

Oš kasti da Boža menjavao spol?
Ybt,pa onda je on...:eek::roll:
To treba proveriti. Pa nećemo valjda bezuslovno prihvatati Božu? Ako nije ni sam sam sobom bio zadovoljan, šta mi onda da očekijemo i čemu da se nadamo? Normalno je da su naši kriterijumi iznad božjih. Prema tome, Boža mora biti onakakv kako smo ga mi zamislili... ili ga neće biti.

- - - - - - - - - -

Biti ili ne biti? Pitanje je koga?

Back