A šta ako su gej?

Evo čitam ovu vest:

Gej par je objavio tragične fotografije pre nego što je skočio u smrt

Mladi gej par skočio je u smrt sa mosta u Jermeniji nakon što je podelio poljubac na poslednjoj fotografiji, prema lokalnoj LGBTK grupi.

Organizacija Pink Jermenija izvestila je da su dvojica muškaraca, identifikovana samo kao Arsen i Tigran, prošle nedelje skočila sa mosta Davitašen od 100 metara u glavnom gradu Jerevana.

Pre nego što su zajedno izvršili samoubistvo 20. oktobra, par je postavio tragičnu objavu na Instagramu, napisavši: „Srećan kraj. Zajedno smo doneli odluku da podelimo fotografije i preduzmemo sledeće korake.”

Par je objavio slike na kojima zajedno uživaju u tretmanima lica, dele poljubac i pokazuju ono što izgleda kao njihovo venčano prstenje.

Rečeno je da je jedan od mladića imao 16 ili 17 godina, dok je drugi bio nekoliko godina stariji.

Lokalni izveštaji su tvrdili da Tigranovi i Arsenovi roditelji ne odobravaju njihovu vezu i da su dobijali pretnje pre smrti.

Pogledajte prilog 1245261

Nameće se pitanje, da li roditelji koji se ne slažu sa detetovom seksualnom orijentacijom, više vole da su im deca mrtva nego da ih "brukaju"?
Tesko je naci odgovor na to pitanje,jer je svest ljudi mali za te stvari.Rekao sam.neka bude ko sta hoce dok ne zadire u normalnu porodicu,a kakav ce oni zivot voditi,ne bi trebalo da je ikog briga.

A treba da bude gej, možda ne bi ni bio da nije svetske gej propagande, serije, filmovi, ma svuda. Deca su nesigurna u tim godinama još nemaju pravi identitet
Sumnjam da je neko odlučio da proba kitu jer je eto video na TVu, naročito u sredini u kojoj žive.
Gnušam se i ja LGBTQWERTY+ propagande, ali homoseksualaca je uvek bilo.

Mladi su potpuno poludeli a roditelji ne vaspitaju decu pa zato ona rade gluposti sa 16 i 17 godina ne znaš još tko si o šta si a ovi već isprobavaju svašta u moje vreme su mladi u tim godinama imali simpatiju ili prvi poljubac a ovi su hteli da se venčaju a šta da su se venčali sa si roditelji i društvo rekli da nebi taj brak potrajao i onda bi se ubili ko je sujicidalan je sujicidalan to je psihičko poremećenje i treba da se leči jer će čovek koji hoće da se ubije će da to učini samo je pitanje vremena a onaj koje borac će da preživi sve nevolje zato depresiju treba lečiti ima lekara ali treba tražiti pomoć

Pa da su se voljeli u svoja četiri zida niko im ne bi prijetio.
Овако се правдају претње и ствара плодно тле за ширење мржње. Ужасно је тако нешто говорити, без обзира о коме или о чему се ради.

Samo kažem, roditelji ovog nesretnog para nemaju nikakvu odgovornost za njihovu smrt.
Сигуран сам да се и сами тако осећају тренутно и да се нимало не изједају због својих одлука.

ma daj...sta sve deca prezivljavaju pa se ne ubiju...
od gladi, preko fizickog i seksualnog zlostavljanja, zanemarivanja, rata, smrti, bolesti...
Самоубиство је код деце један од водећих узрока смрти широм света.

naspram tih zaista ozbiljnih stvari ovaj razlog je mizeran...
Некоме мизеран, некоме озбиљна ствар, као Ромеу и Јулији.

Djeca su se ubila. Nečija. Potpuno je nevažna njihova orijentacija. Ne postoji veći bol za čovjeka. Da su imali razumjevanje vjerovatno ne bi.U tim godinama nemaju pojma o životu i misle da na toj ljubavi sve počinje i prestaje.
Svojoj djeci treba biti podrška, nismo ni mi po kalupu i želji svojih roditelja.
Ne postoji nešto zbog čega bih se odrekla svoje djece. Možda me neke stvari ne raduju ali za njih sam tu uvijek.

Znam muza i zenu koji su se ubili zbog nagomilanih dugova koji su nastali jer im je dete bilo bolesno i sve sto su imali su ulozili u njeno ozdravljenje...uzalud...o njima se nije pisalo..

Meni je ova gej prica jako tuzna ali mi je jednako tuzno i cudno dizanje ovolike pompe po medijima oko ovog slucaja...

Evo čitam ovu vest:

Gej par je objavio tragične fotografije pre nego što je skočio u smrt

Mladi gej par skočio je u smrt sa mosta u Jermeniji nakon što je podelio poljubac na poslednjoj fotografiji, prema lokalnoj LGBTK grupi.

Organizacija Pink Jermenija izvestila je da su dvojica muškaraca, identifikovana samo kao Arsen i Tigran, prošle nedelje skočila sa mosta Davitašen od 100 metara u glavnom gradu Jerevana.

Pre nego što su zajedno izvršili samoubistvo 20. oktobra, par je postavio tragičnu objavu na Instagramu, napisavši: „Srećan kraj. Zajedno smo doneli odluku da podelimo fotografije i preduzmemo sledeće korake.”

Par je objavio slike na kojima zajedno uživaju u tretmanima lica, dele poljubac i pokazuju ono što izgleda kao njihovo venčano prstenje.

Rečeno je da je jedan od mladića imao 16 ili 17 godina, dok je drugi bio nekoliko godina stariji.

Lokalni izveštaji su tvrdili da Tigranovi i Arsenovi roditelji ne odobravaju njihovu vezu i da su dobijali pretnje pre smrti.

Pogledajte prilog 1245261

Nameće se pitanje, da li roditelji koji se ne slažu sa detetovom seksualnom orijentacijom, više vole da su im deca mrtva nego da ih "brukaju"?
Roditelji su retardirani, neke stvari možeš promjeniti u životu ali ne roditelje.

Treba da insistiraju.I to mnogo.
Da treba da insistiraju.
Ето, ова четири ретарда од родитеља су инсистирали, баш много. Сад једу плодове својих инсистирања, а на њиховим грешкама други не уче, нажалост. Можда је тачно да се на својим грешкама најбоље учи.

Nema nista trivijalnije i nebitnije od necije seksualne orijentacije. I uslovljavanje bilo koga ili bilo cega sa seksualnom orijentacijom je idiotizam.
Savremeni svet je to shvatio, i tako se i ponasa.

Roditelj kojem je vaznija seksualna orijentacija svog deteta od toga da li mu je dete kvalitetno jelo, da li ima dobru jaknu i obucu za zimu, je debil roditelj. Da ne govorimo o krupnijim i zaista bitnijim stvarima za dete.

Jermenija je po pitanju ljudskih prava usrana rupčaga kao i Srbija, naravno da nisu mogli normalno da žive. A u tim godinama, teško je izboriti se sa činjenicom da živiš među međedima.
Pravoslavna Gruzija je i homofobnija i više macho mizogina i uopšte autoritarnija od monofizitske (kao Kopti), dakle nepravoslavne, Jermenije. To je prosto činjenica.

Šta dasu se roditelji ubili štaje dete gej dali bi mediji ito prenosili ili bi se zgražali nad budalama od roditelja a ima takvih šta oče šta daim sin jedinac umesto da osnuje porodicu postane taj šta vole muške pase roditelji ubiju?

Back