- Poruka
- 71.274
mani se doskočicaJel si vozac formule ili nisi.Dok je formule zdrava ma 300 na sat haha
šta nas to pokreće?
@bas kao je dobri duh gasper, ne veruje u dušu.
vidim da previše gledate zombi filmove
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mani se doskočicaJel si vozac formule ili nisi.Dok je formule zdrava ma 300 na sat haha
slažem se, duša je u telu i pokreće ga. kad duša napusti telo nepokretno je i o ničemu ne razmišlja niti išta oseća.A Pavle sišavši pade na nj, i zagrlivši ga reče: ne bunite se, jer je duša njegova u njemu.
dusa jeste zivo telo, izraz je nesrecan "u telu", pa se onda vi kao razlucujete samo da SAZNATE sta je dusa, kao da vam zivot nije dovoljna lekcija? to posle je duh, nema duse, kakva dusa POSLE, sad si dusa ziva, a posle ces da budes DUH, samo je zaostao termin dusa, pa koja zgresi ima da pogine, ali ne sveslažem se, duša je u telu i pokreće ga. kad duša napusti telo nepokretno je i o ničemu ne razmišlja niti išta oseća.
ma nisi telo, nego ziva dusa, obucen u misice tkiva organe, cula itdonda kako mi možemo biti telo?
sio mi ga djuraza sada je tako videćemo kad dozvole kloniranje da li pokreće duša ili sećanje duše koje beleži mozak
rekoh dobri duh gasper, duh je samo suština bez forme, on održava vezu tela i duše. nema nikakva čula ni osećanja.dusa jeste zivo telo, izraz je nesrecan "u telu", pa se onda vi kao razlucujete samo da SAZNATE sta je dusa, kao da vam zivot nije dovoljna lekcija? to posle je duh, nema duse, kakva dusa POSLE, sad si dusa ziva, a posle ces da budes DUH, samo je zaostao termin dusa, pa koja zgresi ima da pogine, ali ne sve
ma nisi telo, nego ziva dusa, obucen u misice tkiva organe, cula itd
sio mi ga djura
ma, ti sve znas, ne smem dalje ni da te citam, zivog si me naplasio koliko znasrekoh dobri duh gasper, duh je samo suština bez forme, on održava vezu tela i duše. nema nikakva čula ni osećanja.
ne znam ja, razmišljam logikom. ako si duh kad umreš onda si duh što bi ti ja branio, onda možeš i da zaposedaš ili budeš poltergeitsma, ti sve znas, ne smem dalje ni da te citam, zivog si me naplasio koliko znas
ma nisi ni dusevan, a kamoli duh - ne moze preko reda, lepo ti citirah ap. pavla, ali ti zapeo preko reda... e pa ne mozene znam ja, razmišljam logikom. ako si duh kad umreš onda si duh što bi ti ja branio, onda možeš i da zaposedaš ili budeš poltergeits
pa dobro, niti si obavezan da diskutujes samnom, niti da mi verujes, veruj onda tima koji nisu kao ja fejki jel ti ja rekoh još na početku da di fejk pravoslavac, a sada si zakucao poslednji ekser jer pravoslavni veruju u dušu kao samostalni deo celog čoveka i ne veruju u duhove.
A cek ako ti dysa prezivi ona materijalna hahane znam ja, razmišljam logikom. ako si duh kad umreš onda si duh što bi ti ja branio, onda možeš i da zaposedaš ili budeš poltergeits
A vole da kazu da su dyhovni hahama nisi ni dusevan, a kamoli duh - ne moze preko reda, lepo ti citirah ap. pavla, ali ti zapeo preko reda... e pa ne moze
pa dobro, niti si obavezan da diskutujes samnom, niti da mi verujes, veruj onda tima koji nisu kao ja fejk
ja ti kazem da samo satanisti ili zli ljudi vade coveku dusu na slamcicu, odvajaju je, ma cupaju od tela, ne dao ti Bog da to proveravas, a ti njima blanko verujes cak?! ludost! TO NIJE PRAVOSLAVLJE, A DUHOVI SU CAK PRAZNIK.
Духови (празник) - Википедија
e sale paganin uci mene pravoslavlju, kaze odvajaju dusu od tela, a duh sta bese ono, do toga ko zna kada ce doci, ne moze preko reda, vec sam mu rekao?A vole da kazu da su dyhovni haha
Pise lepo prvi adam dusa ziva poslednji zivotvorni duh.e sale paganin uci mene pravoslavlju, kaze odvajaju dusu od tela, a duh sta bese ono, do toga ko zna kada ce doci, ne moze preko reda, vec sam mu rekao?
ja mu kazem da su teski satanisti sto muce ljude i decu, dusu im vade bacajuci ih na muke, ima na netu SVALI joj je sifrovano ime!
ma mrzi ih da ucePise lepo prvi adam dusa ziva poslednji zivotvorni duh.
Neko nije idmako od adama
Ne moze dusa ziva da razume zivotvorni duh.ma mrzi ih da uce
pa zato Pavle i rece POSLEDNJI "adam" [ja licno sam prvi, bas me briga sto mi ne veruju], ali hajde da idemo njihovom logikom na koju se @Сале poziva:Ne moze dusa ziva da razume zivotvorni duh.
