A šta ako su gej?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.508
Evo čitam ovu vest:

Gej par je objavio tragične fotografije pre nego što je skočio u smrt

Mladi gej par skočio je u smrt sa mosta u Jermeniji nakon što je podelio poljubac na poslednjoj fotografiji, prema lokalnoj LGBTK grupi.

Organizacija Pink Jermenija izvestila je da su dvojica muškaraca, identifikovana samo kao Arsen i Tigran, prošle nedelje skočila sa mosta Davitašen od 100 metara u glavnom gradu Jerevana.

Pre nego što su zajedno izvršili samoubistvo 20. oktobra, par je postavio tragičnu objavu na Instagramu, napisavši: „Srećan kraj. Zajedno smo doneli odluku da podelimo fotografije i preduzmemo sledeće korake.”

Par je objavio slike na kojima zajedno uživaju u tretmanima lica, dele poljubac i pokazuju ono što izgleda kao njihovo venčano prstenje.

Rečeno je da je jedan od mladića imao 16 ili 17 godina, dok je drugi bio nekoliko godina stariji.

Lokalni izveštaji su tvrdili da Tigranovi i Arsenovi roditelji ne odobravaju njihovu vezu i da su dobijali pretnje pre smrti.

Screen-Shot-2022-10-26-at-09.38.09.png

Nameće se pitanje, da li roditelji koji se ne slažu sa detetovom seksualnom orijentacijom, više vole da su im deca mrtva nego da ih "brukaju"?

Da im lgbt+- suluda propaganda nije pomutila mozak sad bi bili živi. Koliko vidim sami su skočili niko ih nije gurnuo. Šta roditelji treba da rade, da budu srećni? Majke trebale da pevaju "jedina u našem kraju dobila sam mušku snaju"
kaže u tekstu da su dobijali pretnje smrću... no, pitanje je da li roditelji više vole da su mrtvi nego da ih "brukaju"

Pa da su se voljeli u svoja četiri zida niko im ne bi prijetio. A ubili su se sami, nisu ih roditelji ubili, glupo je sada kriviti njihove roditelje za njihovu smrt jer se nisu ushićeno radovali što su roditelji pe-era :)
pa dobro, priča je poslužila kao uvod u raspravu koliko roditelji treba da insistiraju na bilo čemu u vezi svoje dece?

Pa da su se voljeli u svoja četiri zida niko im ne bi prijetio. A ubili su se sami, nisu ih roditelji ubili, glupo je sada kriviti njihove roditelje za njihovu smrt jer se nisu ushićeno radovali što su roditelji pe-era :)
Jes vala zamislili da su u Amsterdamu pa da se drže za ruke i cmaču u usta dok šetaju gradom.

pa dobro, priča je poslužila kao uvod u raspravu koliko roditelji treba da insistiraju na bilo čemu u vezi svoje dece?
Uvod ti je grozan :)

"da li roditelji koji se ne slažu sa detetovom seksualnom orijentacijom, više vole da su im deca mrtva nego da ih "brukaju""
Samo kažem, roditelji ovog nesretnog para nemaju nikakvu odgovornost za njihovu smrt.

Evo čitam ovu vest:

Gej par je objavio tragične fotografije pre nego što je skočio u smrt

Mladi gej par skočio je u smrt sa mosta u Jermeniji nakon što je podelio poljubac na poslednjoj fotografiji, prema lokalnoj LGBTK grupi.

Organizacija Pink Jermenija izvestila je da su dvojica muškaraca, identifikovana samo kao Arsen i Tigran, prošle nedelje skočila sa mosta Davitašen od 100 metara u glavnom gradu Jerevana.

Pre nego što su zajedno izvršili samoubistvo 20. oktobra, par je postavio tragičnu objavu na Instagramu, napisavši: „Srećan kraj. Zajedno smo doneli odluku da podelimo fotografije i preduzmemo sledeće korake.”

Par je objavio slike na kojima zajedno uživaju u tretmanima lica, dele poljubac i pokazuju ono što izgleda kao njihovo venčano prstenje.

Rečeno je da je jedan od mladića imao 16 ili 17 godina, dok je drugi bio nekoliko godina stariji.

Lokalni izveštaji su tvrdili da Tigranovi i Arsenovi roditelji ne odobravaju njihovu vezu i da su dobijali pretnje pre smrti.

Pogledajte prilog 1245261

Nameće se pitanje, da li roditelji koji se ne slažu sa detetovom seksualnom orijentacijom, više vole da su im deca mrtva nego da ih "brukaju"?
Nisam roditelj, protivim se furundzijskom kreveljenju i furundzioekstremizmu koji se danas smatra za neki mainstream, ali mislim da bi vecini roditelja, pa tako i meni, ipak lakse palo da me dijete bruka, nego da se strmopizdi naglavacke s neke zgrade.
Naravno da bi u takvoj situaciji bio najsretniji kada bi moje dijete svoj furundzijanizam prakticiralo u ormaru, ali izmedju raskalasene, iskreveljene, furundzijske povorke u kojoj moje dijete sudjeluje, ili da naglavacke skoci u smrt, uvijek bi birao ono prvo.

Nisam roditelj, protivim se furundzijskom kreveljenju i furundzioekstremizmu koji se danas smatra kao neki mainstream, ali mislim da bi vecini roditelja, pa tako i meni, ipak lakse palo da me dijete bruka, nego da se strmopizdi naglavacke s neke zgrade.
Naravno da bi u takvoj situaciji bio najsretniji kada bi moje dijete svoj furundzijanizam prakticiralo u ormaru, ali izmedju raskalasene, iskreveljene, furundzijske povorke u kojoj moje dijete sudjeluje, ili da naglavacke skoci u smrt, uvijek bi birao ono prvo.
Ma naravno svaki roditelj bi radije izabrao da mu dete živi pa bilo kakvo da je. Osim ovih zamotanih iz Azije :D

Mladi su svakako nestabilni, to treba da sazri da bi sve što rade i misle imalo smisla;
Ovi mladi ljudi nisu morali da poginu jedno za drugo, tj. zajedno.
Oni samo nisu bili dovoljno zreli da shvate život, a bez podrške za kakvom su vapili, otišli su u smrt. Potpuno je nevažno to što su bili romantično privučeni jedan drugom.
Iz teme u temu shvatam, da ako me padne da mogu biti majka, ne želim da mi deca odrastaju... blizu ljudi, medija i bilo čega što može da ih izvitoperi.
Negde stotinama kilometara daleko od svega, pa i od škole!
Zna Bog gde mi je granica, pa ih verovatno neću nikad ni imati.

Back