CiCoLiNo
Iskusan
- Poruka
- 6.062
Nisam do sada video da je u skladu sa Biblijskim razumom..pa otkud ti znaš da moja racionalnost ne dolazi od boga?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam do sada video da je u skladu sa Biblijskim razumom..pa otkud ti znaš da moja racionalnost ne dolazi od boga?
Ne razumem zašto se Bog i biblija spominju u istoj rečenici?ti misliš da je sve što nije po Bibliji protiv Boga dok ja mislim da je Biblija bogohulna knjiga koja Bogu pripisuje da je sadista i egomanijak koji traži apsolutnu poslušnost i ništa drugo
a ja nisam video da je Biblija u skladu sa BogomNisam do sada video da je u skladu sa Biblijskim razumom..
kako ti to ceniš, mislim ko je reper za bibliju kad ima milion tumačenja?Nisam do sada video da je u skladu sa Biblijskim razumom..
Suzio si sebi vidike sa ljudskom mudrošću.....a ja nisam video da je Biblija u skladu sa Bogom
Hristova reč...onako kako je rekao, bez premetačine i bilo kakvog tumačenja...kako ti to ceniš, mislim ko je reper za bibliju kad ima milion tumačenja?
pa opet ima milion tumačenja to što je rekao i ko je onda reper za pravilno tumačenje?Hristova reč...onako kako je rekao, bez premetačine i bilo kakvog tumačenja...
Čitaš ga i uradiš sistem eliminacije...pa opet ima milion tumačenja to što je rekao i ko je onda reper za pravilno tumačenje?
aha znači ti si to odlično shvatio i razumeoČitaš ga i uradiš sistem eliminacije...
a trebalo je da ih proširim simuliranom glupošću radi spasenja?Suzio si sebi vidike sa ljudskom mudrošću.....
Mogu to da kažem, jer nisam jednom duboko analizirao...već mnogo puta...aha znači ti si to odlično shvatio i razumeo
i smatraš da je od boga ili si svojim razumom došao do toga?Mogu to da kažem, jer nisam jednom duboko analizirao...već mnogo puta...
mislš kao i svi da su tvoje analize ispravne a tuđe nisu...a šta ako nije tako?Mogu to da kažem, jer nisam jednom duboko analizirao...već mnogo puta...
Nemoj se previše oslanjati na svoj razum...prevarićeš sam sebe...znam to.a trebalo je da ih proširim simuliranom glupošću radi spasenja?
Ima mnogo dokaza da je od Boga..i smatraš da je od boga ili si svojim razumom došao do toga?
Zato ću nastaviti i dalje da kopam...mislš kao i svi da su tvoje analize ispravne a tuđe nisu...a šta ako nije tako?
bravoIma mnogo dokaza da je od Boga..
ja adam prvi covek kopam zemlju ceo svoj vek, a ove pagane pusti, nemaju oni pojma, samo ce da upropaste ovaj forum, maki nam se izgubi... sve bih ja njih na teorije zavera oterao, samo izmisljaju, a nemaju nikakvu argumentacijuZato ću nastaviti i dalje da kopam...
Ne znam samo kako im ne dosadi da teraju jednu te istu neutemeljenu priču...ja adam prvi covek kopam zemlju ceo svoj vek, a ove pagane pusti, nemaju oni pojma, samo ce da upropaste ovaj forum, maki nam se izgubi... sve bih ja njih na teorije zavera oterao, samo izmisljaju, a nemaju nikakvu argumentaciju
nemaju stav, kao ti ia ja sto zauzmemo svako svoj stav, pa udri argumentima po drugome... oni bi da su izvan, a da popuju....e, pa nece moci, mi to necemo da slusamoNe znam samo kako im ne dosadi da teraju jednu te istu neutemeljenu priču...
Naši temelji su čvrsti...nemaju stav, kao ti ia ja sto zauzmemo svako svoj stav, pa udri argumentima po drugome
nemaju stav, kao ti ia ja sto zauzmemo svako svoj stav, pa udri argumentima po drugome
Naši temelji su čvrsti...
njihove bogove ce odneti poplavaNaši temelji su čvrsti...
Jedna ali vredna...ni Sokrat nije imao stav....a temelji su mu bili izuzetno čvrsti...zato što je znao da ništa ne zna za razliku od vas koji mislite da sve znate samo zato što ste pročitali u 1 knjizi
Znam...zidaju na pesku...njihove bogove ce odneti poplava