1. Kor. 15:45: „Napisano [je]: 'Prvi čovek, Adam, postao je živa duša.' Poslednji Adam postao je duh koji daje život.“
Tako je.U jednom svom delu zrno primarni atom zadrzava vezu sa duhom koja je utoliko realnija ukoliko je u zivotu bila veca vlast dyha nad telom.pa zato Pavle i rece POSLEDNJI, ali hajde da idemo njihovom logikom na koju se @Сале poziva:
kako to necije svete mosti imaju dejstvo ako se dusa razlucila od njih odavno? onda to vise ne deluje dusa svetitelja, po saletu, ako je otisla?!
ma, ja ne verujem tako! ti si to napabircila ko zna odakle, i ko zna sta sve mislis sa ovim sto si rekla, ja uopste tako ne verujem... odmah se ogradjujem, jer i ovo tvoje je ucenje od pozadi, neces ni ti redom lepo... sa kojim duhom, odakle ti veza sa njim? kada, kako?Tako je.U jednom svom delu zrno primarni atom zadrzava vezu sa duhom koja je utoliko realnija ukoliko je u zivotu bila veca vlast dyha nad telom.
I zato tamo negde i pise vaskrsavaju prvo sveti.
Душа је животни Божији дар који је предат човеку, и она је индивидуална суштина која постоји на Божијој одлуци да она има потпуну слободу личности и свој оргинални однос према било коме па и Богу. Тај свој ипостасни однос.ma nisi ni dusevan, a kamoli duh - ne moze preko reda, lepo ti citirah ap. pavla, ali ti zapeo preko reda... e pa ne moze
pa dobro, niti si obavezan da diskutujes samnom, niti da mi verujes, veruj onda tima koji nisu kao ja fejk
ja ti kazem da samo satanisti ili zli ljudi vade coveku dusu na slamcicu, odvajaju je, ma cupaju od tela, ne dao ti Bog da to proveravas, a ti njima blanko verujes cak?! ludost! TO NIJE PRAVOSLAVLJE, A DUHOVI SU CAK PRAZNIK.
Духови (празник) - Википедија
dusa sama je funkcija covekova, a nema ona funkciju;Душа је животни Божији дар који је предат човеку, и она је индивидуална суштина која постоји на Божијој одлуци да она има потпуну слободу личности и свој оргинални однос према било коме па и Богу. Тај свој ипостасни однос.
Она је лоцирана у свим деловима тела, а ако се део тела изгуби а сам тај губитак није узрок за престанак животне функције тела онда се она „повлачи“ у остале његове делове док одстрањени део умире и нестаје.
Функција душе је оживотворавање тела,
pa i ne treba, duse smo svi miДуша нема никакву материјалну основу и научници не могу да је пронађу, или лоцирају.
to što vi propovedate o duši veze nema sa pravoslavljem.Pa benzine pobogu haha.Bez njega ni makac
duša je suština u svim tradicijama sem u židovstvu i sektamadusa sama je funkcija covekova, a nema ona funkciju;
dusa sama je zivot, pa kada Hristos kaze da je on sam zivot, znaci da se mi duse zive na taj nacin sa njim poistovetimo [budite, ostanite u meni, kao i ja u vama itd]... inace jel nam Hristos predat ili zivot svima koji i ne poznadose Hrista, mislim na pre nove ere? znaci, ne valja ti to ma od koga da kopiras.
kaze taj individualna sustina, A JA KAZEM individualna forma, a sustina svaka mora biti duhovna, ne moze biti tek dusevna
onda sam ja neka zidovstvujuca sekta, po tebi? ahahahaduša je suština u svim tradicijama sem u židovstvu i sektama
Nešto si ovde zbrzao? Kako bi mizerna i efemerna forma življenja bila besmrtna, ako čovek nema individualnu suštinu? Ko to diktira formu življenja?onda sam ja neka zidovstvujuca sekta, po tebi? ahahaha
covece bre, pa znas srpski kada se za nekog kaze dusevan co'ek, gde to moze da bude sustina?
valjda je Bog koji je Duh sustina? i onda hriscanstvo Sveti Duh isto sustina nase veronauke - sta ti tu nije jasno?
krstenjem dobijamo zalog Duha Svetoga, a za duse svoje da ne marimo cak, kako Hristos rece, ali ti odbijas jevandjelje, hteo bi da zadrzis paganizam, e to je batice problem.
a uz paganizam i dusa da ti bude ne znam sta... ja kazem dusa ego ja, to je to, i da se ne pravi neka fama velika
Ko čuva svoj život izgubiće ga - Википедија
Jer ko hoće dušu svoju da sačuva, izgubiće je; a ko izgubi dušu svoju mene radi i jevanđelja onaj će je sačuvati.
i ti sad kazes da je dusa sustina? van pameti, dusa je puka forma zivljenja, kako se kome zalomilo na ovom svetu, pa ne bi Hristos trazio da se odricemo sustine - sustina je sveti Duh, a ne nase mizerne duse
besmrtna je samo po Blagodati, a ne po nekom pravilu koje svi ovi traze, jer "koja dusa zgresi, ona ce poginuti" itdNešto si ovde zbrzao? Kako bi mizerna i efemerna forma življenja bila besmrtna, ako čovek nema individualnu suštinu? Ko to diktira formu življenja?
Misliš da ne daje po blagodati i Indijancima, samo krštenima?besmrtna je samo po Blagodati, a ne po nekom pravilu koje svi ovi traze, jer "koja dusa zgresi, ona ce poginuti" itd
da nastavim, ili ces ti prvo? i jel si proverio prvo https://sr.wikipedia.org/sr/Ko_čuva_svoj_život_izgubiće_ga